Глад за учители на Запад от София

1929 преглеждания

Глад за учители на Запад от София

Непосредствено преди началото на учебната година има повишено търсене на учители в три от общините на Запад от София, става ясно от обявените свободни позиции от Бюрото по труда в Сливница

11 учители общо, с различни профили, се търсят за училищата и детските градини в Драгоман, Драговищица, Костинброд, Петърч и Сливница.

Най-много свободни позиции за учители има в община Костинброд – осем, като пет от тях са за училищата в града, две за основно училище „Отец Паисий” в село Драговищица и едно за училището в село Петърч. Допълнително за село Драговищица има обявени и две свободни позиции за възпитатели.

Половината от общо 32 свободни позиции, обявени от бюрото по труда, са за вишисти, като освен учители се търсят математик, старши счетоводител и директор социални услуги в общността. Другите търсени професии са на шофьори, машинни оператори и помощник готвачи.

Дирекция “Бюро по труда” – Сливница обслужва населени места, намиращи се на територията на общините Божурище, Годеч, Драгоман, Костинброд и Сливница или общо 91 населени места. Адресът на дирекцията е гр. Сливница 2200, пл. “Съединение” №1, ет.2, а телефоните, на които гражданите могат да се обръщат с въпроси към служителите й са 0727/452-90; 422-70. Приемното време, с което работи бюрото по труда е от 8.30 до 17.00 часа.

Елисавета Георгиева