Медии и журналисти със специални награди oт “Добрият пример на запад от София“

2643 преглеждания

Мариета Фидосиева от БНТ 2, Доника Ризова от телевизия Bulgaria ON AIR, Евелина Павлова и Ива Дойчинова от FM+, получиха специални награди за отразяването на добрите новини в общините на запад от София и за това, че дават шанс на млади таланти да изявят своите умения в журналистическата професия. Като част от журито на "Работилница за репортери 2017 - Разкажи за твоята България", те не просто оценяваха разработките на учениците, които участваха в конкурса, но и предоставиха стажове за най-добрите от тях, като им дадоха възможност да се запознаят с журналистическата професия в нюз румовете и студията на телевизиите и радиата.

Те получиха своите отличия в рамките на официалната церемония по награждаване на отличените с "Добрият пример 2017", която се проведе на 27.11.2017 г. в шоурума на Ситроен България в Божурище. Церемонията бе част от второто издание на събитието "Добрият пример на запад от  София", организирано от регионалния новинарски портал Espressonews.bg. Наградите им бяха връчени от Десислава Василева, управляващ директор на медията и инициатор на събитието, която не скри емоциите и благодарността си от това, че национални медии отделят от своя ресурс и дават шанс на млади таланти от малки населени места да развият своите способности. Грамоти получиха и другите членове на журито - Михайл Дюзев от Дарик радио и Максим Майер от списание Мениджър.

Четири медии получиха специална статуетка "Добрият пример", която бе изработена специално за събитието от учениците от ПГ „Велизар Пеев“, град Своге за професионалната си работа и ангажимент при отразяването на случващото се в региона на запад от София - БНТ 2, телевизия Bulgaria ON AIR, радио FM +  и списание Мениджър. 

„Добрият пример на запад от София“ 2017 се организира от регионалния новинарски портал Espressonews.bg, под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaАвтомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, SamsoniteБигла 3Idea Advertising & PRИКЕМCoca-ColaMH Wine SelectionКафе "Мания"ОСКАР-ЕЛМаксима БългарияPIQUADROМилмексAQ MagnitИзток-Запад.

Ексклузивен телевизионен медиен партньор:  

Българската национална телевизия

Медийни партньори

BULGARIA ON AIRb2b Мediaсп. Мениджърnoviteroditeli.bgObekti.bgИА Кросс

EspressoNews