ЕВРОБРОД ГРУП на 10 години

610 преглеждания

С честването на годишнината беше открит и новият жилищно-търговски обект в град Костинброд

На 7 януари, Ивановден, фирма ЕВРОБРОД ГРУП чества своята десета годишнина. 

„Има величие в благородното дело да създадеш нещо, да вградиш в него мечтите си, да му вдъхнеш неповторим дух и всичко това да превърнеш в традиция. И най-трудното – с любов да го предадеш на поколенията да го развиват и пазят. Такова благородно дело е нашата ЕВРОБРОД ГРУП, която обединява през годините различни хора – служители, партньори, клиенти, потребители, традиция и семейност.“, заяви създателят и собственик на ЕВРОБРОД ГРУП, и общински съветник – Димитър Григоров.

Освен отбелязването на юбилея на Ивановден беше открит и новият жилищно-търговски обект в град Костинброд: Жилищна сграда „Зора“ в кв. Втори район, гр. Костинброд.

Интересна и разчупена архитектура, просторни помещения и много светлина – това е новата жилищно-търговска сграда в централната част на  гр. Костинброд, намираща се  на ул. „Охрид“. Сградата  предлага удобство, комфорт и стандарт като бе построена точно за 12 месеца. Районът е сред най-жизнените и атрактивни зони в гр. Костинброд и предоставя множество удобства на живущите, както и отлична инфраструктура. В близост се намират детски градини, училища, медицински заведения, супермаркети, търговски центрове, а също и няколко автобусни спирки и влакова гара Костинброд.

В сградата са предвидени 1 подземен и 4 надземни етажа, с 6 апартамента, които са разпределени в един вход, който разполага със собствена стълбищна клетка и асансьор, обслужващи всяко ниво на сградата. На партерния етаж е разположена търговската част. Жилищните имоти са разпределени между втори до четвърти терасовиден етаж. Паркирането за живущите е осигурено на надземното ниво с покрити парко места. Достъпът до подземното ниво е осигурен чрез затворена стълбищна клетка и асансьор.

Апартаментите в сградата са тип многостайни (от 100 до125 кв.м.) , като изложението на всички е юг - изток, запад, изток-запад, изток-юг. Отоплението и охлаждането на жилищата се извършва с газ и електричество.

Сградата е луксозна и модерна, функционална и изцяло съобразена с нуждите на активния градски човек. Тя предлага всички елементи на съвременната и комфортна среда на обитаване: удобен достъп до най-активните точки на града, добре устроен жилищен район близост до паркови пространства, иновативно и качествено изпълнение. Сградата съчетава приятна архитектурна визия с функционално вътрешно разпределение.

Проектът отговаря на всички стандарти в съвременното строителство. Гаранция за качество, стабилност и ефективност е използването при строителството на висококачествени материали и нови технологии. За ЕВРОБРОД ГРУП е важно домът да носи комфорт, уют, равновесие и висока енергийна ефективност. Единствена по рода си жилищна сграда в района със зелени тераси, предлагаща на живущите по-екологичен начин на живот.

Много официални гости присъстваха на церемонията, на която бяха раздадени плакети с уважение и признателност към всички партньори, работили с фирма ЕВРОБРОД през 10-те години от нейното създаване. Домакинът, Димитър Григоров, изказа благодарности лично към всяка една фирма, работила по сградата.

Искренни благодарности отправи и към цялата общинска администрация на община Костинброд, в лицето на кмета – Трайко Младенов за съдействието, бързината на обслужване за една по добра среда за бизнеса и инвеститорите.

На официалната церемония присъстваха представители на БЪЛГАРО АМЕРИКАНСКА КРЕДИТНА БАНКА – Илхан Кючюк – евродепутат и Член на Комитета по човешки права на Либералния интернационал, Член на Комисията по външни работи (AFET), заместващ член в Комисията по транспорт и туризъм (TRAN) и Комисия по правни въпроси (JURI). Илхан Кючюк е първи заместник-председател в Делегацията на съвместния парламентарен комитет ЕС – Турция, Даниел  Николов – нотариус в град Костинброд и др. От общинска администрация присъстваха: Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, д-р Атанас Тенев-Председател на Общински съвет, Александър Ненов – зам.-кмет на община Костинброд, Димитър Георгиев – управител на Общински инспекторат и общински съветници: Даниела Станкова, Анелия Велева, Камелия Велкова и Живко Георгиев.

Преди прерязването на трикольорната лента, отец Николай от храм „Св. Св. Кирил и Методий“ освети сградата и прочете молитва за здраве и благополучие.

Димитър Григоров завърши с думите: „Благодаря на всички колеги – бивши и настоящи, които направиха възможна тази 10-годишнина: за съпричастността, за доверието, за старанието и всеотдайността, за постоянството и високия професионализъм! Благодаря на всички млади хора, които работиха и израснаха в ЕВРОБРОД ГРУП като личности и професионалисти и достойно заемат мястото си в обществото.

Гордея се, че съм част от ЕВРОБРОД ГРУП, защото да се работи усилено е трудна задача, да се надграждат успехите не е лесно, да се създаде сплотен екип не е за всеки, да се ръководи бизнес е въпрос на знания, талант и нюх към успеха.“.

Кметът на Костинброд заяви, че именно фирма ЕВРОБРОД Груп е фирмата по инвестиции в инфраструктурата, след община Костинброд. След всяка построена сграда, Евроброд гради тротоари или улици. Поклон пред професионализма и успех в бъдещите проекти. Кметът връчи официално документът по въвеждане в експлатация на сградата.

Вечерта завърши с празнична заря и професионален кетъринг.

Двойно са увеличиха издадените строителни разрешения  от 2020 г. До 2022 г., а през 2023 година очакваме още по-голямо увеличаване на броя им. Жителите на община Костинброд могат да направят съпоставка за това как се развива общината през изминалите десет години. Бурните темпове на положителна промяна в общината са видни. Общинска администрация има само една молба към всички новодомци, а именно смяната на адресна регистрация и записването по постоянен адрес в община Костинброд.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук