Благотворителен концерт в подкрепа на Иво

3381 преглеждания

Концертът ще се състои на 29 април в Сливница

Благотворителен концерт в подкрепа на кампанията "Заедно за усмивката на Иво" ще се проведе в град Сливница. Благородната инициатива ще се състои на 29 април /неделя/ от 11:00 ч., на мястото на Великденския базар в града - пред ресторант "Липите". 

Участие в концерта ще вземат:

Танцов състав Сливница към НЧ "Съзнание - 1907" с ръководители Илияна Петрова и Ивайло Георгиев 

Детска вокална група "Медени гласчета" към НЧ "Съзнание - 1907" с ръководител Силвия Петрова и корепетитор Петър Арсов

Модерен балет "АГЛЕЯ" с ръководител Мая Първанова

Дамска вокална група "Детелини" с ръководител Ваня Шушкова 

Клуб по Народни танци "Сливница" с ръководител Моника Маркова

Модерен балет "Невиданс" с ръководител Невена Димитрова

Организаторите призовават гражданите и гостите на Сливница за присъствие и съпричастност, за да може да се върне усмивката на Иво! 

Припомняме, че 10 годишният Ивайло Спасов е диагностициран с тумор в мозъка и хидроцефалия през 2017 г. Седмица след диагностицирането е опериран в софийската болница "Св. Иван Рилски", след което лекарите успокояват близките на детето, че всичко е наред след операцията. 

След месец и половина майката Христина Трифонова настоява за нов резонанс от който се установява, че не е премахнат целия тумор, а само част от него. Христина веднага се свързва с доц. д-р Герганов от клиниката INI в Хановер (Германия). Необходимата сума за операцията на Иво е 50 017.00 евро, която е непосилна за семейството му. 

Във фейсбук е създадена група в помощ на Ивайло:  "Заедно за усмивката на Ивo": https://www.facebook.com/groups/1961382313873048/

Обявена е банкова сметка за набиране на средства, поставени са множество дарителски кутии в София, Банкя, Божурище, Волуяк, Сливница, Алдомировци, Драгоман, Монтана, дори и в Бирмингам /Англия/.

Предстои да се проведе и благотворителен базар "Заедно за усмивката на Иво", който ще се състои на 5 май в град Банкя: https://www.facebook.com/events/874194976097241/

Благотворителен концерт в подкрепа на Иво ще се проведе и в град Драгоман на 5 май от 15:00 ч. в спортната зала в града.

Всички желаещи да помогнат на малкия Иво, могат да дарят средства по сметка:

Банка "ДСК" ЕАД

BG12STSA93000025190289

BIC: STSABGSF

Ивайло Николаев Спасов

Средства за Иво се набират и на интернет платформата HelpKarma: https://helpkarma.com/campaign/zaedno-za-usmivkata-na-ivo-61

Екипът на EspressoNews призовава всички граждани, които имат възможност - да откликнат на този зов за помощ, както и да споделят информацията, за да може тя да достигне до повече хора.

Ангел Лазаров