Idea PR & Advertising с второ място в категория "Иновация в маркетинга и ПР сферата", на третото издание на Годишните награди на b2b Медия

1850 преглеждания

Проектът „Добрият пример на Запад от София”, реализиран от Idea PR & Advertising за регионалния новинарски портал „Espressonews.bg” се нареди на престижното второ място в категорията с най-много участници "Иновация в маркетинга и ПР сферата", в третото издание на Годишните награди на b2b Media. Официалната церемония по награждаването на победителите в престижния конкурс се проведе на 05.07.2017 г., в зала 42 на НДК. Това бе втората награда за екипа на агенцията за вечерта, след първото място на "Мисия безопасност", в най-оспорваната категория „Социално-отговорна кампания на годината“, проект на Автошкола "Василеви". Пълното класиране в категорията „Иновация  в маркетинга и ПР сферата”, в която журито даде две втори и две трети награди, има следния вид:

1. Кредисимо АД.

2. Idea PR & Advertising – реализация на конкурса, организиран от Еспресо медия - „Добрият пример на запад от София”.

2. Dentsu Aegis Network Bulgaria - Иновативното решение TV Sync, което засича в реално време излъчването на рекламата на конкретен бранд.

3. Park Center Sofia (Аурига ЕАД) – кампания с реални хора за посланици на бранда без нито един професионален модел.

3. pr2 communication agency - Нов стандарт в подготовката на прес-съобщения, съдържащи пазарни анализи и данни.

Първото издание на "Добрият пример на Запад от София" се реализира през пролетта на 2016 г., като чрез него бе представен пред широката общественост новият новинарски портал за шестте общини на запад от София - Божурище, Годеч, Драгоман, Костинброд, Своге и Сливница, EspressoNews.bg. По време на събитието, което се проведе под патронажа на Областния управител на Софийска област, се проведе дискусионен форум, на който бяха обсъждани въпроси, свързани с перспективите за развитие на региона, сътрудничеството между държавната и местна власт и предизвикателствата пред бизнеса. Бяха връчени и първите почетни знаци "Добрият пример" за хора и фирми, допринесли за развитието на региона, както и отличията на победителите в първото издание на ученическия конкурс за журналистика "Работилница за репортери".

Второто издание на "Добрият пример на Запад от София" е предвидено да се реализира в началото на есента на 2017 г.

Призьорите във всичките категории на конкурса можете да видите на сайта на b2b Media.

EspressoNews