Общински съвет-Своге ще заседава на 30 юни

1265 преглеждания

Общински съвет-Своге ще проведе редовно заседание на 30 юни. То ще започне в 9.30 часа и ще се проведе в конферентната зала на ПГ „Велизар Пеев“.

26 точки предвижда дневният ред на общинарите. Те ще обсъдят предложения за допълване на Годишната програма за управление и разпореждане с имоти-общинска собственост за 2017 година, както и предоставянето на земи от Общинския поземлен фонд.

Кметът на общината Емил Иванов е внесъл и предложение за приемане на допълнителен годишен план за ползване на дървесина от горските територии на общината.            

Общинските съветници ще разгледат ще и предложения за изработване и одобряване на Подробни устройствени планове за райони в различни населени места в общината, както и провеждане на търгове за продажби на имоти частна общинска собственост. Ще бъде дебатирана актуализацията на капиталови разходи, както и отпускането на еднократна финансова помощ на нуждаещи се лица.

В последните точки от заседанието са включени още приемането на Стратегически и Годишен план за дейността на звено „Вътрешен одит“ за тази година, удължаване на срока за възстановяване на безлихвен заем на СНЦ МИГ Костинброд-Своге и други.

Целият Дневен ред на заседанието на Общински съвет-Своге можете да видите на официалния сайт на общината.

EspressoNews