Костинброд е в очакване на Коледа

762 преглеждания

Градът ще заблести в коледни светлини на 3 декември

Разнообразни и интересни събития очаква жителите и гостите на Костинброд за предстоящите коледно-новогодишни празници. Ето и част от тях:

Коледен спектакъл със специалното участие на Дядо Коледа, Снежанка, Снежният човек и еленчета ще зарадва малки и големи на 3 декември, в градинката срещу ОбА-Костинброд. В рамките на събитието ще грейнат и светлините на коледната елха в града. Част от атракциите ще бъде и красива празнична заря. Спектакълът ще започне в 18.00 ч.

Магията на песента ще завладее Костинброд с „Парад на детската забавна песен”, на 10 декември, от 16.00 ч., в НЧ „Иван Вазов 1947“. Всички желаещи да се насладят на музикалните изпълнения на талантливите участници са добре дошли.

От 21 до 23 декември, Коледен фестивал ще забавлява костинбродчани на площад „Иван Вазов“, в града. Част от събитието ще бъде и Коледен пазар, който ще се провежда 10.00 ч. до 22.00 ч., а посетителите ще имат възможността да закупят различни празнични изделия. Фестивална част е  16.00 до 22:00 ч. Организаторите са подготвили богата и разнообразна програма с много изненади, песни, танци и добро настроение.

И тази година Дядо Коледа очаква да получи писма от децата на община Костинброд. Писмото трябва да бъде пуснато в кутията за писма до 18 декември 2022 г. /не е нужна пощенска марка/. Адресът е: Santa Claus, Main Post Office, Tähtikuja 1, Rovaniemi, 96930 Arctic Circle, FINLAND. В писмото да бъде написано името на детето и на колко години е. Адресът на подателя трябва да бъде написан коректно на плика за писма. Писма могат да се дадат и лично на Дядо Коледа при неговото гостуване в Костинброд, на 3 декември.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук