Първо равенство на ОФК „Костинброд 2012“ за сезон 2022/2023

390 преглеждания

Досега отборът имаше само победи и нито една загуба или равенство

Отборите на „Рилски спортист“ и „Костинброд 2012“ завършиха при резултат 0:0, в мач от 8-ия кръг на група „Б“ на Югозападната Трета лига. Така костинбродчани губят първи точки през този сезон, след като досега отборът имаше само победи и нито една загуба или равенство. Срещата бе излъчена на живо по Sportal.bg и Sportal TV.

Двубоят започна лошо за костинбродчани, след като в 6-та минута Цветомир Тодоров получи контузия и се наложи да бъде заменен принудително. В 19-та минута дойде и първата по-опасна ситуация пред вратата на Рилецо. Илия Петков открадна топката от футболист на домакините и веднага пробва късмета си с удар извън наказателното поле, но топката профуча покрай страничната греда. 5 минути преди края на първото полувреме, при организирана хубава атака на ОФК, влезлият като резерва Теодор Милошев с фалцов удар от границата на наказателното поле опита да затрудни вратаря Майкъл Матев, но отново топката излезе в аут. Така двата отбора се оттеглиха на полувремето при резултат 0:0.

През второто полувреме възпитаниците на Христо Коилов бяха по-активни, като създадоха повече ситуации пред вратата на Матев, но до попадение така и не се стигна. „Рилски спортист“ също създадоха две чисти ситуации, но опитният Галев и в тази среща бе на висота и заключи вратата си.

Източник и снимка: ОФК Костинброд 2012 – Facebook

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук