Община Своге ще се включи в каманията "Да изчистим България заедно“ 2017

1308 преглеждания

Всички желаещи могат да се включат в кампанията.

За поредна година община Своге ще подкрепи Националната кампания „Да изчистим България заедно”, организирана от BTV Media Group.

Кампанията ще се проведе на 16.09.2017 г., като община Своге ще осигури за всички доброволци на кампанията чували и ръкавици, които ще бъдат раздавани в общинска администрация Своге до 15.09.2017г. включително.

Община Своге призовава жителите и гостите на общината, фирми, организации, администрации, и училища да се включат като доброволци в кампанията.

Необходимо е доброволците да заявят своето желание за участие в общинска администрация Своге, ул. „Александър Стамболийски” №7, стая Екология и да посочат местата, които ще почистват.

Събраните чували с отпадъци ще се оставят до най-близкия контейнер, от където ще се събират и извозват. Местата за почистване и събиране на отпадъци по селата ще се определят по преценка на съответното Кметство/Населено място.

Телефон за връзка относно провеждането на кампанията на територията на Община Своге – 0726/85-27 – Нина Петрова – мл. експерт „Екология“.

EspressoNews

*източник: община Своге