Седмичен хороскоп за 25 - 31 октомври

533 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

♈️ ОВЕН

През първата половина на седмицата представителите на зодия Овен, е добре да се въздържат от дълги пътувания. Ако сами шофирате кола, тогава бъдете внимателни, спазвайте правилата за движение. По това време вероятността от пътнотранспортни произшествия и нарушения на правилата за движение се увеличава. В този случай няма да избегнете контакт със служител на КАТ. Изясняването и споровете може да доведат, до много чувствителни санкции. Това не е най -подходящият момент за контакт с юристи и предявяване на искове. Студентите могат да се провалят на изпити, ако не се подготвят сериозно за тях. През втората половина на седмицата някои от предишните ви намерения и планове може да се променят. Вероятността от нараняване също се увеличава. Въздържайте се от участие в спортни състезания с елементи на силова борба. Отношенията с приятелите могат да преминат през период на охлаждане и недоразумения. Предпочетете спокойният и предвидим живот. Не правете неща, които могат да доведат до необратими последствия.

♉️ ТЕЛЕЦ

За представителите на зодия Телец тази седмица, може да бъде свързана с рязко влошаване на партньорските отношения. Не се опитвайте да оказвате натиск върху партньора си - това може да доведе до точно обратния ефект, в сравнение с това, което сте искали да получите. Също така в тези дни вероятността от наранявания се увеличава. Не се забърквайте в конфликти с агресивни хора - сега това може да доведе до нараняване. Може да бъдете принудени да променяте плановете си често. Факт е, че сега вероятността от всякакви неочаквани инциденти, технически повреди и аварии се увеличава. Например у дома електричеството може внезапно да спре или да се повредят домакинските уреди и ще трябва да изоставите започнатите задачи, за да отстраните неизправностите. Отношенията ви с приятели сега, ще са много нестабилни. Може да не получите подкрепа от някои от тях и да се разочаровате от безразличното им поведение. Втората половина на седмицата е неблагоприятна за търсене на нова работа. Външните обстоятелства няма да благоприятстват за изпълнението на вашите инициативи - напротив, може да почувствате тотални пречки по всички въпроси и ще трябва да се адаптирате към обстоятелствата.

♊️ БЛИЗНАЦИ

За представителите на зодия Близнаци тази седмица, може да бъде свързана с влошаване на здравословното състояние. Опитайте се да не се претоварвате физически – подобни натоварвания могат да доведат до рязка загуба на сила, повишена умора и развитие на възпалителни процеси в организма. Това е особено важно, тъй като имунитетът ви може да намалее тези дни. Обърнете максимално внимание на профилактиката на здравето, посещавайте фитнес и равномерно разпределяйте натоварването. Партньорските отношения могат да се усложнят. Това се отнася както за бизнес сътрудничеството, така и за брачните отношения. Препоръчително е да бъдете търпеливи и да слушате внимателно желанията на партньора си. Може би някои проблемни въпроси, които са останали нерешени в миналото, да се появят отново. Възможни са кавги в семейството. Не бързайте да си правите изводи и да изгаряте мостове. Сега всичко е доста нестабилно и несигурно и условията за сериозни промени в партньорството все още не са узрели. Втората половина на седмицата е неблагоприятна за дълги пътувания и уреждане на правни въпроси. Тези дни е по -добре да не се захващате с важни дела, за да избегнете усложнения. Не слушайте съветите на никого, вземайте решения сами.

♋️ РАК

За представителите на зодия Рак тази седмица ще бъде неблагоприятна, за продължение и развитие на романтичните отношения. Може би връзката с любим човек за известно време ще се усложни поради взаимна неотстъпчивост и нетърпимост. В най-острите ситуации са възможни кавги. Препоръчително е също да обърнете специално внимание на вашето здраве. Проблема е, че сега вероятността за прояви на хронични заболявания на бъбреците, черния дроб и нервната система нарастват. Опитайте се да се обличате според времето и избягвайте течения и преохлаждане. Натоварването на работното място също може да ви накара да се почувствате зле. Необходимо е да водите спокоен и премерен начин на живот, като не забравяте за правилното хранене и гимнастиката. Втората половина на седмицата е неблагоприятна за рискови финансови начинания. Може да претърпите загуби, ако поемете отговорност за управлението на парите на други хора. Контролирайте себе си и ситуацията около вас.

♌️ ЛЪВ

За представителите на зодия Лъв тази седмица е неблагоприятна за романтичните отношения. Може би ще изпитате моменти на разочарование, когато ви се струва, че не сте обичани или ви мамят. Не бързайте обаче със заключенията и се опитайте да не поставяте невъзможни задачи пред любимия човек. Не е нужно да организирате проверка на чувства, особено ако вашият любим е обвързан със задължения и чувство за дълг към други хора. Това време също може да бъде свързано с опити за връщане на прекъснати отношения и възобновяване на предишни връзки. Необвързаните могат случайно да срещнат човек, с когото преди това са поддържали любовна връзка. Възможно е връзката да се възобнови, въпреки че е добре да не се самозаблуждавате - причините, поради които сте се разделили, скоро може да се появят отново. Много от вас ще почувстват повишени сексуални потребности. Възможно е да се решите на рискови асоциални действия под влияние на инстинктивни желания. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с разногласия в партньорските отношения. Вашият брачен партньор може да не осигури адекватна подкрепа за вашите инициативи свързани с подобряване на дома. Не трябва да включвате роднини в споровете с партньор - това може да доведе до ескалация на конфликта.

♍️ ДЕВА

Представителите на зодия Дева тази седмица, могат да се изправят пред трудности в отношенията в семейството и брака. Отговорността към роднините може да влезе в конфликт с чувството за дълг към брачния партньор. Може би по някаква причина семейните отношения ще се объркат и ще ви е трудно да сте на едно място с вашите близки. Най-сложно ще бъде това време за семейните, които живеят в едно жилище с родителите. В този случай противоречията в такова голямо семейство могат да се влошат. Опитайте се да потушите зараждащите се конфликти в самото начало. Като цяло тази седмица е неблагоприятна за пътувания на дълги разстояния, особено зад границата. При обработката на документи може да срещнете бюрократични забавяния. Втората половина на седмицата може да бъде неблагоприятна за здравето. Опитайте се да се обличате според времето, избягвайте течения и настинки - по това време защитните сили на тялото ви отслабват и ставате по-уязвими към вирусни инфекции. Препоръчително е да не планирате срещи и пътувания. Комуникацията с хората около вас може да се осъществява на повишен емоционален градус. Не са изключени спорове и конфликтни ситуации с приятели, роднини, съседи и тези, с които постоянно общувате в ежедневието. Следователно, колкото по-малко контакти имате, толкова по-спокойно и хармонично ще премине този период.

♎️ ВЕЗНИ

Представителите на зодия Везни тази седмица, може да се сблъскат с финансови затруднения. Вероятно ще имате спешна нужда от голяма сума пари, която няма да бъде лесно да намерите или заемете. Също така през седмицата се увеличава вероятността от развитие на простудно заболяване. Не стойте на течение и не се преохлаждайте. Ако имате на дневен ред много нерешени материални и финансови въпроси, тогава трябва драстично да прекъснете контактите, които нямат към работата ви никакво отношение. Може би в един момент ще осъзнаете, че във вашия социален кръг има хора, които отнемат от вашето време и се отнасят с вас чисто потребителски, използвайки вашите ресурси в своите егоистични интереси. По-добре е да се отървете от такива хора своевременно, доколкото те пречат на вашите дела. Следователно е възможно отношенията ви с някои от бившите ви познати да се влошат и да се разделите. Втората половина на седмицата е неблагоприятна за романтичните отношения. Може да ви се стори, че любимият ви човек не ви обръща достатъчно внимание и се държи студено и отдръпнато. Обсъждането на финансови проблеми с вашият партньор, може да доведе до разногласия.

♏️ СКОРПИОН

Тази седмица представителите на зодия Скорпион, може да се сблъскат с някои финансови затруднения поради неуспешни покупки. Това не е най -доброто време да харчите пари за развлечения. Освен това в тези дни, партньорските отношения могат да се влошат. Вероятността за вземане на погрешни финансови решения се увеличава, в резултат на което може да понесете загуби. Изключително нежелателно е тази седмица, да планирате големи покупки и инвестиции. Опитайте се да бъдете по -толерантни към вашите близки. Препоръчително е да обърнете повече внимание на собственото си развитие. Може да имате успех в това, което правите с увлечение. Това е благоприятно време за креативните личности, за спорт, хобита, сериозно задълбочено самообучение. Втората половина на седмицата може да бъде свързана, със спорове и разногласия в семейството. Това важи особено за отношенията ви с по-старото поколение: родители, баби и дядовци. Може би ще сте склонни да вземате прибързани решения, поради което често ще попадате в трудни и конфликтни ситуации. Опитайте се да не правите това, за което никой не ви е молил - това ще намали степента на напрежение.

♐️ СТРЕЛЕЦ

За представителите на зодия Стрелец тази седмица, може да е свързана с трудности в отношенията с членовете на семейството, особено с представителите на по-старото поколение. Може да бъде изказано недоволство от външния ви вид, който е неразделна част от вашият имидж. Също така тези дни може да почувствате, че нямате достатъчно свобода да реализирате намеренията си – постоянно ще се сблъскате с пречки. Може би личните ви желания ще противоречат на мненията на членовете на семейството, с чийто авторитет сте свикнали да се съобразявате. Опитът да ги убеди, че сте прави, могат да се сблъскат със стена на неразбиране. Може би това ще ви подтикне да преразгледате някои от подходите си и да коригирате нещо в поведението си. Не приемайте противоречията твърде трагично, просто бъдете търпеливи и изчакайте. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с известно отчуждение, в общуването с хората около вас. Може би ще ви разочарова някои познат, като не изпълни дадено обещание. Най-добре е да се въздържате от нови запознанства през този период. Не се препоръчва също да откровеничите за личния си живот със случайни познати, думите които кажете, могат да бъдат използвани срещу вас.

♑️ КОЗИРОГ

Представителите на зодия Козирог тази седмица, може да се сблъскат с напрежение в отношенията с приятели. Въздържайте се от обсъждане на клюки и слухове - това може да предизвика конфликт, основан на невярна информация. Не се препоръчва да се оттегляте от обществото и да водите затворен, уединен начин на живот. Напротив, опитайте се да бъдете през цялото време сред хора, общувайте открито с приятели и познати, забавлявате си и спокойно прекарвайте свободното си време. Периода е благоприятен за активен отдих и спорт. Паралелно с това се опитайте да се дистанцирате от хора с тъмно минало и със съмнителна репутация. Проблема е че сега вашите тайни недоброжелатели, могат да разпространяват фалшиви слухове, за да навредят на репутацията ви. Не се поддавайте на провокации и останете спокойни. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с липсата на пари за ежедневни нужди. Възможни са щети, кражби, загуба на пари, както и задръжки в изплащането на заплатата. Въздържайте се от големи покупки на кредит.

♒️ ВОДОЛЕЙ

Представителите на зодия Козирог тази седмица, може да се сблъскат с напрежение в отношенията с приятели. Въздържайте се от обсъждане на клюки и слухове - това може да предизвика конфликт, основан на невярна информация. Не се препоръчва да се оттегляте от обществото и да водите затворен, уединен начин на живот. Напротив, опитайте се да бъдете през цялото време сред хора, общувайте открито с приятели и познати, забавлявате си и спокойно прекарвайте свободното си време. Периода е благоприятен за активен отдих и спорт. Паралелно с това се опитайте да се дистанцирате от хора с тъмно минало и със съмнителна репутация. Проблема е че сега вашите тайни недоброжелатели, могат да разпространяват фалшиви слухове, за да навредят на репутацията ви. Не се поддавайте на провокации и останете спокойни. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с липсата на пари за ежедневни нужди. Възможни са щети, кражби, загуба на пари, както и задръжки в изплащането на заплатата. Въздържайте се от големи покупки на кредит.

♓️ РИБИ

В представителите на зодия Риби тази седмица, може да е свързана с усложнения в кариерата. Не проявявайте инициатива там, където не сте помолени. Може би шефовете ще бъдат недоволни от бавното ви поведение и това да доведе до намаляване на професионалния ви статус. От своя страна може да промените мнението си относно перспективите от настоящата си работа и да започнете да търсите нова. Това е подходящ момент да се напишете автобиографията и да я изпратите в сайтове за търсене на работа. Също така е подходящ момент за учене и пътуване. Само се въздържайте да се доверявате на случайна информация и не планирайте пътувания извън града с личен автомобил. Втората половина на седмицата е неблагоприятна за уреждане на правни въпроси. Опитайте се да бъдете по-внимателни, когато шофирате личния си автомобил. Възможни са проблеми със служители на Кат, не са изключени глоби. Препоръчително е също да се въздържате от контакти с непознати. Това важи особено за общуване с чужденци или представители на различна културна традиция.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук