Когато пътуваш, избирай Mini bag

1512 преглеждания

Лятото идва, а с него и прекрасните пътувания, които ще си подарим! Практичен съвет от Ивелина Кирилова в седмичната ни рубрика: Когато пътуваш, избирай Mini bag.

Преди 4-5 години не само, че не харесвах малки чанти, а и ги смятах за смешни и непотребни. Така беше, защото не можех да побера тетрадките, учебниците и останалите дрънкулки. Но ето, че от голяма  “торба” сега нося предимно mini bags. Сладурски са ми, практични и не ти “откъсват” рамото, когато ги носиш. Някои от вас ще си кажат: “Лесно й е на нея! Не й се налага да слага вътре пакет спагети, сладки за децата или папки с документи.” Ами не, и аз пазарувам, и аз съм работеща жена, носеща куп бумащини, но ги слагам в отделна еко торбичка и пазя дамската си чанта. Защото тя е аксесоар, който допълва не само визията, а и самочувствието ни. Добре подбрана, тя се превръща в перфектния завършек на аутфита и подчертава личния ни стил.

Когато избирате своята чанта, трябва да се съобразите не само с модните тенденции, но и да прецените внимателно как желаният от вас модел ще се впише в ежедневието ви. Ето защо, когато пътувам, предпочитам малка чанта в неутрален цвят с лек акцент, какъвто е шалът на нея.

Защо малка чанта? Защото побира всичко необходимо – телефон за снимки и заредена карта в Google Maps, кредитна/дебитна карта, мокри кърпички и паспорт. Защо с акцент? За да изпъква пред маратонките и по-спортния аутфит. Защо Moschino? Защото дестинацията е Италия!

Ивелина Кирилова