Откриха площад “Тодор Спасов” в Костинброд

709 преглеждания

Обновена е паркинг зоната, както са и обособени зелени кътове с места за отдих и почивка

С нова придобивка могат да се похвалят жителите на Първи район, гр. Костинброд. На 15 август - Голяма Богородица се освети и откри площад “Тодор Спасов”. Новият реконструиран, покрит с нови павета площад, в центъра на Първи район, вече радва очите на костинбродчани и техните гости.
 
Обновена е паркинг зоната, както са и обособени зелени кътове с места за отдих и почивка. Реновиран е паметника и са изградени пътеки до детската площадка.
 
Официалното откриване на площада се състоя вчера от 17.00 ч. Сред официалните лица на освещаването бяха кметът на община Костинброд, г-н Трайко Младенов, общинските съветници г-жа Камелия Велкова, г-жа Анелия Велкова, г-н Димитър Григоров, директори: г-жа Даниела Борисова - директор на Първо ОУ “Васил Левски”, г-жа Весела Манова - Директор на ДГ”Пролет”, г-жа Красимира Манова - Директор на Второ ОУ “Васил Левски”, директори на социални центрове и много жители на Първи район.
 
Отец Николай от храм „Св. Св. Кирил и Методий” отслужи празничен водосвет за здраве и благоденствие. След отец Николай, кметът на община Костинброд даде на жител от Първи район да плисне менче с вода за здраве. Откриването на площада завърши с игра на шах между Владимир и Димитър от клуб по шах към Първо ОУ “Васил Левски”, които изиграха повече от един час много оспорвана среща.
 
Община Костинброд всяка година се стреми да отговори на очакванията и желанията на съгражданите си и да направи живота им по-хубав, като създаде необходимите удобства и повиши стандарта им на живот. След реконструкцията на площад Тодор Спасов предстои ремонт на покрива на Първо ОУ “Васил Левски” и НЧ “Св. Св. Кирил и Методий”.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук