Седмичен хороскоп 05 – 11 декември

781 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

За представителите на зодия Овен тази седмица, може да бъде доста напрегната. На първо място, трябва да имате предвид, че са възможни усложнения в отношенията с представители на властите и правоприлагащите органи. В тази връзка се препоръчва да обърнете повишено внимание на спазването на правилата и разпоредбите на закона. Ако имате кола, тогава нарушенията на пътя няма да останат незабелязани от пътната полиция. Бъдете готови за пристигането на писма с известие за наложени глоби. И така може да бъде във всеки случай, който изисква спазването на определени правила и процедури.

Това е много забързано време, свързано с много пътувания и контакти. Отношенията с другите, понякога може да преминат критичната точка и това да бъде придружено от кавги. Опитайте се да не критикувате никого и избягвайте контакт със съседи, ако смятате, че има потенциално проблемна тема за разговор. Не трябва да се занимавате с тайни или неофициални дейности, да провеждате собствени разследвания по въпроси, които ви интересуват. Всяка тайна дейност през този период скоро ще стане явна. Така че не правете нищо, което ще навреди на вашата репутация.

♉ ТЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Телец, само ще могат да мечтаят за спокойствие тази седмица. Бъдете готови за изненади. Препоръчително е да не правите нищо, което може да увеличи риска от физически или материални щети. Съществува повишен риск от нараняване поради небрежно боравене с електрическо оборудване. През седмицата може да се наложи често да променяте плановете си заради постоянни промени в обстоятелствата. Всеки нов ден от седмицата може да бъде коренно различен от предишния. Бъдете готови, доколкото е възможно, да реагирате своевременно на изненадите, за да се предпазите от евентуални щети.

Например, вашите домакински уреди, компютър, често може да се повреждат и това ще създаде определени неудобства, ще трябва да се справяте с ремонти, подмяна и други въпроси. Опитайте се да контролирате всички трудни въпроси. Съветите на приятели могат да ви подведат, така че действайте сами и според личните си виждания - това ще ви предпази от грешки. През седмицата може да настъпи период на остър недостиг на пари. Може би, ще надвишите своите бюджетни възможности или ще планирате голяма покупка, която не може да си позволите. По един или друг начин, в този момент може да се нуждаете от допълнителни финансови средства.

БЛИЗНАЦИ:

Представителите на зодия Близнаци тази седмица, може да се наложи доста често да се справят с ограничения наложени от външни обстоятелства. Вашите желания и намерения, могат да срещнат сериозна съпротива от хора, от които зависи тяхното изпълнение. Препоръчително е да не тръгвате да се конфронтирате, защото сега съотношението на силите далеч не е във ваша полза. На първо място, може да срещнете трудности в партньорството. Поведението на вашия партньор, може да е прекалено агресивно или директно. Или пък вашият съпруг или съпруга, да изпаднат в беда и да трябва да се справяте с всички проблеми, за да помогнете за коригиране на ситуацията.

В средата на седмицата обаче е възможен открит сблъсък между вас. Ако конфликтът отдавна е назрял, сега той може да избухне. Основният предмет на спорове с брачния партньор, може да стане въпросът за властта в двойката. Темата „Кой е шефът в къщи“ и кой може да взема основните решения, може да премине в доста остра фаза при онези двойки, които са имали известно съперничество преди. Би било по-разумно изобщо да не започвате никакви спорове. След като започнете спор, ще ви бъде трудно да спрете.

РАК:

През тази седмица върху представителите на зодия Рак, могат да се стоварят много неща, грижи и неприятности, така че едва ли, ще ви е лесно да се справите. Може да се наложи да отделите много време за домакинска работа, както и за грижи за болни роднини и членове на семейството. Опитайте се правилно да приоритизирате и ясно да планирате действията си. В противен случай, може да превърнете живота си в пълен хаос и да загубите контрол над ситуацията. Също така е много важно да се грижите за здравето си. Препоръчително е да се въздържате от прекомерно високо физическо натоварване.

Това се отнася както при изпълнението на професионални задължения, така и за спортни състезания и натоварване във фитнеса. Проблема е, че ще чувствате, че сте пълни с енергия и ще ви бъде трудно да се предпазите от претоварване. Това подвеждащо впечатление обаче, може да доведе до бързо физическо изтощение. А това от своя страна може да се отрази негативно на вашето здраве. Не са изключени инфекциозни заболявания с висока температура. Вашите възможности в много сфери на дейност могат да бъдат значително ограничени.

ЛЪВ:

Тази седмица може да бъде доста напрегната за представителите на зодия Лъв. На първо място, това се отнася за тези, които имат деца. Може би поведението на вашето дете ще ви накара да се тревожите. Възпитателните мерки, насочени към ограничаване и наказване на детето, може да не са ефективни. Запазете самообладание, опитайте се да действате твърдо, но не грубо. Тази седмица не трябва да се поддавате на хазартното си желание да получите „всичко наведнъж“. Въпреки засилването на авантюристичните наклонности и тягата към рисковани действия, едва ли си струва да разчитате, че късметът ще ви се усмихне.

Също така, това време може да е свързано с различни увлечения, когато неусетно рискувате да загубите чувство за мярка. Например, може да се увлечете от компютърна игра и да седите ден и нощ, играейки играта, да забравите за всички останали дела. Но вашето основно увлечение може да стане романтичната връзка. В любовта сега е горещо време. Може би връзката ви ще премине в активна фаза, когато страстта и ревността, ще доминират и ще диктуват вашата линия на поведение. При липса на уважение към тези, които обичате, може да възникне конфликт. Взаимното недоволство, може само да изостри пукнатините в отношенията.

ДЕВА:

Външните обстоятелства тази седмица, може да са неблагоприятни за представителите на зодия Дева. Може да влезете във водовъртежа на събитията и в същото време, няма да може по някакъв начин да повлияете на случващото се. На първо място са възможни усложнения в семейството и партньорството. Може да не сте пряко замесени в напрегната ситуация, тъй като кавгата може да е възникнала между вашата половинка и близките ви роднини. Класически пример за това би бил конфликт между съпруга и вашите родители, особено ако всички живеете в едно жилище. Ако сте искали да живеете под наем, за да се отделите от родителите, тогава събитията от последните дни може да ускорят този процес.

Възможно е също отношенията във вашето семейство, ще станат толкова напрегнати, че да пожелаете да живеете отделно. Започва отговорен и в същото време напрегнат период, когато ще трябва да решите много проблеми в семейството и на работното място. По това време няма да имате време за почивка и развлечения. Ритъмът на живот може да ви напомня на катерица, тичаща в колело, скачайки напред-назад между работата и дома. Основната препоръка е да запазите спокойствие и да не влизате в спорове с никого, дори ако сте активно провокирани за това.

ВЕЗНИ:

Представителите на зодия Везни тази седмица, трябва да обърнат по-голямо внимание на здравето си и контактите с околните. Тези дни се увеличава вероятността за настинки с остър възпалителен процес. Като се има предвид намаления ви имунитет и отслабената енергия, ще бъде достатъчно да попаднете под течение и болестта да ви събори. Вашите бизнес планове може да пострадат поради здравословни проблеми. Като цяло ви очакват много контакти и евентуално пътувания. Ефективността на всичко това обаче, остава под голям въпрос.

Проблема е, че ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху едно нещо и да го доведете докрай. Опитайте се, да не се фокусирате върху прекалено дребни въпроси. Не превключвайте на други теми, докато не доведете докрай нещата, които сте започнали по-рано. Възможни са много работа и грижи, свързани с бумащина, документация, събиране на удостоверения и преминаване през бюрократични процедури. Може би ще бъдете принудени да направите всичко това поради необходимост, но това може да ви отнеме много сили и нерви. Приблизително същата загуба на време, доста често може да се случва в задръствания, в които ще попадате със завидна регулярност.

СКОРПИОН:

Представителите на зодия Скорпион тази седмица, може да се наложи да ограничат финансовите си разходи за закупуване на подаръци за деца и любими. Проблемът е, че като изхарчите много пари за скъпи подаръци, може да се поставите в трудно финансово положение. Много по-големи финансови разходи, могат да възникнат в романтичните отношения. Възможна е обаче и обратната ситуация, когато чакате скъп подарък от любимия човек, но той не може да си го позволи. По един или друг начин, във вашите отношения с тези, които обичате могат да се промъкнат, обиди и огорчение за пари.

Финансовите проблеми обаче, могат да ви преследват и в много други области, ограничавайки възможностите ви на всяка крачка. Необходимо е да се въздържате от авантюристични действия, насочени към вземане на кредити с цел инвестиране в спекулативни проекти или разходи за развлечения. Ако разполагате с електронни средства за плащане, засилете мерките за сигурност срещу неоторизиран достъп до вашите акаунти. Възможно е да има спорове за наследство или други имуществени спорове, преди началото на съдебното дело.

СТРЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Стрелец тази седмица, могат да се сблъскат с напрежение в дома и семейството. Вероятно ще сте склонни да действате твърде праволинейно, независимо от мнението на близките, членовете на семейството, родители и партньор. Ако сте млади и живеете с родителите, тогава вероятността от усложнения се увеличава. Може да искате да се отървете от родителското попечителство или да направите нещо против тяхното съгласие. Може би, това ще е някакъв вид бунтарство, опит да избягате от родното гнездо и да сте свободни. Въпреки това, влизайки в конфликт, по този начин няма да подобрите ситуацията си, а напротив, може да я влошите още повече.

Препоръчително е да бъдете по-тактични и дипломатични в отношенията си с брачния партньор и колегите. По това време е възможно изясняване на отношения, относно правото на всеки да взема определени решения - няма да е лесно да постигнете последователност в тези теми. Пътят на диалога обаче, винаги е по-добър от безплодния конфликт със загуба на време и усилия. Тази седмица също е нежелателно да започвате и правите ремонтни у дома. Всичко, което е свързано с недвижими имоти, по един или друг начин може да бъде изпълнено с усложнения.

КОЗИРОГ:

Представителите на зодия Козирог тази седмица, могат да получават много и различна информация и да бъдат претоварени с контакти. Въпреки големия брой хора, които искат да разговарят с вас, третирайте това с повишено внимание. Проблема е, че сега вероятността да попаднете в неприятна история, свързана със слухове и клюки за вас или вашите роднини, се увеличава. Опитът да разберете кой разпространява тези слухове е обречен на провал, а това само ще разстрои нервната ви система. Препоръчително е да се въздържате от срещи със случайни хора.

Например, не трябва да подкрепяте опитите на случайни спътници във влак, метро или на автобусна спирка да говорят с вас. И няма нужда да бъдете откровени с непознати хора за личния си живот - всичките ви думи, изречени толкова безразсъдно, могат да ви причинят вреда. Ако живеете в хаотичен режим, като лягане и ставате в произволни часове, това може да повлияе негативно на вашето благосъстояние. Също така не е най-доброто време за придобиване и грижи за домашни любимци. Собствениците на кучета трябва да бъдат внимателни - вашият домашен любимец може внезапно да излезе извън контрол.

ВОДОЛЕЙ:

Представителите на зодия Водолей тази седмица, е добре да се съсредоточат върху работата и да забравят за празните забавления. Това важи особено за посещения на клубове, нощен живот и приятелски партита. Първо, всичко това ще бъде доста скъпо от финансова гледна точка. Второ, отношенията ви с приятели може внезапно да се влошат. И активните приятелски контакти, само ще увеличат вероятността от такава комбинация от обстоятелства. Колкото по-малко непредвидимост и импровизация има в живота ви тези дни, толкова по-спокойно ще протича всичко.

Влюбените могат да преживеят доста остри моменти в развитието на отношенията. Не са изключени внезапни кавги и също толкова бързи помирения. Това е време на силни любовни страсти, повишена ревност и собственически инстинкти. Не е изключена кавга между вашия любим човек и някой от вашите приятели или познати. Опитайте се да разделите страните, при потенциален конфликт. Бъдете внимателни при отглеждането на децата – те могат да излязат извън контрол. Грижете се за тези, които обичате.

РИБИ:

Тази седмица външните обстоятелства може да се развиват неблагоприятно за представителите на зодия Риби. Възможно е да нямате време да се занимавате с личните си дела, тъй като постоянно ще ви товарят със семейни и професионални проблеми. Може да бъдете затрупани с работа и ще чувствате, че в определени моменти, не може да се справите с натоварването. Вниманието ви вероятно ще бъде насочено към две проблемни теми, които ще изискват спешни решения. Първата тема е свързана с повишеното напрежение на основната работа, по-специално в отношенията с началниците.

Възможно е да настъпят сътресения в работния ви колектив и позицията ви на работното място да загуби стабилност. Шефовете може да изискват от вас определени резултати и поради редица причини да не успявате да изпълните тези изисквания. Това неприятно чувство, може да има неблагоприятни последици за вашата кариера. Втората напрегната тема са отношенията в семейството и с близките роднини. В най-голяма степен това може да засегне тези, които живеят с родителите в едно жилище. Опитайте се, да се организирате вътрешно, да се концентрирате и да правите това, което се изисква от вас.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук