С приказни герои и много забавления започна детският празник „Усмивка“

1395 преглеждания

Новите изненади в тазгодишното издание са грънчарското колело, стая за рисунки, машина за пяна и др.

Приказни герои от любими детски филми предизвикаха бурни емоции сред малчуганите при откриването на празник „Усмивка“, пред сградата на Община Враца. Кметът Калин Каменов поздрави всички родители и деца, като им пожела да се забавляват и да участват в творческите работилници. „Днешният ден е прекрасна възможност да прекараме повече време с нашите деца. Нека направим така, че за тях всеки ден да е празник, а не само 1-ви юни. Бъдете здрави, позитивни и усмихнати! Весел празник на всички!“, каза още Каменов.

Денят ще продължи с различни инициативи, сред които творчески работилници, куклен театър на открито, спортни игри и забавления, зумба с Малина, както и томбола с много награди.

Новите изненади в тазгодишното издание на детския празник са грънчарското колело, на което децата, с помощта на опитен грънчар, ще изработват различни изделия, вълшебната стая за рисунки на Моно Петра и приятели, както и машината за пяна, която ще заработи след 12:30 ч. За първи път на разположение на малките посетители ще бъде и сметосъбирачна машина.

EspressoNews

Снимки: община Враца