Седмичен хороскоп за 8-14 февруари

610 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН - Първата половина от седмицата, ще е неблагоприятна за представителите на зодия Овен. Най-проблемната тема може да стане, нарастването на вашите материални нужди. Желанието да си купите определен моден артикул, може да подкопае бюджета ви. Опитайте се да не вземате заеми и банкови кредити - това само ще влоши финансовото ви състояние. През втората половина на седмицата е възможно да почувствате нужда от спокойствие и уединение. Вероятно ще сте уморени от суматохата на ежедневието и ще искате да останете насаме със себе си. Намерете време и място, за да изпълните това желание. Това е подходящо време и за тези, които се интересуват от езотерични науки и са увлечени по разгадаването на някои загадъчни и тайнствени явления. Може да направите разследване по интересуващия ви въпрос и да ви се разкрие нещо, което до сега е били скрито от вас. Ако се занимавате с духовни практики, крайно време е да се заемете с това по-задълбочено. Стремежът към хармонично съчетание на физическата активност, работата и почивката, ще резонира благоприятно на този период.

ТЕЛЕЦ - Стремежът на представителите на зодия Телец за постигане на дадена цел, може да не се осъществи през първата половина на седмицата. Вероятно причината за провала, ще бъде свързана с някакво надценяване на вашите способности и възможности. Но всъщност при проверка може да се окаже, че все още нямате нужните ресурси, за да преодолеете високата летва, която сте си поставили. През втората половина на седмицата, ще се увеличи вашата нужда от приятелско общуване и подкрепа. Може би ще ви хрумне интересна идея, за осмислянето на която, ще са ви необходими съветите на приятелите. Това е подходящ момент за планиране и сътрудничество с другите, по някакъв колективен проект. Тези дни ще искате да получите нови необичайни преживявания. Може да осъзнаете тази необходимост по време на приятелско парти, общуване с познати в хоби клуб, на форуми или в интернет. Всъщност това, за което мечтаете и много искате да получите, в голямата си част може да се реализира от само себе си, дори без да влагате особени усилия. Разчитайте на щастлива случайност и тя непременно ще дойде при вас.

БЛИЗНАЦИ - През първата половина на седмицата представителите на зодия Близнаци, няма да са застраховани от ситуации, в които да бъдат поставени в зависима позиция от външните обстоятелства. Не всички действия ще ви бъдат позволени, а в някаква част от взаимодействието си с външния свят, ще се окажете в зависимо положение. Например, през тези дни може здравословното ви състояние да се влоши и да трябва да останете за известно време у дома да се лекувате. Въздържайте се от шофиране на кола - вероятността от нарушаване на правилата за движение и глоби се увеличава. През втората половина на седмицата, ще имате късмет в работата и в решаването на много други въпроси, които сте си поставили за цел. Особеността на момента сега ще е такава, че ще трябва да действате по-меко, когато желаете да постигнете даден резултат. Например чрез убеждаване, внимателно и тактично отношение към събеседниците и т.н. Освен това този период е подходящ за духовна практика, насочена към хармонизиране на обстоятелствата около вас и за постигане на желания резултат. Тук става дума не само за източни духовни практики като четене на мантри, медитация и чигонг, но преди всичко това се отнася за молитвите - те ще бъдат най-ефективни.

РАК - За представителите на зодия Рак първата половина на седмицата, ще е неблагоприятна за забавления. Ходенето по клубове, дискотеки, концерти и социални събирания, ще бъде затруднено. Напрежението с някои от вашите приятели, ще се увеличи. В романтичните връзки също, не всичко ще е наред. Може да не ви хареса прекалената упоритост от страна на любимия човек и да се усъмните в чувствата си. Също така периода е неблагоприятен за занимания със спорт, творчество и др. През втората половина на седмицата обаче, можете да възстановите приятелските връзки. Като цяло, през тези дни са възможни приятни изненади, свързани с изпълнението на заветно ваше желание. Колкото повече общувате с приятели и познати, толкова повече положителни впечатления ще получите. Ако редовно комуникирате в социалните мрежи и във форумите в интернет, тогава тази седмица е възможно романтично виртуално запознанство. Времето също ще е добро за учениците. Няма да ви е трудно да овладеете сложен учебен материал, да установите хармонични контакти с учители и съученици, да издържите изпити и тестове. Тези, които са отсъствали от училище, ще могат да наваксат с пропуските в знанията.

ЛЪВ - За представителите на зодия Лъв първата половина на седмицата, ще е напрегната, едновременно в няколко направления, в семейството, на работа и в отношенията. Въпреки трудностите в някои ключови, жизненоважни направления, ще успеете да преодолеете много от проблемите. В семейството може да негодуват от факта, че прекарвате твърде много време на работа и обръщате малко внимание на домакинските си задължения. Но претенциите им ще избледнеят, на фона на доброто ви финансово състояние. Втората половина на седмицата благоприятства уреждането на проблеми с дългове, кредити. Възможно е да получите голяма сума пари. Всички въпроси свързани с наследство, ще се разрешат успешно. Необвързаните, ще имат шанс за запознанство с интересна личност. Ще привличате представителите на противоположния пол като магнит. Флиртовете през тези дни, може да бъдат невероятно красиви и привлекателни. Освен това вашата интуиция ще се засили и ще сте в състояние да действате инстинктивно.

ДЕВА - За представителите на зодия Дева тази седмица се оформя двусмислено и много ще зависи, от това коя сфера на дейност е актуална в момента. Първата половина на седмицата е неблагоприятна за туристически пътувания, уреждане на правни въпроси, учене и комуникации в интернет. Бъдете избирателни във връзките си и не доверявайте личните си тайни на случайни хора. Погрижете се за репутацията си - може да бъде засегната от недоброжелатели. Също така е важно да се придържате към правилното хранене, като избягвате преяждане - в противен случай са възможни здравословни проблеми. Втората половина на седмицата, ще е по-благоприятна. Ще останете доволни, от развитието на партньорските отношения. Брачната ви връзка, ще се укрепи до голяма степен благодарение на взаимното разбирателство и физическото привличане с половинката. Възможно е да правите планове за съвместно пътуване. Това е подходящо време за сключване на брак, за двойки, които живеят от дълго време заедно - това ще помогне за укрепване на връзката. Необвързаните могат да срещнат своята „сродна душа“ в интернет. Запознанство във виртуалното пространство, в сайт за запознанства или в социалните мрежи, може да промени живота ви.

ВЕЗНИ - Първата половина от седмицата, може да бъде предизвикателно време за влюбените представители на зодия Везни. Може да почувствате охлаждане в чувствата и някакъв дискомфорт в интимните отношения. Не трябва да предявявате излишни изисквания към любимия човек. В тези дни се увеличава вероятността за предателство и конфликтни ситуации. Стресови събития могат да се случат не само в живота на влюбените, но и във връзка със загуба на пари. Втората половина на седмицата, може да бъде свързана с положителни промени в начина на живот. Това е чудесно време за борба с вредните навици и преминаване към здравословен начин на живот. Здравословните проблеми, липсата на енергия и наднорменото тегло, могат да ви тласнат към това. Може да има смисъл да започнете лека диета. Много от вас с удоволствие ще се заемат с домакински дела. Може би, ще ви е приятно да почиствате в апартамента, да пренареждате гардеробите, да полирате мебелите до блясък и да подреждате неща по рафтове и шкафове. Всичко около вас трябва да е красиво и в перфектен ред - с това настроение, ще се захващате с всяка работа. Въвеждането на ред у дома, ще има положителен ефект върху вашето здраве.

СКОРПИОН - Представителите на зодия Скорпион, може да се сблъскат с трудности в партньорството тази седмица. В брачните отношения, трябва да смекчите желанията си. Ако сте уверени в любовта на партньора си, тогава не злоупотребявайте с неговите чувства, не ги изпитвайте. Уважавайки себе си, не забравяйте, че вашият партньор също се нуждае от внимание към неговите интереси. В противен случай общата ситуация в семейния живот, може да се влоши. Уверете се, че членовете на семейството, не избягват домакинските си задължения. Втората половина на седмицата е изключително благоприятна за личния живот. Вашите романтични отношения, ще се развиват хармонично. Може би ще бъдете поканени на някакво празнично събитие - най-добре е да отидете там заедно с партньор. Възможно е също да възникне спонтанно желание да формализирате съществуващите отношения чрез брак - всичко ще изглежда толкова безоблачно и радостно. В брачния съюз отношенията ще се изграждат, върху взаимната любов и готовността на партньора да поеме отговорност за съвместните дела. Ако имате деца, тогава общуването с тях ще ви носи много удоволствие. Детето, ще ви зарадва със своите успехи.

СТРЕЛЕЦ - Най-проблемната тема на седмицата за представителите на зодия Стрелец, може да стане здравословното състояние. Това важи особено за тези, които страдат от хронични заболявания. Поддържайте краката си топли и избягвайте преохлаждае. Възможни са в този период също затруднения с текущата си работа, натоварването може да се увеличи и да се появят проблеми в отношенията с колеги и подчинени. Също така, това не е най-доброто време за общуване и запознанства. Може изведнъж да се скарате с някой от ежедневния ви социален кръг: съседи, роднини, познати, приятели. Втората половина на седмицата е благоприятна, за комфортно пребиваване у дома. Факт е, че ще се радвате на спокойните семейни забавления с близки и приятели. Вниманието ви ще бъде насочено до голяма степен, към подобряване на условията на живот и подреждане на нещата в пространството около вас. Ще ви бъде интересно да ремонтирате битова техника, да овладявате функциите на новопридобити уреди и да се грижите за домашните любимци. Сега ще може бързо да разрешите, всякакви подобни дела.

КОЗИРОГ - Първата половина от седмицата може да бъде стресираща, за представителите на зодия Козирог. Най-проблемната тема може да бъдат, любовните отношения. Въпреки силните чувства, може да се сблъскате с някои препятствия. От една страна, някой от вашите приятели може да изрази неодобрение по отношение на вашите чувства. Също така е възможно просто да нямате достатъчно пари, за да купите подарък за любимия човек, а за себе си модерни и красиви неща, за да изглеждате по-привлекателни. Опитайте се да не обсъждате меркантилни въпроси, касаещи парите с любимия човек - това може да влоши отношенията. Втората половина на седмицата, ще е много по-успешна и радостна. Това може да се дължи на вълнуваща комуникация, креативност, любов. Може да се заинтересувате от нещо ново, за което преди не сте знаели. Това може да бъде тема за ново хоби, игра, спортна дейност или увлечение по някакво изкуство. Основното е, че ще имате достатъчно свободно време за отдих. Освен това е подходящо време за романтични запознанства, които могат да се случат по време на пътуване или при посещение на различни мероприятия. Ако имате деца, тогава общуването с тях ще ви носи голямо удоволствие.

ВОДОЛЕЙ - Първата половина от седмицата, ще е напрегната за представителите на зодия Водолей. Основната болезнена тема може да е свързана, с отношенията с близките роднини и родителите. Може би някой от семейството ще се нуждае от вашето внимание и грижи, а вие ще бъдете твърде заети. Домакинските задължения и грижи, със сигурност няма да ви привличат. Ще сте склонни да действате сами, понякога пренебрегвайки мнението на членовете на семейството. А това от своя страна, може да предизвика недоволството на най-близките ви хора. През втората половина на седмицата финансовото ви състояние може да се подобри и ще се поглезите с приятни и полезни покупки. Възможно е някой от вашите роднини, да ви окаже материална помощ. Във всеки случай, ако е необходимо, може да разчитате на тях. Също така това е много подходящо време за закупуване на стоки за дома. Например може да купите домакински уреди с голямо намаление. Периода също е благоприятен за пазаруване на продукти за бъдеща употреба от цялото семейство - които може да вземете много изгодно и с отстъпки. Смело може да планирате различни домакински дела и да ги реализирате съвместно с цялото семейство.

РИБИ - През първата половина на седмицата представителите на зодия Риби, могат да бъдат разочаровани от някои хора от близкото им обкръжение. Може би някой, когото познавате, няма да оправдае вашето доверие и ще предизвика разпространението на неприятни за вас слухове и клюки. Бъдете придирчиви към връзките си, не разкривайте личния си живот на случайни познати. Сега ще важи правилото: ако двама знаят, значи всички знаят. Възможни са също недоразумения в отношенията със съседи. С настъпването на втората половина на седмицата обаче, отношенията ви с хората около вас ще се подобрят. Приятелския стил на общуване, ще ви помогне да се обградите с мили хора и да си прекарате добре. Вашите интелектуални способности ще се подобрят, което ще има положителен ефект върху тези които учат. Може да планирате за тези дни пътувания, изпити, тестове. Новите запознанства, напълно ще отговорят на вашите очаквания. Време е да помислите за външния си вид и да промените нещо в имиджа си. Това важи особено за дамите. Експериментите с прическата, стила на грим, цвят на косата и облекло, могат да бъдат неочаквано смели и оригинални. Някои от тези промени, може да станат ваш постоянен стил.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук