Малки и големи празнуваха в с. Голяновци

859 преглеждания

Дядо Коледа и едно от неговите джуджета посетиха библиотеката в НЧ ”Елин Пелин – 1930”

Дядо Коледа и едно от неговите джуджета посетиха библиотеката в НЧ ”Елин Пелин – 1930”, за да се срещнат лично с малките послушни жители на село Голяновци.

Белобрадият старец и неговия помощник, пяха и танцуваха заедно с децата и ги забавляваха с тематични празнични игри.

По покана на кмета на село Голяновци г-н Симеон Спасов, присъстваха кмета на община Костинброд г-н Трайко Младенов, председателя на общински съвет д-р Атанас Тенев и г-н Александър Ненов зам. кмет на община Костинброд.

В следобедните часове пенсионерите от ПК “Жар”, с. Голяновци също се събраха на коледно тържество, което уважиха г-н Симеон Спасов, г-н Трайко Младенов и г-н Андрей Младенов- председател на ПК ”Люляк”, гр. Костинброд.

Г-н Младенов поздрави присъстащите и им разкри, че община Костинброд и кметството с. Голяновци ще обновят помещението за събития, намиращо се в сградата на кметството, а от реализацията на проект кандидатстван през МИГ Костинброд – Своге ще бъде ремонтиран покрива на сградата.

Младенов съобщи още, че е подписано допълнително споразумение с МРРБ за отпускане на 550 хиляди лева за рехабилитация и подновяване на водопровода на селото, което с вече отпуснатите 350 хиляди възлиза на почти 1 милион лева, целево за с. Голяновци.

Снимки: Община Костинброд

EspressoNews