„Мисия Безопасност“ – първото благотворително състезание по пътна безопасност между компании

1488 преглеждания

Автошкола Василеви в подкрепа на Holiday Heroes организира първото състезание за водачи на автомобили, които познават и спазват правилата на движение и не се притесняват да го покажат – „Мисия Безопасност“.
В него екипи от различни компании ще се впуснат в двудневна надпревара, в която ще покажат своите теоритични и практически умения по шофиране. Да не спорим в социалните мрежи кой е с предимство на различните видове кръстовища и какви са актуалните правила за движение по пътищата, които трябва да знаем, как ще се справим с полигона или в аварийна ситуация с автомобила?

Да пренесем тези спорове на полето на професионалистите и да станем победители в едно състезание с мисия и послание към цялото общество. Включете се в първото издание на „Мисия безопасност“ :
Сформирайте екип от четирима състезатели с цветовете на Вашата фирма;
Регистрирайте се за участие на www.vasilevi.com/мисия-безопасност/.

За да се подготвите за състезанието не е необходимо да решавате онлайн листовки и да правите специални срещи и заседания, просто елате на 14-ти октомври в Учебен център 2 на автошкола „Василеви“, Надежда 3, ул. „Подпоручик „Футеков“, ет. 1 офис 1. Професионален преподавател по теория и пътна безопасност ще Ви даде актуална информация и ще Ви припомни най-важните неща, които трябва да знаем като водачи, а след това екипите ще проверят своите знания в теорeтичната част от състезанието.
На 15-ти октомври на полигона в паркинга на „Метро 2“, бул. „Сливница“ 182 под вещото наставничество на инструкторите от автошкола „Василеви“ и компетентно жури ще се проведе втората част от състезанието, като отборите ще бъдат поставени в реални пътни ситуации и ще трябва да вземат правилните решения бързо и компетентно.
„Мисия безопасност“ – едно състезание, чието послание не е да бъдем „бързи и яростни“ на пътя, а отговорни към себе си и към всички участници в движението.

Състезанието е подходящо като тийм билдинг и може да стимулира екипния дух и отговорното поведение на служителите на всяка фирма, да обвърже корпоративната социална отговорност на компанията с кауза, която засяга цялото общество и държава, която наред с това има и благотворителен характер. 20% от таксата за участие на всеки отбор ще бъде дарена за провеждането на коледната кампания на Holiday Heroes.

Пълните правила за участие и регистрационна форма за  „Мисия Безопасност“ може да откриете тук.