Свободно работно място обяви РД „Гранична полиция“-Драгоман

2915 преглеждания

Свободно работно място обяви РД „Гранична полиция“-Драгоман

Свободно работно място обяви Регионална дирекция „Гранична полиция“-Драгоман. То е в сектор „Автомобилна и инженерна техника и технически и електронни средства и въоръжение“, а длъжността е за началник склад (АТИ) и шофьор на лек автомобил до 9 места. Това става ясно от съобщение до кмета на община Драгоман, изпратено от ГД „Гранична полиция“ и публикувано на интернет сайта на местната администрация.

Кандидатите трябва да са пълнолетни, да имат само българско гражданство, да не са осъждани или привличани като обвиняеми, да са клинично здрави и да имат завършено минимум средно образование. Не се изисква предишен професионален стаж, но са необходими свидетелство за управление на МПС категори „В“, както и компютърна грамотност.

Назначеният по трудово правоотношение служител ще бъде материално-отговорно лице, ще изготвя графици за обслужване на автомобилната и инженерна техника и ще отговаря за реда, изправността на техниката и графиците за обслужването. Освен това той ще води приходно-разходна и пътна документация, ще отговаря за изправността на поверения му автомобил, ще проверява и докладва за подготовката на техниката, редовността на документите, възникнали произшествия и други.

Възнаграждението, определено за позицията е от 510 до 636 лв., като ще се начислява и 5% довака за работа в МВР.

Срокът за подаване на заявления и необходимите документи е до 23 март 2018 г.

Вижте изискванията към кандидатите, правата и задълженията им, както и необходимите документи и срокове за кандидатстване ТУК.

EspressoNews