Ремонтните дейности в Своге продължават на „Неврелов дол“

1042 преглеждания

Ремонтните дейности в Своге продължават на „Неврелов дол“

От началото на месец април започна ремонт на ул. „Неврелов дол“ в град Своге. Улицата е заравнена, изградени са част от бордюрите, предстои полагане на асфалтов слой. В момента се изгражда стабилна подпорна стена с цел укрепване на пътя. След приключването на ремонтните дейности ще се създаде достъп до цялата улица, какъвто преди липсваше.

Припомняме, че общинското ръководство на Своге, стартира ремонтните дейности на територията на общината. Напредва работата по два важни обекта в града - изграждането на напорен резервоар в кв. Козарника и реконструкцията на гробищния парк в кв. Старо село. Във връзка с изпълнението на етап II oт проекта за водоснабдяване на град Своге са изградени двете камери в груб строеж, както и връзките от резервоара към съществуващия водопровод, захранващ града.

Относно рехабилитацията на гробищния парк в кв. Старо село, надградени са подпорните стени с цел обособяване на терен за нови гробове. Предстои изграждане на цялостна ограда тип „Щора“ от към улиците Цар Борис и Староселска.

В Своге текат ремонти дейности и на ул. Страцин и пешеходния мост в кв. Дренов, които са част от цялостната програма на Община Своге, за подобряване на средата на живеене и инфраструктурата й. 

EspressoNews

Снимки: Община Своге