Седмичен хороскоп за 19 - 25 юли

611 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

♈️ ОВЕН

В началото на седмицата се препоръчва на представителите на зодия Овен, да обърнат максимално внимание на семейството си. Това е темата, с която ще се радвате да се занимавате, отдавайки вашата сила, време и ресурси. Времето ще е благоприятно за пазаруване на вещи за дома. Това важи особено за закупуването на модерни домакински уреди. Но е важно да обсъдите всички предстоящи покупки с членовете на семейството, за да получите тяхното съгласие. Също така е добре да разпределите отговорностите в семейството: кой и кога отива в магазина за хранителни продукти, кой приготвя обяд, кой почиства апартамента и т.н. За тези дни е характерно конструктивният подход към решаването на практически проблеми в семейния живот. Но в средата на седмицата вашата делова активност може да бъде нарушена. Причината за това може да бъде влошаване на здравето. Вашите близки или домашни любимци, може да се нуждаят от грижа и внимание. Особено внимателно наблюдавайте поведението на животните у дома. Ако използвате помощница в домакинството ( бавачка, икономка, медицинска сестра), тогава може да възникнат противоречиви ситуации, в резултат на които да се наложи да търсите друг човек, за замяна. В края на седмицата, през почивните дни, времето ще е чудесно за духовни практики в атмосфера на тишина и уединение.

♉️ ТЕЛЕЦ

В началото на седмицата нуждата от комуникация за представителите на зодия Телец, може да се превърне в един от основните мотиви за тяхното поведение. Следователно вероятни са много контакти, телефонни разговори, пътувания, запознанства. Най-интересни ще бъдат запознанствата на пътя и в транспорта. Необвързаните може да срещнат интересен човек, с когото в началото да има просто приятно общуване, което в бъдеще да прерасне в нещо романтично. Тези дни могат да бъдат изпълнени с оптимизъм и непредсказуеми събития. Добро време за учение и разширяване на деловите отношения. Средата на седмицата, ще е проблемна за влюбените представители на знака. Може би обстоятелствата ще се развият по такъв начин, че ще трябва да направите труден избор между един от приятелите си и любимия човек. По-добре се въздържайте от посещение на клубове, развлекателни събития, концерти и изложби, където може да срещнете приятели и познати. Като цяло празните забавления по това време, няма да допринесат за внасяне на хармония и радост в живота ви. В края на седмицата ще можете да установите полезни контакти, благодарение на които ще решите много важни въпроси. Не се колебайте да използвате вашите социални връзки, ако не сте в състояние да разрешите проблема сами, другите определено ще ви помогнат.

♊️ БЛИЗНАЦИ

Представителите на зодия Близнаци, имат шанс да подобрят финансовото си състояние в началото на седмицата. Парите могат да дойдат от няколко източника наведнъж: от основната работа, от допълнителна, на хонорар и от роднини. В резултат на това възможностите ви за пазаруване ще се увеличат значително. Това е подходящо време за закупуване на лични вещи и стоки за дома. Уединението и духовните практики, могат да бъдат друга положителна тема на този период. Може да балансирате душевното си състояние, като използвате йога, чигонг или техники за медитация. Полезно е да се усамотявате от време на време. Ако нямате такива условия у дома, тогава може да се разхождате сред природата, в гората или в парка сами. В средата на седмицата е възможно да приемете гости в дома си. Също така в семейството може да възникнат други проблеми и задължения. Отчасти това ще ви отвлече от спешните задачи на работното място. Не са изключени и трудности в отношенията с началници на работното място. В края на седмицата обаче, има шанс успешно да разрешите материални и финансови въпроси. Фокусирайки се върху кариерата и работата, ще прекарате времето си с най-голяма полза за себе си. Добро време за овладяване на полезен занаят, който може да ви донесе доходи.

♋️ РАК

В началото на седмицата представителите на зодия Рак, ще са в състояние напълно да реализират своите интелектуални и предприемачески способности. Интелигентността ви ще бъде над средното ниво, което ще ви позволи бързо и точно да изчислите вариантите, като намерите най-оптималните решения. Смело може да правите планове за бъдещето. Използвайте тези дни за изграждане на полезни социални и приятелски връзки. Тези от вас, които имат активна жизнена позиция, ще могат да се докажат например в социални каузи за опазване на природата или в доброволчески движения. Чудесно време за намиране на съмишленици и приятели. В средата и в края на седмицата, ще сте много активни в контактите с хората около вас. Ще бъдете извънредно любезни и любопитни. Възможно е да имате много пътувания и срещи. Много време ще отделите за телефонни разговори и събиране на новини. Всичко това ще създаде впечатление за наситен живот, изпълнен с приятни и разнообразни впечатления. В същото време се опитайте да не се разпилявате и дайте предпочитание на две или три важни теми. В противен случай във вашата дейност ще има много безполезна суета. Ученето и дългите пътувания, ще се развиват добре. Обменът на мнения и онлайн запознанствата ще са полезни, затова се опитайте да общувате повече с хора от други региони.

♌️ ЛЪВ

Представителите на зодия Лъв в началото на седмицата, ще водят спокоен, дискретен и уединен живот. Това ще ви позволи да се съсредоточите върху решаването на някои важни въпроси. Може да бъдете привлечени към загадъчни и тайнствени явления. Възможно е да се увлечете, в четене на литература по психология, езотерика. Вашите доходи могат съществено да се увеличат, както от основната работа, така и от допълнителна на непълно работно време. Връзките с началниците, ще стават по-доверчиви. В средата на седмицата вашите потребности ще се увеличат. Това важи особено за дамите. Пазаруването може да доведе до това, виждайки в магазина модерни красиви неща и бижута, ще ви е трудно да се въздържите. Освен това разходите за покупката няма да ви спрат и ще бъдете готови да вземете заем, само за да станете собственик на желания предмет. Следователно в средата на седмицата бюджетът ви може да бъде значително да се стопи. Апетитът ви също може да се увеличи в тези дни. Тези, които имат проблем с наднорменото тегло, могат незабелязано да качат няколко излишни килограма, докато си похапват сладкиши. Края на седмицата е благоприятно време за духовни практики, занимания с йога, чигонг, медитация и автогенни тренировки. Също е подходящ момент за преработка на психологическите комплекси и засилване на самоконтрола.

♍️ ДЕВА

За представителите на зодия Дева, началото на седмицата е благоприятно време за реализиране на способностите в ученето и усвояване на нови знания. Дългите пътувания и пътешествия, ще се развиват добре. През този период трябва да се фокусирате върху реализиране, на най-перспективните теми за вас. Сега ще има добър шанс да увеличите авторитета си, в резултат на своето морално и етично поведение. Може да правите смели планове за бъдещето. И колкото повече практически усилия положите, толкова по-голям ще бъде резултатът. Вашата основна и най-успешна насока сега ще е бъдещето. Помислете за перспективите и работете, за да ги приближите. Средата на седмицата може да е свързана с разногласия в партньорството. Въпреки това, поради тенденцията да действате по-меко, нещата няма да стигнат до сериозен конфликт. Също така в тези дни може да имате желание да промените нещо във външния си вид, да боядисате косата си, да промените прическата или стила си на облекло. Преди обаче да промените радикално нещо в имиджа си, поискайте мнението на партньора си (ако имате такъв). Може би критичната оценка отвън, ще ви предпази от необмислени действия. В края на седмицата, ще имате възможност да изгладите всякакви конфликти с брачния си партньор.

♎️ ВЕЗНИ

Представителите на зодия Везни в началото на седмицата, ще имат добри шансове да коригират някои от своите житейски цели и задачи. Може би ще получите предложение да заемете по-висока позиция, което ще отбележи вашия преход към нова стъпка в кариерата. Ще сте в състояние обективно да оцените ситуацията и да вземете единствените правилни стратегически решения. В допълнение към перспективите за професионален растеж, ще можете да подобрите социалния си статус. Например, това може да е свързано с някакъв вид лични постижения, като например победа в творческо или спортно състезание. Средата на седмицата благоприятства тихия, спокоен и усамотен начин на живот. Това е подходящо време за тези, които са увлечени по някое хоби или напълно са потопени в работата. Също така е подходящ момент за търсене отговори на сложни, объркващи и загадъчни въпроси, провеждане на разследвания, изучаване на психология. В същото време обаче може да изпитате някои ограничения, сякаш някой или нещо, не ви позволява да се покажете пълният си потенциал. В края на седмицата здравословното ви състояние може да се подобри, а имунната система да се укрепи. Започнатото лечение ще бъде успешно. Благоприятен период за методично и последователно движение към поставена цел.

♏️ СКОРПИОН

В началото на седмицата представителите на зодия Скорпион, ще прекарват повече време в интернет, в комуникация с познати и опознаване на света около тях. Може би ще се запознаете и сприятелите с интересни хора в социалните мрежи или на форуми. Препоръчително е обаче да не насилвате събитията и да се въздържате от лични инициативи, нека всичко се развива от само себе си. Всъщност колкото по-малко се намесвате в хода на събитията, толкова по-добре ще се развиват работите ви. Най-очевидният пример за това, ще е свързан с партньорството. Позволете на колегите или любимият човек, да поемат инициативата - големи са шансовете, всичко да става във ваш интерес. Необвързаните ще могат да намерят спътник или приятел за туристическо пътуване, за да си поделят цената в хотела. Има голяма вероятност за романтично запознанство в развлекателно заведение или в приятелска компания. Първите впечатления обаче могат да бъдат измамни. Тези, които са заети с обучение, ще се справят отлично. В средата на седмицата не се препоръчва да правите мащабни планове за бъдещето. Може би ще сте склонни да надценявате възможностите си и да създавате нереалистични планове. Краят на периода ще е благоприятен за творческите, ентусиазирани личности, които отделят много време на своите проекти. Занимаващите се със спорт, ще могат да постигат високи резултати по време на състезания.

♐️ СТРЕЛЕЦ

За представителите на зодия Стрелец, началото на седмицата е благоприятно време за борба с вредните навици. Ако напълно сте осъзнали, че тези привички вредят на вашето здраве, тогава може да опитате да ги спрете изведнъж, без предварителна подготовка. Това може да е достатъчно, за да се отървете от зависимостта. Най-успешната област, в която можете да насочите усилията си, ще е свързана с професионалните дейности. Ще успеете в работата благодарение на желанието да възстановите реда в пространството около вас. В средата на седмицата ще ви се струпат много дела, както на основната работа, така и у дома. Увеличеното натоварване може да доведе до факта, че няма да имате време да изпълните някои важни задачи. Също така този период може да бъде свързан, с проблеми в отношенията с родителите. Може би, често ще приемате гости и не може да се каже, че винаги ще ви е приятно. Чак към края на седмицата ще успеете да се справите с домакинските задължения. Ще може успешно да решите някои неотложни материални въпроси, свързани с подобряването на условията на живот. Това важи особено за покупката на домакински уреди на кредит или изплащане. Колкото и да ви е трудно, старайте се често да бъдете сред хората и да не изпадате от жизнения поток.

♑️ КОЗИРОГ

Началото на седмицата, ще бъде успешно време за тези представителите на зодия Козирог, които са на почивка. В този случай се увеличава вероятността за романтично запознанство, което бързо да прерасне в роман. Някой от вас може да получат предложение за брак от любимия човек. За семейните е чудесно време за обсъждане с партньора, на най-важните и основни въпроси, които преди това са ви пречели да постигнете взаимно разбирателство. Сега няма да ви е трудно да стигнете до компромисно решение, при това с пълното взаимно съгласие. Благоприятно време за посещение на концерти, театри и празнични събития като сватби и годишнини. В средата на седмицата са възможни много контакти, срещи, пътувания. Ще се запознаете с много хора, ще общувате. Не трябва обаче да изграждате някакви специални илюзии, относно перспективите за подобни запознанства. Прекалено големите очаквания, могат да донесат само разочарование. Уикендът е чудесно време за укрепване на партньорските отношения. Може да обсъдите проблемните въпроси, като по този начин ще премахнете причините за напрежение във връзката.

♒️ ВОДОЛЕЙ

В началото на седмицата на представителите на зодия Водолей се препоръчва, да дават приоритет на бизнес дейностите, тъй като там ще имат най-голям шанс за успех. Това е чудесно време да подредите ежедневието си. Може би напоследък сте се отпуснали и понижили нивото си на самодисциплина. Това време е благоприятно да направите живота си по-продуктивен, лесно и без да се насилвате. И урегулиране на ежедневието е точно това, с което трябва да започнете. След това трябва да помислите за оптимален режим на хранене, може би като се подложите на диета - това важи особено за тези с наднормено тегло. Също трябва да обърнете внимание на тялото си: заемете се с оздравителни процедури, закаляване, фитнес, плуване, гимнастика. В средата на седмицата може да се изкушите да си купите нещо скъпо, предмет, който според вас ще увеличи престижа ви. Това може да е бижу, кола или модерно облекло. Може да ви бъде предложено да закупите такива вещи с отстъпка, което допълнително ще предизвика вашият интерес. Едва ли обаче ще може да се справите, без да вземете заем. Въпреки това не бързайте да влизате в дългове, дори ако наистина много желаете тази покупка. Мотото ви в края на седмицата трябва да е „по-малко думи - повече действия“.

♓️ РИБИ

Представителите на зодия Риби в началото на седмицата, с удоволствие ще флиртуват и кокетничат с представители на противоположния пол. Семейните чиито живот преминава в рутина и чувствата са затихнали, може да почувстват съживяване и обновление на връзката. Отново, почти както при първата среща, може да почувствате вълнуващото чувство на любов към партньора. Влюбените двойки, най-накрая ще узреят достатъчно, за да формализират отношенията си чрез брак. Колкото по-дълго сте се срещали с любимия човек, толкова по-скоро ще настъпят тези промени към годежа и сватбата. Препоръчително е да прекарвате повече време в обществото, да посещавате празнични събития, концерти, клубове, дискотеки. Освен това ще имате успех в творчеството, ученето и създаването на нови познанства. В същото време в средата на седмицата, не са изключени разногласия с партньора. Всички трудности в брачните отношения в този период ще произтичат, от неспособността да покажете любовта си, така че тя да бъде възприета адекватно. Личното самомнение и гордостта, могат да ви попречат да разберете мотивите на партньора си. Уикендът е подходящо време за тези, които са фокусирани върху творческото изпълнение на своите проекти. Успешно ще се развива самообучението. Романтичните отношения ще ви радват и изненадват с приятни сюрпризи.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук