Видео премиера: Трио VIVA - „Bird in a cage“

1025 преглеждания

След дебютния си сингъл „Птица в клетка“, който се задържа над четири месеца в музикалните класации, трио VIVA представя и английска версия на песента

След дебютния си сингъл „Птица в клетка“, който се задържа над четири месеца в музикалните класации, трио VIVA представя и английска версия на песента „Bird in a cage“. Текстът е на Яна Николова, по музика на Славчо Николов/ Б.Т.Р., аранжимент -Славчо Николов и Алекс Нушев.

Момичетата издават, че имат записани още две песни и продължават записите за дебютния си албум, който ще е факт до края на 2021 г.

Паралелно със студийните записи, „VIVA“ обогатява разнообразния си репертоар за клубни и концертни участия. Освен кавъри на популярни световни и български песни в нов аранжимент, триото изненадва публиката и с блестящи акапелни изпълнения.   

Повече за Трио VIVA:

Трио VIVA е в състав - Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова, Виктория Ехиянова. Групата се сформира през 2012 г. и към момента има спечелени 5 Grand Prix награди, над 20 първи места, десетки втори и трети отличия. Момичетата от бандата се занимават с музика от 4-годишна възраст в Център за изкуства „Зорница“, като са солистки в 2 музикални албума. Главни героини са в първата детска рок опера „Така ще бъде“ и в музикални спектакли.  Участнички са във ТВ форматите – „Големите надежди“, националната селекция за Детска Евровизия, финалисти в БНТ Парк Live с авторска песен, сезон 6 и 7 в „Гласът на България“. Три поредни години са част от Успелите деца на България към фондация „Димитър Бербатов“. През 2019 г. са най-младите финалисти във фестивала за нова поп и рок песен „София пее“.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук