Костинброд подкрепи малката Виви

1628 преглеждания

6-годишното момиченце се бори с тежка диагноза

Общо 5 400 лв. бяха събрани от благотворителния концерт в подкрепа на каузата „Бъдеще за Виви“. Събитието се проведе на 24 октомври, в НЧ „Иван Вазов-1947“ град Костинброд. За разнообразната програма на концерта допринесоха танцови състави и школи от общините Костинброд, Сливница и Божурище, Ангелина и Николета Андонови, Емил Пепелярски, Гергана Попгенова и др.

Сумата бе събрана от продажба на билети и дарителски кутии осигурени от БМЧК-Костинброд. Средствата бяха предадени с протокол, лично на бабата на Виви, която присъстваше на концерта.

Събитието бе уважено от кмета на община Костинброд, служители на местната администрация, общински съветници, кметове на населени места и много жители на Костинброд.

Екипът на EspressoNews изказва своите адмирации за добрите сърца на организаторите, прекрасната организация и реализация, както и на всички участници, подкрепили събитието.

Вивиян Костова е на 6 години с диагноза невробластом. Тя вече е претърпяла две животоспасяващи операции и два курса химиотерапия в България, но изследванията са установили новообразувал се тромб и множество метастази. Надеждата на родителите ѝ е, че състоянието й ще позволи транспортиране и лечение в чужбина.

В случай, че някой иска да дари допълнително средства, сметката в подкрепа Виви е:

BG37FINV91501317220466 BIC FINV BGSF

Paypal: https://www.paypal.me/vivian2012

Титуляр на сметката е Вивиян Валериева Костова.