Започва Арт Екстрийм фест 2017

2284 преглеждания

Започва първият по рода си Арт Екстрийм фест. Десетки любители на адреналина и природата вече са в свогенското село Заселе, нетърпеливи да изпробват многобройните атракции, които организаторите от Община Своге и Владимир Ангелков са подготвили за тях. Събитието е част от кампанията на Община Своге за популяризиране на Искърското дефиле като дестинация за приключенски и екстремен туризъм и спорт.

Екипът на EspressoNews също е на място, готов да пробва екстремните атракции и да ви предаде емоциите и усещанията от Арт Екстрийм фест 2017.

Освен вдигащи адреналина инсталации и атракции, програмата на събитието, което ще продължи през целия ден, включва много музика, танци, изложби. Кулминацията ще бъде концертът на Михаела Филева. Няма да липсват и награди, като най-голямата от тя е дрон. Той може да бъде спечелен чрез томбола, в която ще участват най-активните посетители на фестивала. Те ще могат да спечелят и пет полета с паратрайк, както и редица други предметни награди.

Официален старт на Арт Екстрийм фест 2017 ще бъде даден в 12.00 часа. Побързайте да се  включите и да се насладите на прекрасната природа, зашеметяващите гледки и спиращите дъха изживявания, които предлага фестивалът.

EspressoNews