Остават броени дни до второто издание на събитието „Битката за талантите 2018“

1207 преглеждания

Форумът се фокусира върху най-успешните кампании за изграждане на работодателска марка

Остават броени дни до второто издание на събитието „Битката за талантите 2018“. 15 топ презентатори ще разкрият тайните на employer branding-а на 12 декември 2018 година в хотел Експо, София.

Как работодателската марка привлича нови таланти?

Защо определени компании са наричани предпочитан работодател?

Истината е, че дори малките промени могат да доведат до големи резултати. Правилното управление на работодателската марка може да привлече точно онези таланти, които бизнесът желае.

Входът за събитието е с предварителна регистрация.

Специалното предложение на организаторите е: Четирима регистрирани от една компания на половин цена - само 320 лв без ДДС за четиримата.

В отделните презентации ще се дискутират горещи теми като нуждата от посланици на марката, иновациите при ангажиране на служителите, позициониране на компаниите като атрактивни работодатели, за различните техники за привличане и задържане на талантливи служители, както и стратегиите за community branding. 

Събитието е предназначено за: HR професионалисти, Специалисти за привличане на таланти, Комуникационни експерти, PR и Employer Branding професионалисти  и за всеки, който се отнася сериозно към разработването на стратегии за изграждане на работодателска марка, за привличането и задържането на таланти, за въвеждането на иновации и за осигуряването на растеж в компанията.

Повече информация за форума и неговата програма, може да намерите на сайта: talents.b2bmedia.bg

EspressoNews e медиен партньор на „Битката за талантите 2018”.

EspressoNews