Седмичен хороскоп 07 – 13 ноември

384 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

Тази седмица представителите на зодия Овен, може да се сблъскат с извънредни ситуации, които да наложат драстична промяна на плановете. Вероятността за технически повреди се увеличава. Например колата ви може да се развали и да бъдете принудени да промените ежедневния си график си, за да се заемете със спешните ремонти, да намерите пари за подобни непланирани разходи. Характерна особеност на този период е, че няма да ви достигат финансови ресурси. В даден момент може да имате спешна нужда от пари, но те да липсват. Препоръчително е да бъдете по-внимателни и да не правите неща, които могат да увеличат риска от стресови ситуации.

Моментът не е подходящ за планиране. Също така бъдете по-внимателни, в контактите с приятели. Не е желателно да ходите на приятелски партита и се въздържайте от случайни връзки от интимен характер - всичко това може да доведе до нежелани последици. През уикенда ситуацията драстично ще се подобри. По това време, ще може да разрешите редица важни въпроси с помощта на влиятелен покровител. Вашето здраве, ще се подобри. Възможно е да започнете курс на лечение, да отидете в санаториуми. Добро време за духовни практики с цел повишаване на самоконтрола.

ТЕЛЕЦ:

Тази седмица представителите на зодия Телец, ще бъдат принудени да посветят много време на своя партньор. Възможно е поведението и личните ви инициативи да не се харесат на любимия човек и това да доведе до известни търкания. Това важи особено за брачните отношения. Може би, поведението на брачния партньор ще бъде твърде активно и непредвидимо. Няма да сте сигурни какво ще направи във всеки един момент. Това може силно да ви изнерви и да внесе дисхармония във връзката. Освен това по това време, ще чувствате, че ви липсва подкрепа и това да доведе до несигурност.

Тази седмица може да се наложи да преразгледате предишните си цели и планове. В един момент вероятно ще осъзнаете илюзорността на вашите стремежи поради факта, че външните обстоятелства се променят и още повече ще ви отдалечат от това, към което се стремите. Това е доста труден момент за изграждане на взаимоотношения с началниците на работното място. По неизвестни причини в някои случаи, може да спрат да ви се доверяват. В края на седмицата ситуацията в отношенията с партньора, драстично ще се подобрят. Ако имате семеен приятел, помолете го да действа като посредник и миротворец. Това може да помогне много за взаиморазбирателството.

БЛИЗНАЦИ:

Тази седмица на представителите на зодия Близнаци, се препоръчва да обърнат повече внимание на здравето си. Енергийният ви потенциал може да е отслабен и да са необходими специални мерки, за да се предпазите от болести. Може би, ще бъдете затрупани с проблеми и неприятности и ще трябва да работите с ускорени темпове. Възможно е това да е свързано с големи натоварвания на работа и домакински задължения. Следователно не са изключени здравословни проблеми, усложнения, свързани с претоварване. За да се поддържате в добър физически и интелектуален тонус, се препоръчва да направите ежедневието си по-спокойно и премерено, като ясно редувате времето, отделено за работа, с времето, отделено за почивка.

Общата физическа слабост, може да доведе до неизпълнение на някои домакински задължения. Ако сте използвали услугите на домашни помощници - наели сте бавачка, икономка, медицинска сестра - тогава през този период по стечение на обстоятелствата, може да се окажете без помощници и всичко това да ви постави в трудна ситуация. Не са изключени трудности в отношенията с представители на властта и закона, особено при нарушения на правилата за движение при шофиране на автомобил. През почивните дни ситуацията ще се промени и ще може спокойно да разрешите основните проблеми.

РАК:

Представителите на зодия Рак през тази седмица, може да изпитат силни вълнения в личния си живот. На първо място, става дума за романтичните отношения. Вашите чувства може да се усилят, но това да доведе до напрежение във връзката. Факт е, че силните чувства предполагат голяма отдаденост и готовност за всичко, в името на любимия човек. Но също така, може да не получите адекватен отговор от любимия човек. И ако не видите същата саможертва в замяна, това може да се превърне в тема за напрежение. Връзката може да се влоши особено при дисхармония в интимните отношения.

Опитайте се да се въздържате от изразяване на критични забележки, ако нещо не ви харесва в поведението на вашата половинка. Бъдете по-внимателни и тактични - това сега е изключително необходимо, ако искате да запазите вашата връзка. В противен случай рискувате да прекарате тези дни в безкрайни спорове, кавги, разправии без положителен резултат. И накрая нещата да се променят точно наобратно. Примирие в любовта може да дойде едва в края на седмицата. В допълнение към проблемите в романтичните отношения, приятелствата могат да преживеят период на нестабилност. Възможни са неочаквани кавги с приятели.

ЛЪВ:

На представителите на зодия Лъв тази седмица се препоръчва да се научат как правилно да подреждат приоритетите си, за да не пострадат важните неща. Темата за баланса между кариерата и домакинските задължения, може да предизвика противоречия. Семейството може да забави напредването ви в кариерата. Например ако ви бъде предложена нова позиция, вашите близки могат да откажат да ви подкрепят, защото по този начин ще имате по-малко време за тях. От друга страна, шефовете могат да са недоволни, ако напускате по-рано работа по семейни причини. Възможно е да се окажете в много неудобна ситуация, което да доведе до нестабилност в семейния живот и партньорствата.

Вероятно в тези дни ще изплуват на повърхността онези потенциално проблемни моменти, които преди това сте успявали да завоалирате. Партньорът може да откаже да изпълнява семейните си задължения и това също да стане повод за повишено напрежение. В края на седмицата обстановката в семейството ще се стабилизира. Отношенията с по-възрастните роднини, ще бъдат доста добри. Може би, ще успеете да се договорите за някакво наследство. Има също шанс да получите банково одобрение за ипотечен кредит за покупка на жилище.

ДЕВА:

Тази седмица представителите на зодия Дева трябва да се погрижат за нервната си система. Факт е, че често може да се налага да се справяте със стресови ситуации, които могат да подкопаят вашите нерви. В отношенията с другите хора може да се развие много напрегната обстановка. Често към вас могат да се обръщат с всякакви молби, въвличайки ви в чужди работи и проблеми. Могат непрекъснато да ви звънят по мобилния телефон, да си уговарят срещи, като ви натоварват с техните проблеми. В допълнение, това време може да бъде придружено от силно нервно претоварване, стресови ситуации.

Най-добрият начин да се справите с тази негативна тенденция е, да попречите на другите да крадат от личното ви време, което бихте могли да използвате за почивка. Друга важна тема е здравето. Обличайте се съобразно времето и не допускайте температурен дисбаланс в посока- преохлаждане. Може да се наложи да прекарате много време в държавни институции, за оформяне на документи. Не са изключени бюрократични забавяния и трудности при получаване на документи като задграничен паспорт, виза или шофьорска книжка. Между другото, това не е най-доброто време за полагане на изпити, тестове.

ВЕЗНИ:

За представителите на зодия Везни тази седмица, може да е свързана с материални и финансови загуби. Темата за парите и движимото имущество, може да излезе на преден план и да попадне в центъра на вашето внимание. Причината за това ще бъде, че вашето финансово състояние и материални нужди може да претърпят значителни промени. Нивата на доходите може да са по-нестабилни, а разходите да скочат до небето. Възможно е да почувствате силно желание да закупите нещо и да нямате достатъчно пари за това. Препоръчително е да проявите сдържаност и да не взимате прибързани решения.

Също така, това не е най-доброто време за закупуване на скъпи подаръци и харчене за развлекателни събития. Особено в зоната на риска могат да попаднат любителите на хазарта. Причина за кавги с любимия човек могат да станат разговори на меркантилни теми: колко и за какви нужди се харчат пари и какво е нивото на доходите. В края на седмицата практичността ви ще се увеличи, което ще се отрази положително на нивото на вашите доходи. Може също да почувствате повишаване на енергийния потенциал. Добре е да започнете да спазвате ежедневен режим. Добро време за закупуване на домашни любимци.

СКОРПИОН:

Представителите на зодия Скорпион тази седмица, ще се стремят активно да се проявят и да държат всичко под личен контрол. В отношенията с партньора, може да се развие нестабилна ситуация. До голяма степен това ще се дължи на неконтролируемото и непредвидимо поведение на любимия човек и необходимостта по някакъв начин да реагирате. Нестабилността в брака може да повлияе негативно на цялостния психологически климат в семейството. Отношенията с роднините може да не са на най-високо ниво. В психологическия микроклимат на семейството може да липсва топлина и взаимна грижа.

Ще ви бъде трудно да се удържите да не правите нещо, същевременно ще сте склонни към прибързани и необмислени решения. Този стил на поведение може да ви доведе до кавга с най-близките хора и роднини. И в резултат рискувате да не постигнете това, което искате, а само да затънете в безплодна борба, да загубите подкрепата на любимите хора и да нарушите стабилността на семейния живот. Следователно, колкото по-малко инициативи идват от вас в този момент, толкова по-добре за вас самите. Като цяло може да имате усещане за постоянна борба и липса на комфорт. Почивните дни са добро време за творчество и романтика.

СТРЕЛЕЦ:

Представителите на зодия Стрелец тази седмица, може да попаднат в трудна ситуация, в която способността да действате свободно да бъде силно ограничена. Възможно е влошаване на здравето поради нервно претоварване. В ежедневието се опитайте да водите спокоен, уединен начин на живот. Контактите с хората около вас, могат да ви причиняват известен дискомфорт. Сега е по-добре да не създавате нови запознанства и да се въздържате от кратки пътувания. Като цяло тази седмица е по-добре да живеете тихо и спокойно, без да си поставяте амбициозни цели.

Основната причина за това може да бъде свързана с намаляване на вашият енергиен тонус, когато няма да имате сили за мащабни дела. Косвено това може да доведе до известно изоставане и хаос в текущите дела. Опитайте се да преодолеете желанието да правите някакви тайни неща, да провеждате разследвания, преговори и да търсите откъде идват определени слухове и клюки. В края на седмицата периода е благоприятен за семейния живот и духовни практики. Намерете място и време за практикуване на йога, четене на псалми и медитация. Уединението, ще ви помогне да намерите спокойствие.

КОЗИРОГ:

Представителите на зодия Козирог тази седмица, могат подсъзнателно да се стремят към повърхностни забавления. Поради това може да имате нужда да посещавате концерти, ресторанти, барове и други развлекателни събития. И всичко би било чудесно, ако не беше ограниченият бюджет. Ще сте готови да похарчите всичките си пари за подаръци за любимия човек. И ако никой не попречи на вашата безпрецедентна щедрост, то до края на седмицата може да се окажете с нулево салдо по банковата си карта. Парите може просто да не са достатъчни, за да задоволят вашите желания. Следователно и удовлетворение при общуването с приятелите и любимия човек едва ли ще има.

И тъй като сега няма да имате желание да правите пари, седмицата може да премине с негативно усещане. Може да се карате с приятели, заради провал на вашите планове. Влюбените също ще преживяват тежки моменти, доколкото ще им е трудно да разберат сериозността на своите чувства. Не са изключени мимолетни увлечения. В края на седмицата ще проявите своите интелектуални и предприемачески способности. Вашата креативност и концентрация ще се повишат, което ще ви позволи бързо и точно да изчислявате вариантите, намирайки най-оптималните решения. Ученето ще върви добре. Социалните и бизнес връзки се разширяват.

ВОДОЛЕЙ:

Тази седмица желанието на представителите на зодия Водолей да постигнат своите цели, може да бъде необичайно силно. Това обаче не означава, че ще имате достатъчно ресурси, за да постигнете желания резултат. Става дума преди всичко за вашите лични ресурси - интелектуални способности и запас от физическа сила. Този период се характеризира с нарастване на амбициите и с повече от скромни лични възможности. Препоръчително е по-трезво и обективно да оцените възможностите си - тогава ще имате по-малко причини за разочарование. Бъдете внимателни в личните инициативи – не винаги ще са успешни.

Най-голямо безпокойство също може да предизвика темата, за взаимоотношенията в семейството и близките роднини. Едва ли ще успеете да почувствате тази надеждна подкрепа, на която бихте искали да разчитате. Възможни са спорове заради вашата работа, по-точно поради факта, че тя ви отнема твърде много време. Най-проблемната тема може да е свързана с кариерата и социалния ви статус. Възможно е да не сте доволни от позицията си в обществото. Ако обаче се опитате да промените нещо, рискувате само да влошите положението си. През почивните дни ще имате възможност, да се зарадвате с приятни покупки. Финансовото ви състояние може да се подобри.

РИБИ:

Тази седмица представителите на зодия Риби, често могат да се сблъскват с измама и дезинформация. Не е най-доброто време за нови запознанства и връзки с хора от вашето обкръжение. Не са изключени внезапни разправии със съседи или познати, по най-незначителни поводи. Студентите, учениците могат да се окажат в много трудно положение. Възможно е забавяне на програмата за обучение. Освен това отношенията с учители и съученици, вероятно ще са напрегнати. При полагане на тестове е възможно повторно явяване на изпит. Не са изключени също проблеми със закона.

Може би, ще трябва спешно да разрешавате някакъв проблем и ще се изкушите, да се справите с него не съвсем законно. Например при шофиране на кола, когато закъснявате за важна среща, може да превишите допустимата скорост. По един или друг начин ситуациите могат да бъдат различни, но последствията са неизменно едни и същи: проблеми с представителите на закона. Друга интензивна тема от седмицата е свързана с оформянето на документи. Може да се изнервите заради забавянето на документи, от които спешно се нуждаете. В края на седмицата използвайте свободното време за личностно развитие и за справяне с проблеми свързани с ученето.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук