Среща на земеделски производители от София и София област с министъра на земеделието ще се проведе на 08 октомври в НДК

1287 преглеждания

На 08 октомври  от 14:30 часа в зала № 6 на НДК, град Софияще се проведе среща на земеделски производители и преработватели от Софийска област и София град на с  министър Танева и зам. министър Димитров. Срещата е част от дългосрочната кампания на Министерство на земеделието и храните в подкрепа на българските производители  – ''Подкрепяме българското''. На нея ръководството МЗХ ще се срещне с производители от региона и страната, за да представи резултатите от проведената кампания до момента и да постави на широка дискусия основните политики за опазването и съхранението на традиционното производство у нас

Събитието ще продължи пред НДК от 17:00 часа, където местните производители ще имат възможност да представят своята продукция, която да стане достояние до по-широк кръг потребители.

 Министерство на земеделието и храните стартира кампания в подкрепа на българските производители, която ще обхване територията на цялата страна. Инициативата ще се проведе във всички областни центрове. Тя представлява изложения на родни храни и хранителни продукти под мотото "Подкрепяме българското".

EspressoNews