Годишен хороскоп за 2020: Зодия Риби

889 преглеждания

Рибите са воден знак, управляван от Нептун. През 2020 ще получите изобилие във връзката със себе си

Рибите са воден знак, управляван от Нептун. През 2020 ще получите изобилие във връзката със себе си.
 
Любов и връзки
Връзките няма да са ваш приоритет през тази година. Ще се научите да избягвате тези, които са излишни, и погледът ви ще се проясни по подобни въпроси. Ако имате брак, то това няма да се промени. Ако сте необвързани, при вас също няма да има промяна. Тази година е повече за вас, отколкото за взаимоотношенията с другите. Няма да откриeте сродната си душа, освен ако вече не сте.
 
Кариера
Копнеете за свобода и за ново развитие в професионален план. Това е годината, в която ще ги получите. През 2020 е време да поемете някакви рискове или да поемете в нова посока. Последните 3 години не са били толкова удовлетворяващи, затова сега ще ги получите. Ще се наложи да излезете от зоната си на комфорт, но ще ви хареса и то много. Отдайте се на работата още малко!
 
Финанси
Това, което е било загуба, сега ще се превърне в големи печалби. Може да не забележите веднага промените, но другите няма да ги пропуснат и ще изглежда така, сякаш късметът е кацнал на рамото ви. Направете си планове, но се опитайте да гледате в нова посока!
 
Здраве
През 2020 може да се появят нови здравословни проблеми или ще си припомните за стари такива. Опитайте се да намерите правилния баланс между работата и здравето, защото всичко има цена. Вие не бихте го поставили на заден план и ще се погрижите всичко да е наред. В началото на лятото се фокусирайте върху правилно хранене и упражнения. Ще откриете промени и вътре в себе си. Ще сте по-спокойни, а това ще намали и стреса. Радвайте се на спокойствието и ще сте щастливи.

Годишен хороскоп и за другите зодии виж ТУК.

Източник: Dama.bg, снимка: Pixabay.com

EspressoNews