Гледай безплатно пет 4K канала с NET1 в Божурище!

1404 преглеждания

С 4K програмите пред зрителите се откриват по-реални цветове, движения и детайли - картината „оживява“ и гледането на телевизия се превръща в специално изживяване

Пет безплатни 4K канала ще могат да гледат всички абонати на цифрова телевизия от NET1 в гр. Божурище. Компанията, която само преди няколко месеца започна да предлага услугите си в града, е сред първите телекоми, които включват висококачествените канали изцяло със свободен достъп в програмната си схема.

Предимството на 4K програмите е, че видеокадрите са заснети с резолюция на картината 4К Ultra HD (3840x2160 пискела) и с висок динамичен диапазон (HDR), което осигурява по-ясни и гладки изображения, по-голям контраст и по-плътен черен цвят. Пред зрителите се откриват по-реални цветове, движения и детайли, благодарение на които картината „оживява“ и гледането на телевизия се превръща в специално изживяване.

За да достави максимално ценно съдържание, 4K телевизионният пакет е съобразен с нуждите на различните зрители и включва канали с разнообразна тематика: WOW! 4K, Speed ​​Factor 4K, Chillayo 4K, Pet & Pal 4K и Party 4K.

Всички почитатели на екстремните изживявания ще могат да се насладят на невероятни, покачващи адреналина сцени, в интригуващите предавания на екстремния канал за екшън спортове, лайфстайл и забавления WOW! 4K. Зрителите ще видят отблизо изпълнения на атрактивни каскади и ще се запознаят с вдъхновяващите истории на хората зад тях.

Феновете на моторните спортове ще могат да задоволят страстта си към високите скорости, превключвайки на Speed ​​Factor 4K. Каналът ще ги отведе на високоскоростно пътешествие на 2 и 4 колела, по суша, сняг, въздух и вода. Историите на звездите от спорта, състезания в екстремни условия, винтидж превозни средства, коли от бъдещето, ремонти, тунинг, шоуруми, иновации, ревюта и топ събития са само част от увлекателните теми в предаванията на канала.

Запленяващ е „релакс“ каналът CHILLAYO 4K. Специалната селекция от видеоклипове с красиви изображения и пейзажи от всички краища на света, съчетани с нежна чилаут музика, създават фина и спокойна атмосфера за всеки момент от деня. Съдържанието в канала е разработено съвместно с невролози и с подкрепата на институти за ментално здраве и доказано освобождава стреса, засилва фокуса, подобрява настроението и качеството на съня. CHILLAYO 4K е идеален за отпускане след дълъг ден, може да използвате като музикален съпровод, докато четете книга или сърфирате в мрежата, като фон, докато готвите или вместо вечерна светлина, преди да се отпуснете в леглото. Сега си представете да правите всичко това, докато имате северното сияние или африканския залез във вашата всекидневна.

Pet & Pal 4K е уникален по-рода си канал, с тематични предавания за домашни любимци, природа и диви животни. Представя вдъхновяваща селекция от документални филми за животинското царство. Ще можете да се разходите из дивата природа, да видите най-големите природни резервати, да получите полезни съвети за отглеждане, обучение и здравна грижа на домашни любимци, които мяукат, джафкат, съскат, чуруликат… и не само. Ще научите любопитни факти както за често срещаните, така и за редки, екзотични питомци, ще разберете кои са най-сладките и най-дивите представители на животинското царство, ще се забавлявате с модните тенденции в облеклото и аксесоарите при животните, ще чуете важните истории за спасени и осиновени животни и дарителски акции.

Party 4K - е купонджийският канал в селекцията. Той ще ви потопи в света на музиката и заедно ще обиколите най-добрите партита из целия свят. Pop, EDM, Trap, RNB, Drum & Bass, House, Dubstep Ethno Pop, Disco, Latino, Dancehall, Funk са малка част от стиловете, които каналът обхваща. Разнообразната му програма включва както най-популярната и актуална музика по света, топ песните в последните 10 години, така и изпълнения на местни артисти от над 50 различни държави. Ще можете да се насладите на концертни изпълнения, модни ревюта, вълнуващи бекстейдж кадри и интервюта зад кулисите.

Повече информация можете да получите в работно време (10:00 - 19:00 часа от понеделник до петък) на място в офиса в гр. Божурище (бул. Европа, 20 - градинката на „Божура“), както и на телефон: 0899691414.

NET1 с безплатни месеци за доволните клиенти и възможност да спечелят телевизор
Битови сметки вече могат да се плащат и в офиса на NET1 в Божурище
NET 1 вече и в Божурище
NET1 с престижно отличие „Агент на промяната“ с кампания за озеленяване

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук