Седмичен хороскоп 01 – 07 август

466 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

Представителите на зодия Овен в началото на седмицата, ще им хрумнат много нови идеи за подобряването на дома. Може и преди да сте имали подобни мисли, но сега ще сте готови да поемете практическата им реализация. Възможно е да инсталирате и настройвате новозакупени домакински уреди и осветителни тела. Това е подходящ момент да обсъдите със семейството, належащите проблеми. Също така периода е благоприятен за пренареждане на мебели и вътрешни ремонти у дома.

В средата на седмицата, избягвайте при пътуване да създавате нови запознанства. Увеличава се вероятността да срещнете някой, който не е този, за когото се представя. Рискувате да попаднете за измамник, мошеник, някой, който се опитва да ви използва в своите нечестни намерения. Краят на седмицата благоприятства, спокойният и премерен семеен живот. Най-добре е да прекарате уикенда у дома или на село. Също така е подходящ момент, за провеждане на духовни практики в атмосфера на уединение и мир. Благоприятно време за дистанционна работа от дома.

ТЕЛЕЦ:

Началото на седмицата представителите на зодия Телец, ще прекарат много време на път и в контакти. Това важи особено за онези, които преди са давали много обещания на различни хора, а сега е време да ги изпълнят. Възможно е някои от насрочените срещи да бъдат отложени за неопределено време. Това е интересно време за любителите на романтични приключения. Неочаквани запознанства, могат да се случат при необичайни обстоятелства. В средата на седмицата може да се сблъскате с финансови затруднения. От една страна, може да понесете загуби в резултат на повреда на оборудване или материални щети, които ще трябва да бъдат възстановени със съответните финансови разходи.

От друга страна, самите вие може да сте склонни към илюзии относно способността си да управлявате пари. Това може да ви доведе до лоши инвестиции или влагане на пари, за призрачни цели без никаква положителна възвръщаемост. В краят на седмицата периода е благоприятен за пътувания, учене и нови запознанства. Планирайте пътуване през уикенда с приятели извън града - всичко ще върви добре и няма да съжалявате за времето, прекарано по този начин. Това е подходящ момент за закупуване на електронни устройства, компютри, мобилни телефони.

БЛИЗНАЦИ:

Представителите на зодия Близнци в началото на седмицата, ги очаква подобряване на финансовото положение. Може би стари дългове ще ви бъдат върнати или ще получите финансова помощ от роднини. По един или друг начин, възможностите ви за пазаруване ще се разширят. Това е подходящ момент за закупуване на електроника, домакински уреди и компютърна техника. Обърнете внимание на промоциите и отстъпките в магазините - сега късмета може да ви се усмихне и ще купите стоките много по-евтино. Отношенията с членовете на семейството, ще са приятелски настроени и доброжелателни.

Въпреки това, в средата на седмицата може да загубите правилна представа за вашите възможности. Може би вашето самочувствие, ще се окаже или надценено или подценено. Това може да се случи в резултат на контакт с началниците, което да ви дезориентира при оценката на вашия професионален успех или провал. Основният признак за неправилна оценка на вашите способности, може да бъде неуспех в бизнеса и попадане в странни ситуации, недоразумения. През този период е по -добре да не проявявате инициатива. Краят на седмицата, ще ви позволи значително да разширите своите материални и финансови възможности. В резултат на успеха в кариерата, ще може да увеличите доходите си. Добър момент за големи покупки като закупуване на мебели, кола или скъпа техника.

РАК:

Началото на седмицата за представителите на зодия Рак е благоприятно време за работа върху собствените им грешки. През този период, ще може обективно и самокритично да оцените миналото си поведение и да научите полезни уроци. Това е необходимо преди всичко за вашето собствено развитие, така че в бъдеще да не се налага да стъпвате в един и същи камък. За да разберете по-добре и да коригирате грешките си, общувайте повече с приятели и познати - от тях ще получите подсказки и съвети, които ще помогнат за осъзнаването. Без такава обратна връзка, може да не възникне правилно разбиране.

В средата на седмицата се препоръчва да се въздържате от всякаква тайна или неформална дейност. Може би някои недоброжелатели, ще се опитат да опорочат вашата репутация. До вас могат да достигнат слухове и клюки. Не се опитвайте да ги разследвате или да реагирате по никакъв начин. Най -добрата реакция е пълното им пренебрегване. Нарушаването на правилата за движение, няма да остане незабелязано от инспекторите на КАТ. В краят на седмицата периода ще е благоприятен, за личностно развитие, разширяване на кръгозора и професионално обучение. Може да започнете да прекарвате повече време в комуникация на уебсайтове, форуми и социални мрежи. Може би това ще бъде свързано и със запознанство в интернет с интересен човек.

ЛЪВ:

Представителите на зодия Лъв в началото на седмицата е добре да водят тих и уединен начин на живот, който насърчава задълбочения фокус върху работата. Правете това, което сметнете за добре, без непременно да привличате вниманието на външни лица към себе си. Този начин на живот ще ви доведе до успех и ще завършите работата, която сте започнали. Също така е подходящ момент за задълбочено изучаване на психология и духовни практики като йога или автогенно обучение. В резултат на това ще може по -добре да контролирате себе си, своето физическо тяло и духовно и психологическо състояние.

В средата на седмицата се препоръчва да се въздържате от посещение на приятелски партита и клубове. Проблема е, че приятелските отношения в тези дни, може да бъдат разочароващи за вас. Възможно е да се сблъскате с факти, за ненадеждното поведение на някой от вашите приятели, може да бъдете измамени или да се държат некоректно с вас. Обстоятелствата могат внезапно и рязко да се променят и вие рискувате да допуснете грешки. Въздържайте се от планиране. Краят на седмицата може да бъде свързан с укрепване на вашата интуиция. Ще може да отгатвате скритите мотиви в поведението на другите хора, само от незначителни щрихи в тяхното поведение. Може да се обръщате за лечение към народни лечители и екстрасенси.

ДЕВА:

Представители на зодия Дева в началото на седмицата, е добре да се върнат към изпълнението на онези дела и планове, които са останали недовършени. В този случай ще имате успех, ако проявите изобретателност и приложите нестандартни творчески подходи. Възможно е да се присъедините към група по интереси и да започнете общуване с вашите съмишленици. Периода ще е благоприятен към всякакви обединения на хора по интереси и увлечения. В средата на седмицата може да се сблъскате със сложна ситуация, в която да се почувствате дезориентирани и да ви е трудно да се справите.

Каквото и да правите, всичко ще се развива трудно, чрез преодоляване на препятствия. Това важи особено за темите за кариерата и партньорството. Шефовете може да ви поставят нереални задачи и срокове. В брачната връзка, може да се сблъскате с неразбираеми и трудни за обяснение ситуации, които да подхранват вашата ревност и подозрение. В края на седмицата, ще настъпят положителни промени в партньорските отношения. Това е подходящ момент за помиряване между съпрузи, които са били в конфликт. Несемейните могат да срещнат сродната си душа, докато прекарват времето си в приятелска компания. Добър момент да планирате и мечтаете за следващата си почивка, заедно с любимия човек.

ВЕЗНИ:

През първата половина от седмицата представителите на зодия Везни, ги очакват положителни промени в кариерата. Може да ви бъде предложена по-интересна позиция, която ще ви позволи по-пълноценно да разгърнете творческият си потенциал. Възможно е при решаването на някои въпроси, да се наложи да си припомняте предишни професионални знания и умения, които не сте използвали дълго време. Отношенията с родителите, ще се подобрят. В средата на седмицата са възможни проблеми с представители на закона. Това важи особено за тези, които имат личен автомобил.

Не са изключени нарушения на правилата за движение, с последващи глоби. Освен това вие самите може да не сте виновни, но въпреки това да бъдете несправедливо обвинени. За да избегнете неприятности, по-добре в тези дни използвайте обществения транспорт. Краят на седмицата, ще е добър за кариерата. Може би, ще постигнете някакъв успех, а шефовете ще оценят вашия професионализъм. Добре е да завържете контакти с влиятелни хора - това ще помогне да укрепите позициите си.

СКОРПИОН:

В началото на седмицата на представителите на зодия Скорпион им предстои добро време, за получаване на нови преживявания. Това важи особено за тези, които пътуват, общуват с чужденци или учат. Също така е подходящ момент за създаване на нови запознанства или подновяване на отношенията със стари приятели. Може случайно да срещнете човек от миналото си и да подновите общуването си с него. Интересът ви към различни знания, религиозни и философски въпроси ще нараства. По отношение на обучението, периода е много благоприятен за изучаване на чужди езици. В средата на седмицата отношенията с любимия човек могат да се влошат.

Може би ще ви бъде трудно да се удържате от ревност и подозрения или сами ще почувствате нужда от нови преживявания. Романтичните отношения могат да бъдат свързани с емоционална несигурност, объркващи ситуации, в които ще ви бъде трудно да се справите с чувствата си, както и с чувствата на партньора. Пазете се от финансови измами. Краят на седмицата е благоприятен за романтични приключения и интересна комуникация. Може неочаквано да бъдете поканени на малко пътешествие за удоволствие и там, ще си прекарате чудесно. Добро време за учене, спорт и забавления.

СТРЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Стрелец в началото на седмицата, ги очакват някои положителни промени във финансовото им състояние. Може да получите одобрение за кредит и ще може да направите големи покупки за вашия дом. Например, възможно е да си купите нови мебели, които напълно ще преобразят вашия апартамент. Добър момент за решаване на въпроси, свързани с наследствени недвижими имоти. Могат да бъдат оформени съответните документи. В средата на седмицата е препоръчително да не разчитате прекалено на надеждността на вашите партньори.

В бизнес партньорството може да се сблъскате с неблагонадеждност, когато поради неизпълнени обещания няма да може да завършите планираните дела в срок. В брачните отношения може да възникне недоразумение между половинката ви и един от родителите. В случай на спор между тях, опитайте се да се дистанцирате и да останете неутрални, тъй като вашата намеса само ще добави масло в огъня. В края на седмицата психологическият климат в семейството ще се подобри, поради допълнителен приток на средства. Възможно е това да се дължи на финансов успех на брачния партньор. Няма да срещнете никакви пречки, ако кандидатствате за ипотечен кредит. Това е подходящ момент за дейности, насочени към подобряване на условията на живот.

КОЗИРОГ:

На представителите на зодия Козирог в началото на седмицата, им предстои благоприятно време, за общуване с партньорите. Това се отнася както за бизнес партньорствата, така и за брачните отношения. Ако преди ви е липсвало общуването с вашата половинка, сега може да намерите много интересни теми за обсъждане. Правните спорове и юридически проблеми, ще се разрешат успешно. Няма да ви е трудно да измислите и предложите компромисно решение, за сключване на приятелско споразумение.

В средата на седмицата са възможни здравословни проблеми. През това време организма ви, ще бъде по-отслабен и податлив на вирусни и инфекциозни заболявания. Старайте се да се обличате според времето, избягвайте течения и преохлаждане. Също така в този период, ще ви бъде по-трудно да се организирате за практически дейности, да работите върху подреждането на нещата. Това може да доведе до хаос във вашето жизнено пространство. Краят на седмицата обаче, ще бъде много по-позитивен. Вашите партньорски отношения, ще преживеят период на разцвет. Любимият човек, ще излъчва оптимизъм и готовност за активно справяне с неотложните въпроси. В семейните отношения, ще е по-изгодно да не взимате главната роля. Дайте на партньора си пълна свобода и той самият успешно, ще разреши всички въпроси

ВОДОЛЕЙ:

Началото на седмицата за представителите на зодия Водолей, ще е благоприятно време за преструктуриране на ежедневието и преминаване към изцяло нов по-здравословен начин на живот. Първоначалният тласък за тази промяна, може да бъде прочитането на научни статии, за ползите от здравословния начин на живот. Желанието да опитате да живеете „според науката“, може да се реализира и да ви даде храна за размисъл. Също така е подходящ момент да се отървете решително от вредните навици. Сега може да се откажете от тях изведнъж, на момента, без дълги подготовки и половинчати мерки. В средата на седмицата има риск спонтанно да похарчите голяма сума пари и по този начин да попаднете в трудна ситуация.

Факт е, че в тези дни желанието ви за рискови инвестиции ще е силно, а така лесно може да попаднете в някоя финансова пирамида. Препоръчително е да проявите сдържаност и да не се доверявате на хора, които ви обещават голяма възвръщаемост на инвестираните пари. Също така, ако сте влюбени, може да загубите контрол над разходите си и да купите скъп подарък на любимия човек, като същевременно останете без средства. Не бързайте с толкова скъпи подаръци, докато не се убедите в чувствата си. Края на седмицата е много добро време за медицински прегледи, лечение и профилактични процедури, ако е необходимо. Укрепвайки вашият енергиен потенциал, болестите ще отстъпят.

РИБИ:

В началото на седмицата представителите на зодия Риби, ще имат шанс да възстановят прекъснатата преди време любовна връзка или партньорство. Разривът на романтичните отношения, не винаги означава, че те са приключили напълно. Ако наскоро сте се скарали и чувствате, че имате нужда от този човек, тогава може да опитате да си върнете всичко. Успехът ще е на страната на тези, които са готови да действат изобретателно, с въображение и са в състояние да направят приятни изненади и да удивят любим човек. Именно този стил на любовна комуникация, ще е най -плодотворен сега.

В средата на седмицата ще ви бъде трудно, да постигнете разбирателство с родителите и близките си. Може да искате да имате повече свобода и да се откъснете от зависимостта. Но, от друга страна, вие самите едва ли ще сте в състояние ясно и недвусмислено да формулирате от какво точно се нуждаете. Вероятно това е така, защото в момента изпитвате някаква криза на самочувствието. А семейството, като лакмусова хартия, само сигнализира къде и в какво нямате яснота. Краят на седмицата е благоприятен за развитието на романтични отношения. Бъдете креативни, за да изненадате любимия човек. Също така е подходящ момент за творчество, хобита и спорт.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук