Рибите да са искрени, а Везните ще трупат опит

773 преглеждания

Хороскоп за всички зодии за 27 септември 2019

Овните днес да не се отчайват, защото всичко се постига лесно. Скорпионите да внимават какво си пожелават.

Овен

Не се отчайвайте. Колкото и сигурни да сте, че нещата се развиват зле, в един момент ще разберете, че всичко може да се промени към по-добро.

Телец

Не закъснявайте и не отлагайте нищо днес. Спазвайте правилата и бъдете коректни към всичко и всички. Лъжата не помага на никого.

Близнаци

Днес ще усетите връщането на добрина, която сте направили преди време и за която сте забравили. Не мислеет дали да приемете жеста, а вземете полагащото ви се.

Рак

С времето ще разберете дали сте прави или не. Действайте според вътрешните си убеждения, без предразсъдъци. Не правете нещата заради някого. Малко е време, в което можем да бъдем себе си.

Лъв

Днес ще забележите, че нещата отиват към по-добре, след като сте си взели забележки от предишния ден. Важно е да сте си взели поука, защото нямате право да повтаряте грешки.

Дева

Това, което искате и сте решили да направите и това, което реално ще направите, както винаги, са две различни неща. Добре помислете последиците от действията ви и се пощадете.

Везни

Днес е време да получите нови знания и да натрупате опит. Бъдете отворени към всяка информация, която получавате. Започнете нова книга, която ще промени мирогледа ви.

Скорпион

Днес всичко, което искате да ви се случи, ще ви се случи. Уловката е, че винаги трябва да внимаваме какво си пожелаваме, защото с времето исканията се променят.

Стрелец

Ще получите подарък, който едва ли ще очаквате да е такъв, какъвто е, но трябва да приемете жеста. Никой не може да чете мислите на хората.

Козирог

Имате шанс днес да покажете всички умения, които имате. Не щадете силите си. Ще постигнете повече от очакваното, а наградата за това ще е голяма.

Водолей

Ще контактуване с много хора и трябва да бъдете търпеливи. Добре случайте какво ви казва човекът отсреща. Ще трябва да повторите нечии думи.

Риби

Бъдете искрени и денят ще е благосклонен към вас. Достатъчно е да не се опитвате да постигате успехи с измама и подлост и да положите усилия, за да преодолеете поредното препятствие.

Източник: 24novini.bg