Промяна за Овните, изненади за Стрелците

565 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 16 декември

Този понеделник Овните могат да започнат нещо ново, а Лъвовете да обърнат внимание на здравето си. Козирозите да не забравят да се обадят на техен близък.

Овен

Този понеделник е подходящ за започване на промяна и за започване на нови дейности. За да има по-добър ефект е добре да започнете със себе си. Бъдете последователни.

Телец

Не посягайте към нови и чужди неща днес. Това може да ви донесе както много плюсове, но не такива, каквито сте си ги представяли.

Близнаци

Основната ви задача за днес е да простите нечия грешка. Това, обаче, не означава да позволите нанякого отново да ви се меси в живота.

Рак

Днес мисленето ви може да предопредели изхода от дадена ситуация. Понякога положителното мислене действително прави чудеса и сега ще се убедите в това.

Лъв

Днес обърнете внимание на здравето си и бъдете по-отговорни към него. Помнете, че ресурсите ви не са безкрайни. Не забравяйте, че всичко, което правите в тази насока е за ваша полза.

Дева

Началото на тази седмица можете да намалите темпото. Преминали сте през важно изпитание и сега имате възможност да си починете както физически, така и психически.

Везни

Не се обяснявайте излишно днес. Бъдете кратки и ясни. Не е нужно да обяснявате на всеки за какво става въпрос, който трябва, ще ви разбере.

Скорпион

Днес се подгответе за приключения. Този понеделник е много вероятно да сте звездата на деня, но ще трябва да се постараете, за да се случи това.

Стрелец

Очакват ви изненади, които подготвят приятелите ви, така че им позволете да ги направят. Опитайте се да се откажете от идеята да контролирате нещата. Повярвайте - и така може да ви е добре.

Козирог

Не забравяйте да се обадите на някой важ близък приятел. Заслужава си да помислите дали не отпразнувате празниците заедно.

Водолей

Днес много неща ще ви бъдат простени. Опитайте се да не попадате отново в такава ситуация.

Риби

В началото на тази седмица ще трябва да се отърсите от някои страхове. Просто ги грабнете, сложете ги в най-отдалеченото чекмедже и ги заключете.

Източник: 24novini.bg