Днес е 29-ти Лунен ден: Mечтите се сбъдват

770 преглеждания

Днес ни очаква и слънчево затъмнение в Стрелец, вижте как ще се отрази то на всяка зодия

Луната e в знак Стрелец до 05:36ч на 15 декември. В такива дни настройката е идеалистична. Социалния и обществения живот се активизира. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Склонност да се търси справедливост и да се взема страната на правото. Пазете се от проява на прекомерен оптимизъм и гордост, съветва edna.bg Стремеж да се получи признание, да се блесне пред другите със знания. Ограниченията се понасят трудно. Засилва се желанието за приключения и да се пътува. Прекрасно време за духовна и интелектуална работа.

29-ти лунен ден е магически и очарователен лунен ден. Негов символ е лебедът. Камъни на деня, които носят късмет са турмалин и планински кристал. Ключови думи: хармония, алтруизъм, релаксация, почивка, радост, любов.

Това е прекрасно време, изпълнено с положителна енергия, светлина, любов и красота. Не всеки лунен цикъл има 30 лунен ден и обикновено е много кратък, но се счита за пълноценен.

Бъдете мили и приятелски настроени, прощавайте и забравете за злото. Не влизайте в конфликти и избягвайте комуникация със злобни и завистливи хора. Отнасяйте се към негативните емоции на другите с благоволение и чувство за хумор. Не се поддавайте на апатия и агресия. Намалете общуването до минимум и не позволявайте на никой да ви развали настроението.

Активна дейност не се препоръчва. Този ден е за отдаване на удоволствия. Не е добре да се отдавате на тъжни мисли. Живейте тук и сега. Грижите оставете за друг ден. Този лунен ден носи чистата енергия на радостта и не бива да се помрачава по никакъв начин. Това е златен период за творчески занимания.

Добре е да прекарате повече време, ако е възможно с добри приятели и семейството. Дайте подаръци, направете изненади, донесе радост по някакъв начин на тези хора.

Ако се спазват характеристиките на деня и го изживеете както трябва, може да получите изненади и дългоочаквани подаръци от съдбата. В него са възможни чудеса да се случват и надеждите често се сбъдват.

Днес ни очаква и слънчево затъмнение в Стрелец. Ето как ще се отрази то на всяка зодия:

ОВЕН

Светът е ваш, Овни! Чувствате се добре, но преди да започнете да предприемате действия към целите си, уверете се, че имате ясна визия на първо място. Използвайте положителната и просперираща енергия в своя полза точно сега и ще бъдете възнаградени.

ТЕЛЕЦ

Може би си мислите, че вашата интуиция е точна в момента, но всъщност не е така. Преди да вземете някакви решения, подтикнати от вътрешното си чувство, помислете добре дали това е правилният ход. Не бързайте, преди да продължите напред.

БЛИЗНАЦИ

Тази година любовта е като влакче в увеселителен парк и сте свикнали с йо-йо ефекта на вашата връзка. По време на това затъмнение дайте на връзката си още един шанс да се промени към по-добро и да расте. Ако проработи, продължете. Ако не, тогава може да е време да продължите напред.

РАК

В момента колегите източват енергията ви, защото трябва да компенсирате тяхната липса на работа. Внимателно споделете чувствата си с тях, за да сте сигурни, че те спазват задачите и ангажиментите си.

ЛЪВ

Лесно е да се хванете да проверявате социалните мрежи на бившето си гадже, но не правете предположения въз основа на публикациите му. Шансовете са, че преувеличава, за да изглежда по-добре онлайн. Никога няма да разберете какво наистина се случва в живота му, освен ако не попитате.

ДЕВА

Вие сте съзерцателен и аналитичен човек по природа, но в момента изказвате мислите си, без да мислите. Не винаги трябва да намирате точните думи, за да изразите себе си, но се уверете, че това, което казвате, е фактически вярно и любезно, ако искате да избегнете драма.

ВЕЗНИ

Никога не е късно да се сдобрите с другите, дори и да не сте сгрешили вие. Изчистването на атмосферата помежду ви е важно - това ще ви позволи да разберете по-задълбочено какво се е случило в миналото. Ще получите яснота защо връзките ви не са се получили.

СКОРПИОН

Време е да си върнете увереността! Повярвайте в себе си. Не се свенете да публикувате интересни свои снимки, за да провокирате внимание. Любовта и оценката на другите могат да помогнат на егото ви да се развива.

СТРЕЛЕЦ

Искате ли да останете заседнали в момент, който вече не съществува? Бягството от миналото е трудно, но можете да продължите напред, ако започнете да си прощавате. Всичко започва от вас самите. Продължаването напред е трудно, но можете да го направите, ако предприемете малки стъпки.

КОЗИРОГ

Наличието на няколко тайни не е непременно нещо лошо, стига да не нараняват другите. Само бъдете сигурни, че не обиждате близките си, като държите отношенията си зад кулисите. Ще споделите всичко, когато сте готови - дайте си малко време.

ВОДОЛЕЙ

Сред вашите приятели може би назрява буря. Преди да се взриви (по възможно най-драматичния начин), направете крачка назад и оценете ситуацията. Ще откриете, че сте прави за начина, по който се чувствате, но грешите за начина, по който сте се справили със ситуацията. Продължавайте внимателно.

РИБИ

Появява се обещаваща професионална възможност. Но преди да се подпишете на пунктираната линия, помислете дали можете да видите как израствате в тази роля в дългосрочен план. Не действайте прекалено импулсивно, тъй като това може да даде обратен ефект. Взимайте внимателни решения.

Източник: edna.bg, Снимка: pixabay.com