Кметът на Своге с поздравителен адрес по повод празника на града

1244 преглеждания

Емил Иванов пожела на съгражданите си здраве, бодрост и сила на духа

Кметът на община Своге Емил Иванов, отправи специално поздравление по случай празника на град Своге. Приветствието е публикувано на официалния сайт на общината. Ето и пълния текст:

„Уважаеми съграждани,        

Поздравявам Ви с Празника на град Своге и с 55-годишнината от обявяването му за град! В този тържествен ден отправям своята и на моите колеги благодарност към хората, които с делата си градят бъдещето на нашия град въпреки трудностите на днешния ден. На младите хора пожелавам да съхранят своя устрем и желание за реализация.

Вярвам, че наред със знаците на изминатия през годините път, ще постигнем заедно успехи за подобряване облика на общината, че резултатите от проектното финансиране ще стават все по-видими за всички, че районът - богат с културно-исторически забележителности и природни дадености, ще се утвърди като устойчива и печеливша туристическа дестинация.

Пожелавам на всички свогенци здраве, бодрост и сила на духа, попътен вятър в предприетите начинания и късмет и да направим Своге желано място, в което да се раждат и живеят децата ни.

Честит празник!

С уважение:

Емил Иванов

Кмет на Община Своге“

EspressoNews