Започна регистрацията за „Мини байк и рън“ 2019

1479 преглеждания

Вижте как да регистрирате децата си

„Мини байк и рън“ 2019 наближава. Това припомнят от община Драгоман, като се обръщат към родителите, които имат желание да запишат децата си в състезанието за най-малките.

По традиция, паралелно със състезанието за възрастни „Байк и рън за Чепън“, най-малките любители на велосипедния спорт също ще могат да премерят силите си в детско велосъстезание „Мини байк и рън“ на площада пред община Драгоман.

В срок до 15 април, можете да регистрирате своите мъници в сградата на Община Драгоман, ет. 4, стая № 28. Повече информация може да получите на телефон:  0879 103 444.

Припомняме, че осмото издание на едно от най-големите спортни събития за колоездене и бягане в страната „Байк и рън за Чепън” ще се проведе на 20 април 2019 г. на познатото трасе в красивата Чепън планина край Драгоман.

Регистрационната форма за участие вече е отворена, като желаещите да предизвикат своите умения в планинското колоездене и бягане, могат да заявят своето участие и да изберат дисциплина, в която ще се състезават на интернет адрес: https://chepan.stenata.com/.

EspressoNews

Снимка: Архив