Иван Михалев - търговски директор на "Медийна група България" е член на журито на конкурса „Инвеститор на годината” 2016

2995 преглеждания

EspressoNews представя Иван Михалев – член на журито на конкурса „Инвеститор на годината” 2016, който се организира за единадесети път от Българска агенция за инвестиции. Конкурсът цели да отличи най-значимите инвестиционни проекти, реализирани през 2016 г. в България. Отличията се връчват на фирми, направили значима стъпка в развитието си, чрез устойчиви и ефективни инвестиции, разкрили нови работни места и заложили на внедряването на високи технологии, което е в съответствие със стремежа за интелигентен и устойчив икономически растеж.

Иван Михалев  е търговски директор на "Медийна група България". Завършил е "Журналистика" в Софийския университет "Св. Климент Охридски". Доктор на обществените науки и информационните технологии към Алма матер. Работил 13 години във вестник "Капитал" като репортер и разследващ журналист. Носител е на наградата за разследваща журналистика "Черноризец Храбър" (2008). Бил е главен редактор на вестник "Труд" (2013-2014). Понастоящем е търговски директор на "Медийна група България", издател на вестник "24 часа" - медиен партньор на конкурса "Инвеститор на годината".

Г-н Иван Михалев за конкурса : Как конкурсът „Инвеститор на годината” способства за подобряване облика на България за по-добро място за инвестиции?

"Конкурсът сам по себе си е инструмент за насърчаване на инвестициите, тъй като показва добрите примери и ги прави достояние на цялото общество. Това показва на инвеститорите, че техните усилия не остават незабелязани."

 

EspressoNews е медиен партньор на единадесетото издание на конкурса „Инвеститор на годината”.

 

EspressoNews