Инж. София Торолова е новият управител на Софийска област реши Министерският съвет. На поста, тя заменя г-жа Росица Иванова

3139 преглеждания

С решение на служебното правителство, взето на днешното му заседание са сменени 13 областни управители в областите Благоевград, Варна, Враца, Кърждали, Кюстендил, Ловеч, Силистра, София-област, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и Велико Търново. Нов областен управител е назначен на София-град, тъй като досега имаше временно изпълняващ длъжността и е назначен титуляр.

На мястото на г-жа Росица Иванова, областен управител на София-област, правителството поставя инж. София Торолова, която е била заместник-областен управител от юли 2013 г. до декември 2014 г. Завършила е магистратура по индустриален мениджмънт в МГУ „Св. Иван Рилски“ в София, магистър е и по автоматизация и информационно управляваща техника.

EspressoNews изразява своята благодарност към г-жа Росица Иванова и нейния екип за доброто партньорство и прозрачната работа с медиите, като се надява, че тази политика ще продължи и при новото ръководство на администрацията.

EspressoNews