Таланти от „Работилница за репортери 2019“ ще получат платен стаж във Volontime

2279 преглеждания

Двама таланти от „Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“ ще получат платен стаж в социалната мрежа за добри дела Volontime. Те ще имат благородната задача да намират добри каузи, истории и примери за корпоративна социална отговорност, които да отразяват на страниците на платформата. Наградата е част от изграденото партньорство между EspressoNews и Volontime, в областта на търсенето на добри новини и подкрепа на добри практики в обществото.

През миналата година на стаж във Volontime беше талантливата Бианка Маринова от Божурище, като показаното усърдие, ангажираност и добро перо, характерни и за участниците в „Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“.

Кои ще бъдат двамата ученици, които ще получат наградата, ще стане ясно по време на церемонията по награждаването на призьорите в надпреварата, която ще се състои във Враца, на 18 май, събота от 13:00 ч. в Градска концертна зала.

„Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“ се провежда под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на:

RollplastAQ MagnitАвтошкола ВасилевиУНСС360 Creative BulgariaVolontimeSamsoniteBHTC МЕТРОПГ "Велиза Пеев"Автомотор корпорация АДМания ПринтКока-Кола Хеленик България

Медийни партньори на конкурса са: 

NOVAБНТBulgaria ON AIRсп. Мениджърnoviteroditeli.bgobekti.bgTeen Station

Партньор и домакин на церемонията по награждаване на призьорите в „Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“: Община Враца

EspressoNews