Оживление за Везните, Девите са в стихията си

600 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 13 май

Луната е във Водолей. Управител на деня е Меркурий. Бъдете провокативни, с иновационно мислене и търсете нови начини за изява. Денят е благоприятен за развитие на оригинални идеи. Телецът ще е много чувствителен, за Везните идва оживление, Водолеят да промени нещо, Рибите да не споделят важните си тайни, а Близнаците ще отбележат скок

Овен

Очаква ви доста активен и благоприятен ден. Бъдете внимателни в сутрешните часове да не предизвикате собствения си гняв и емоция и по този начин да развалите взаимоотношенията си с хората около себе си. Удържите ли се, след обедната почивка ви чака успех, а вечерта – благоприятно развитие и в личен план. Усмихвайте се, имате поводи за това.

Телец

Сряда е ден по-скоро на чувствата, отколкото на здравия разум. Колебливи сте на работното място и едва ли можете да вземете най-благоприятните решения. За сметка на това, в личен план сте по-чувствени отвсякога. През целия ден търсите начин как да изненадате приятно половинката и вечерта наистина ще го направите.

Близнаци

Като цяло периодът, в който се намирате, е неблагоприятен за начинания. Сряда изисква да се стегнете и да завършите онези дела, които отлагахте от началото на извънредното положение. Има и такива дни, в които е по-добре да гледате назад. Предизвикателства ви чакат от утре, подгответе се за скок.

Рак

Луната ви прави колебливи и нерешителни. Това е и причината на работното място трудно да действате по конкретен и точен начин. Нямате ясна концепция, а просто действате хаотично. В следобеда с особен успех ще протичат деловите разговори. Развийте една своя оригинална идея.

Лъв

Днес сте активни, дейни, сръчни и амбициозни. Сякаш се е събудила онази нотка във вас, която диктува вървежа напред. Очаква ви напредък, ако задържите този импулс по-дълго време. Нека не е временен, защото поддържате ли го, ще стигнете далеч. И без това се намирате в благоприятен период в дългосрочен план.

Дева

Вие сте в стихията си. От днес започва период с обхват два или три дни, в които работите усърдно и отмятате много работа за малко време. Ще бъдете доволни от себе си. Мобилизирайте се. Обърнете внимание и на здравето си, ако почувствате малко неразположение. В личен план чувството на спокойствие преобладава.

Везни

В добро настроение сте. Около вас настъпват промени, които ви правят щастливи. Оживлението ви се отразява доста благотворно и вие се чувствате прекрасно в новосъздалите се ситуации. Използвайте момента, в който имате подкрепата на влиятелни за вас хора, за да потърсите нови възможности за изява, работа и реализация.

Скорпион

Не прекалявайте с активността си днес. Действайте спокойно, премерено и без излишни ходове, които да губят ценно количество от вашата енергия. Мерете приказките си, избягвайте да правите каквито и да било изказвания. В личен план това е ден за стабилизация и е хубаво, ако вечерта хармонизирате взаимоотношенията си със семейството.

Стрелец

Днес продължавате да бъдете омайвани от различни предложения, много от тях неподходящи за вас и вашето бъдеще. Направете си сметка на кого да повярвате и с кого да се сдружите. Контактите ви нарастват, но с тях и процентът от неблагоприятни запознанства. Научете се да се защитавате и да преценявате хората.

Козирог

Денят носи шанс да стабилизирате емоциите, чувствата, нервите. Можете да заживеете в хармония със собствения си свят. При мнозина се очакват материални придобивки, допълнителни плащания по вече свършена работа. Може да получите и предложение, което да цели реализацията ви в бъдещи, мащабни проекти.

Водолей

Луната гостува във вашия знак и ви помага да промените нещо около себе си. Тази промяна ще ви се отрази благоприятно, стига да я направите с присъщия за вас разум и целеустременост. Поръчайте си нова дреха или си купете обувки. Сменете нещо в прическата си. Погрижете се за себе си и за своето самочувствие.

Риби

След мотивиращия вторник, който ви хвърли буквално в „дълбокото“, сега ще ви се наложи да останете на тази дълбочина и да се скриете от всички възможни погледи. Сряда е великолепен ден, ако го отдадете само на себе си и не допускате никой друг в своя вътрешен свят. Пазете тайните си, не споделяйте мислите си.

Източник: 24novini.bg

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук