Анета Милкова - член на Управителния съвет на Българска национална телевизия е част от журито на журито на конкурса „Инвеститор на годината” 2016

2094 преглеждания

EspressoNews представя Анета Милкова – член на журито на конкурса „Инвеститор на годината” 2016. Конкурсът цели да отличи най-значимите инвестиционни проекти, реализирани през 2016 г. в България. Отличията се връчват на фирми, постигнали успех в развитието си, чрез устойчиви и ефективни инвестиции, разкрили нови работни места и заложили на внедряването на високи технологии, което е в съответствие със стремежа за интелигентен и устойчив икономически растеж. 63 компании са номинирани за наградата в единадесетото издание на конкурса „Инвеститор на годината“ 2016.

Анета Милкова е член на Управителния съвет на Българска национална телевизия. Завършила е специалност „Телевизионна журналистика” във Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийски университет „Св. Климент Охридски”. Работила е като, водещ и репортер в радио- и телевизионни програми, включително в БНТ. Тя е работила като началник на отдел „Мониторинг” в първия медиен регулаторен орган, Национален съвет за радио и телевизия. Била е и член на УС на Българското национално радио.

Г-жа Анета Милкова за конкурса: Как конкурсът „Инвеститор на годината” способства за подобряване облика  на България за по-добро място за инвестиции?

„Конкурсът "Инвеститор на годината" популяризира добрите бизнес-проекти в България, което е изключително важно за инвеститорите. Въпреки, че аз предпочитам българската дума "вложение" пред инвестиция. Вложение звучи по-лично, по-обвързващо. Проектите, с които вложителите се чувстват лично свързани са обречени на успех и положителен ефект за обществото."

EspressoNews е медиен партньор на конкурса „Инвеститор на годината”.

EspressoNews