EspressoNews e медиен партньор на благотворителната инициатива "Бъдители"

614 преглеждания

. Инициативата „Бъдители“ е без такса за участие

EspressoNews ще подкрепи изданието на благотворителната инициатива „Бъдители“ през новата учебна година.

Инициатива „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.  

„Бъдители“ имат за цел да подпомогнат образователния процес на студенти, ученици и личности от всякаква възраст, мотивирайки и ориентирайки ги за професионалния живот. Под формата на разчупени и иновативни лекции те споделят за пътя, изминат от училище до това, което са сега.

Инициативата „Бъдители“ е създадена преди две години от Биляна Панталеева, а доказателство за това колко ценен е личният пример е силния интерес към събитията. За този период от време „Бъдители“ са гостували на над 18 училища и университети, където са се срещнали с около 1800 млади хора. Инициативата „Бъдители“ е без такса за участие, необходимо е само да ги поканите и да осигурите зала, където всички Ваши студенти, ученици и всеки, който желае да присъства може да чуе Бъдителите.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

EspressoNews е медиен партньор на изданието "Бъдители" през учебната 2017/2018 г. и ще отразява събитията от инициативата и ще съдейства на организаторите, Бъдителите да се срещнат с ученици от училищата в региона на запад от София.

EspressoNews