Седмичен хороскоп за 1-7 февруари

669 преглеждания

Раците да не насрочват нови срещи в началото на седмицата, Рибите могат да планират развлекателно пътуване с приятели извън града за уикенда

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН - В началото на седмицата бъдете честни и открити в отношенията с близките. Опитайте се да внесете мир и хармония във вашия дом. Разчитайте на подкрепата на родителите във всичко. В действията си, изхождайте от интересите на семейството. Обърнете внимание на здравето си. През този период се увеличава вероятността от развитие на инфекциозни заболявания. Опитайте се да не се преохлаждате и избягвайте големи физически претоварвания. Това може да отслаби защитните сили на тялото ви и да ви направи по-уязвими към болести. Здравословният начин на живот, съчетан с лека диета, ще подобри вашето здраве. Периода също е подходящ за среща с приятели, пътувания или просто забавления с различни хора. Средата на седмицата е добро време за приятно пазаруване. Не пренебрегвайте също корпоративните събития. Те ще ви помогнат да се свържете с колегите. Втората половина на седмицата, ще ви позволи значително да разширите финансовите си възможности. В резултат на вашия успех в кариерата, доходите ви може да нараснат.

ТЕЛЕЦ - В началото на седмицата напрежението в отношенията с любимия човек, може да се увеличи. Възможно е да станете по-ревниви към партньора. Това е особено вероятно на фона на разногласия в интимния живот. Опитайте се да не бъдете прекалено взискателни и също така, избягвайте агресивността. Въздържайте се също от алкохолни напитки през този период. Добре е за известно време да останете у дома и да се отдадете на мечти. Необвързаните през по-голямата част от седмицата, ще са заети в търсене на най-добрия имидж. И това няма да е лесна задача. Изберете съблазнителни, но не прекалено разкриващи тоалети и грим. Ако искате да проявите инициативност по отношение на любимия човек, не действайте открито. Втората половина на седмицата е благоприятна за личностно развитие, разширяване на кръгозора и професионално обучение. Ако прекарвате много време в интернет, тогава през тези дни, най-вероятно, може да направите много нови интересни запознанства.

БЛИЗНАЦИ - В началото на седмицата, е препоръчително да засилите контактите си с хората около вас. Това е подходящ момент за срещи, нови запознанства. Ще може успешно да разрешите някои проблеми, с помощта на другите хора. Междувременно са възможни усложнения в отношенията с брачния или бизнес партньори. Не трябва да включвате роднини в изясняване на отношенията с любимия човек. Това може да влоши конфликта. През този период се препоръчва да не провокирате спорове и да избягвате хора с агресивни намерения. Втората половина на седмицата, може да бъде свързана с укрепване на вашата интуиция. Това е подходящо време за духовна практика и изучаване на психология. Ще може да отгатвате скритите мотиви зад действията на другите хора. През този период се опитайте, да постигнете максимални резултати в това, от което се увличате. Може да се наложи да се борите срещу вашите илюзии и заблуди. През почивните дни се погрижете за външния си вид.

РАК - В началото на седмицата, не насрочвайте срещи. Комуникацията с другите може да преминава на повишен тон. Не са изключени спорове и конфликтни ситуации, свързани с познати, роднини, съседи или колеги. Колкото по-малко контактувате с хора, толкова по-спокойно ще премине този период. Изпълнявайте плановете си, действайте решително. Тествайте характера си за издръжливост и твърдост. Изградете правилно отношенията с любимите хора, уважавайте техните мнения. В средата на седмицата, ще искате нещо ново. Сега е подходящ момент за създаване на нови творчески съюзи. През втората половина на седмицата, са възможни неочаквани промени в партньорствата. Това е подходящ момент за помирение за тези, които са скарани от дълго време. Необвързаните могат да срещнат своята сродна душа, сред приятели и познати. Моментът е добър за планиране на пътуване с брачния партньор. През почивните дни трябва да си починете или просто добре да се наспите.

ЛЪВ - В началото на седмицата, авторитетът ви сред семейството ще нарасне. У дома ще цари мир и спокойствие. Използвайте този момент за разрешаване на натрупаните проблеми. Когато решавате трудни въпроси, съветите на приятелите сега ще бъдат много полезни. Не харчете твърде много пари за подаръци за близките, както и за съвместни забавления. Обсъждането на финансови проблеми с партньора може да доведе до разногласия. В средата на седмицата, ще имате пълна свобода да поемете инициативата, широки перспективи ще се отворят в личния и социалния ви живот. Може да постигнете много, като покажете талантливата си природа. Втората половина на седмицата, ще е добра за кариерата. Може да постигнете известен успех в работата си, а вашият професионализъм ще бъде високо оценен от началниците. Ще имате възможност да се запознаете с влиятелни хора. Това ще ви помогне да укрепите позицията си. Почивните дни посветете на общуване и срещи с приятели.

ДЕВА - В началото на седмицата ще сте склонни да вземате прибързани решения, заради което често може да попадате в трудни и конфликтни ситуации. Най-големи противоречия, могат да възникнат с близки роднини. Опитайте се да не правите неща, за който никой не ви е молил. Личната инициатива в този момент, може да бъде наказуема. Нещата на работа ще бъдат много по-успешни. Отношенията с началниците, ще са доверчиви. Освен това може да ви бъде изплатен по-висок бонус, отколкото сте мислили. В средата на седмицата, обърнете внимание на децата. Развивайте техният ум и съобразителност, с подходящи забавни игри. Чудесно време да развиете вашата индивидуалност, по творчески начин. Втората половина на седмицата е благоприятна за романтични срещи. Може да бъдете неочаквано поканени на развлекателно пътуване, на което ще си прекарате страхотно. Това е подходящ момент за учене, спортни състезания и почивка.

ВЕЗНИ - В началото на седмицата общуването с хората около вас и самата среда, ще придобият голямо значение. Препоръчва се, да се въздържате от контакти със съмнителни хора. Не трябва да се сприятелявате по време на пътуване: съществува риск да срещнете измамници. Тайните недоброжелатели в тези дни, могат да се активират. Може би ще ви застигнат неприятни слухове, източникът на които, ще остане неизвестен. В средата на седмицата ще имате добър шанс, да върнете предишната красота на връзката си с любимия човек. Ще откриете, че раздялата само е засилила чувствата ви. Втората половина на седмицата, обещава приток на пари. Възможно е любимият човек да ви зарадва със своя финансов успех. Това е подходящ момент, за купуване на жилище на кредит, за кандидатстване за ипотека. В края на седмицата авторитетът ви сред другите, ще зависи пряко от вашето трудолюбие и ефективност. През почивните дни е добре да се отправите на път, с цел възстановяване и лечение.

СКОРПИОН - Началото на седмицата не е подходящо време, за посещение на развлекателни мероприятия. Намирайки се сред голям брой хора, може да попаднете в неприятна история. Не е изключен сблъсък с агресивни хора. Нещо повече, в тези дни съществува риск от финансови загуби. За да може по-продуктивно да работите, трябва ясно да разпределите времето си, да проявите старание и сръчност. В средата на седмицата обърнете внимание на партньора и децата. Направете съвместен излет сред природата или отидете някъде заедно. Организирайте си празнична семейна вечеря. Освен това, не забравяйте да се вслушвате в мненията си един на друг, за да изберете най-доброто от това, което предлага вашият партньор. Втората половина на седмицата е много по-позитивна. Връзката с любимия човек ще процъфтява. Дайте на партньора си пълна свобода на действие и той успешно ще реши всички проблеми. Освен това времето е благоприятно, за нови запознанства, кратки пътувания и учене.

СТРЕЛЕЦ - В началото на седмицата се откажете от инициативи в професионалната дейност. Без ясно разбиране на настоящата ситуация е по-добре да не правите нищо, в противен случай ще трябва да преработвате работата си. Може да почувствате натиск от хора на висшестоящи позиции. За да получите прилични доходи, ще трябва да дадете всичко от себе си. Междувременно това е хармонично време за развитие на романтичните отношения. Личният ви живот ще бъде източник на положителни емоции за вас. Бъдете нежни и внимателни към брачния си партньор. Нищо не сближава съпрузите, така както съвместно прекараното време. Втората половина на седмицата е благоприятна за медицински прегледи и превантивни процедури. През този период вашият енергиен потенциал ще бъде засилен. През почивните дни се отдайте на социални дейности.

КОЗИРОГ - През първата половина на седмицата, изграждайки отношения с близките, не се фокусирайте върху техните недостатъци. Опитайте се да създадете атмосфера на любов и разбирателство у дома. Избягвайте да контактувате с непознати, особено чужденци. Това също е неблагоприятно време, за взаимодействие с адвокати и държавни служители. Шофьорите трябва стриктно да спазват правилата за движение. Средата на седмицата, е добре да посветите на децата. Междувременно това е подходящ момент за въвеждане на ред в делата и медицински, превантивни процедури. Ако отдавна трябва да посетите зъболекарския кабинет, сега е време да си запишете час. Втората половина на седмицата е благоприятна, за развитие на романтичните отношения. Проявете въображение, направете приятна изненада за любимия човек. Освен това времето е чудесно за творчество и участие в спортни състезания.

ВОДОЛЕЙ - В началото на седмицата най-накрая, ще намерите време за общуване от душа с наистина близките си хора. Възможно е стабилизиране на отношенията с любимия човек, сега те ще се основават на чувство на любов и взаимна отговорност. Освен това е подходящо време за нови романтични запознанства. Може би ще бъдете поканени да участвате в празнично събитие. Може също, да посетите някое социално мероприятие. В средата на седмицата, ако трябва да избирате между работата и дома, изберете последното. Сега е подходящ момент да се заемете с домашните дела. Ще правите всичко с вдъхновение, подхождайки творчески както към подредбата на вашият дом, така и към комуникацията със семейството. Междувременно това време е изпълнено с повишен риск от нараняване. Въздържайте се от участие в екстремни спортове. Втората половина на седмицата благоприятства спокойния и премерен семеен живот. Най-добре е да прекарате почивните дни у дома или някъде извън града, на вилата.

РИБИ - В началото на седмицата, са вероятни проблеми във вашите отношения. Може да срещнете липса на разбиране и ревност. Опитайте се да не избързвате със заключенията и бъдете по- сдържани и търпеливи. Съсредоточете се върху подобряване на вашия дом и изграждането на отношения с членовете на семейството. Подобна реализация на вашата енергия, ще бъде положителна. Поговорете с децата си. Направете живота им, по-богат и интересен. Отидете на цирк, театър или изложба, насърчете творческите им проявления. Кратките пътувания, ще бъдат успешни и забавни. По пътя може да срещнете мили и привлекателни хора. Втората половина на седмицата е подходяща за пътувания, обучение и нови запознанства. Може да планирате развлекателно пътуване с приятели извън града за уикенда.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук