Седмичен хороскоп 07 - 13 февруари

513 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

ПОНЕДЕЛНИК, ВТОРНИК И СРЯДА - Подходящ момент за практични дейности, които изискват повече време и постоянство. Не е подходящо да се вземат бързи и необмислени решения. Може да направите хранителен режим или поне да подбирате по-внимателно храната си, пазете се от преяждане.

ЧЕТВЪРТЪК И ПЕТЪК - Човек е любопитен и любознателен, с удоволствие се обучава и поглъща знания. Засилва се общуването и контактите с хора, разговорите по телефона или се обръщате навътре и интересите си са свързани с четене и писмена работа.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - Засилена интуиция и емоционалност. Желание да прекарате повече време вкъщи. Потребностите ви са насочени към дома, къщата и семейните дела. Препоръчва се умерена консумация на алкохол, поради бързо и пълноценно усвояване от организма.

ТЕЛЕЦ:

ПОНЕДЕЛНИК, ВТОРНИК И СРЯДА - Голяма активност, но е възможно да сте непостоянни, бързо преминавате от една идея или дейност към друга. Повишена изобретателност, добра интуиция във всекидневните ситуации. Човек изглежда много свободен в поведението си, често даже нахален, напорист. Стремете се да избягвате избухвания, спорове и егоистични постъпки.

ЧЕТВЪРТЪК И ПЕТЪК - Подходящ момент за практични дейности, които изискват повече време и постоянство. Не е подходящо да се вземат бързи и необмислени решения. Може да направите хранителен режим или поне да подбирате по-внимателно храната си, пазете се от преяждане.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - Човек е любопитен и любознателен, с удоволствие се обучава и поглъща знания. Засилва се общуването и контактите с хора, разговорите по телефона или се обръщате навътре и интересите си са свързани с четене и писмена работа.

БЛИЗНАЦИ:

ПОНЕДЕЛНИК, ВТОРНИК И СРЯДА - Период за уединение, духовни занимания и творческа работа. Проявяване на милосърдие и състрадание. Подходящи дни за медитация и молитва. Възможни са измами и заблуди, илюзиите се смятат за реалност. Плуване и всякакви други практики свързани с вода са благоприятни.

ЧЕТВЪРТЪК И ПЕТЪК - Голяма активност, но е възможно да сте непостоянни, бързо преминавате от една идея или дейност към друга. Повишена изобретателност, добра интуиция във всекидневните ситуации. Човек изглежда много свободен в поведението си, често даже нахален, напорист. Стремете се да избягвате избухвания, спорове и егоистични постъпки.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - Подходящ момент за практични дейности, които изискват повече време и постоянство. Не е подходящо да се вземат бързи и необмислени решения. Може да направите хранителен режим или поне да подбирате по-внимателно храната си, пазете се от преяждане.

РАК:

ПОНЕДЕЛНИК, ВТОРНИК И СРЯДА - Хубав момент за интелектуални, духовни, иновативни, новаторски начинания. Посещения на различни групи, събрания и клубове. Всякакви дейности свързани с техника, закупуване на електрообзавеждане или електрически уреди. Дни за занимания с уникални, иновативни, нестандартни дейности.

ЧЕТВЪРТЪК И ПЕТЪК - Период за уединение, духовни занимания и творческа работа. Проявяване на милосърдие и състрадание. Подходящи дни за медитация и молитва. Възможни са измами и заблуди, илюзиите се смятат за реалност. Плуване и всякакви други практики свързани с вода са благоприятни.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - Голяма активност, но е възможно да сте непостоянни, бързо преминавате от една идея или дейност към друга. Повишена изобретателност, добра интуиция във всекидневните ситуации. Човек изглежда много свободен в поведението си, често даже нахален, напорист. Стремете се да избягвате избухвания, спорове и егоистични постъпки.

ЛЪВ:

ПОНЕДЕЛНИК, ВТОРНИК И СРЯДА - Благоприятни дни за екскурзии в планината, земеделски дейности, закупуване на имот, научна работа и добре обмислени и сериозни дейности. Засилен стремеж към спокойствие, умереност и порядък. Мислите са насочени повече към работата, социалните цели и начинът, по който ще се представи човек в тези области.

ЧЕТВЪРТЪК И ПЕТЪК - Хубав момент за интелектуални, духовни, иновативни, новаторски начинания. Посещения на различни групи, събрания и клубове. Всякакви дейности свързани с техника, закупуване на електрообзавеждане или електрически уреди. Дни за занимания с уникални, иновативни, нестандартни дейности.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - Период за уединение, духовни занимания и творческа работа. Проявяване на милосърдие и състрадание. Подходящи дни за медитация и молитва. Възможни са измами и заблуди, илюзиите се смятат за реалност. Плуване и всякакви други практики свързани с вода са благоприятни.

ДЕВА:

ПОНЕДЕЛНИК, ВТОРНИК И СРЯДА - Добри дни за духовна и интелектуална дейност. Разрешаване на правни въпроси, юридически дела и съдебни процеси. Също и стартиране на някакво обучение. Удачно време за задгранични дела, контакти с чужденци, далечни пътувания и четене на книги с философска или духовна тематика.

ЧЕТВЪРТЪК И ПЕТЪК - Благоприятни дни за екскурзии в планината, земеделски дейности, закупуване на имот, научна работа и добре обмислени и сериозни дейности. Засилен стремеж към спокойствие, умереност и порядък. Мислите са насочени повече към работата, социалните цели и начинът, по който ще се представи човек в тези области.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - Хубав момент за интелектуални, духовни, иновативни, новаторски начинания. Посещения на различни групи, събрания и клубове. Всякакви дейности свързани с техника, закупуване на електрообзавеждане или електрически уреди. Дни за занимания с уникални, иновативни, нестандартни дейности.

ВЕЗНИ:

ПОНЕДЕЛНИК, ВТОРНИК И СРЯДА - Повишена чувствителност, ревност и нежелание за компромиси. Стремеж да се налагат желанията и волята над другите. Подходящи дни за интензивна работа, духовни практики (Йога) или занимания с източни бойни изкуства. Период за пречистване и трансформация.

ЧЕТВЪРТЪК И ПЕТЪК - Добри дни за духовна и интелектуална дейност. Разрешаване на правни въпроси, юридически дела и съдебни процеси. Също и стартиране на някакво обучение. Удачно време за задгранични дела, контакти с чужденци, далечни пътувания и четене на книги с философска или духовна тематика.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - Благоприятни дни за екскурзии в планината, земеделски дейности, закупуване на имот, научна работа и добре обмислени и сериозни дейности. Засилен стремеж към спокойствие, умереност и порядък. Мислите са насочени повече към работата, социалните цели и начинът, по който ще се представи човек в тези области.

СКОРПИОН:

ПОНЕДЕЛНИК, ВТОРНИК И СРЯДА - Меко, елегантно и премерено изразяване на чувствата. Необходимост от мир, спокойствие и хармония. Подобряване на общуването. Подходящо време за закупуване на предмети на изкуството, дрехи, мебели, декорация за жилището, козметика и всякакви други, свързани с разкрасяване на външния вид или заобикалящата ни среда.

ЧЕТВЪРТЪК И ПЕТЪК - Повишена чувствителност, ревност и нежелание за компромиси. Стремеж да се налагат желанията и волята над другите. Подходящи дни за интензивна работа, духовни практики (Йога) или занимания с източни бойни изкуства. Период за пречистване и трансформация.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - Добри дни за духовна и интелектуална дейност. Разрешаване на правни въпроси, юридически дела и съдебни процеси. Също и стартиране на някакво обучение. Удачно време за задгранични дела, контакти с чужденци, далечни пътувания и четене на книги с философска или духовна тематика.

СТРЕЛЕЦ:

ПОНЕДЕЛНИК, ВТОРНИК И СРЯДА - Засилено внимание към реда и прецизността при изпълнение на ежедневни дейности. Възможна е по-голяма критичност както към себе си, така и към другите. Здравето, храненето и работата са основни приоритети. Подходящ момент за аналитични дейности, ревизии и всякакви дейности изискващи концентрация и внимание към детайлите.

ЧЕТВЪРТЪК И ПЕТЪК - Меко, елегантно и премерено изразяване на чувствата. Необходимост от мир, спокойствие и хармония. Подобряване на общуването. Подходящо време за закупуване на предмети на изкуството, дрехи, мебели, декорация за жилището, козметика и всякакви други, свързани с разкрасяване на външния вид или заобикалящата ни среда.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - Повишена чувствителност, ревност и нежелание за компромиси. Стремеж да се налагат желанията и волята над другите. Подходящи дни за интензивна работа, духовни практики (Йога) или занимания с източни бойни изкуства. Период за пречистване и трансформация.

КОЗИРОГ:

ПОНЕДЕЛНИК, ВТОРНИК И СРЯДА - Проява на независимост и стремеж към лидерство. Влечение към удоволствия, изкушения, хобита или спорт. Различни развлечения и/или занимания с деца. Време за удовлетворяване на различни капризи. Изкушения към хазартни и рискови дейности.

ЧЕТВЪРТЪК И ПЕТЪК - Засилено внимание към реда и прецизността при изпълнение на ежедневни дейности. Възможна е по-голяма критичност както към себе си, така и към другите. Здравето, храненето и работата са основни приоритети. Подходящ момент за аналитични дейности, ревизии и всякакви дейности изискващи концентрация и внимание към детайлите.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - Меко, елегантно и премерено изразяване на чувствата. Необходимост от мир, спокойствие и хармония. Подобряване на общуването. Подходящо време за закупуване на предмети на изкуството, дрехи, мебели, декорация за жилището, козметика и всякакви други, свързани с разкрасяване на външния вид или заобикалящата ни среда.

ВОДОЛЕЙ:

ПОНЕДЕЛНИК, ВТОРНИК И СРЯДА - Засилена интуиция и емоционалност. Желание да прекарате повече време вкъщи. Потребностите ви са насочени към дома, къщата и семейните дела. Препоръчва се умерена консумация на алкохол, поради бързо и пълноценно усвояване от организма.

ЧЕТВЪРТЪК И ПЕТЪК - Проява на независимост и стремеж към лидерство. Влечение към удоволствия, изкушения, хобита или спорт. Различни развлечения и/или занимания с деца. Време за удовлетворяване на различни капризи. Изкушения към хазартни и рискови дейности.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - Засилено внимание към реда и прецизността при изпълнение на ежедневни дейности. Възможна е по-голяма критичност както към себе си, така и към другите. Здравето, храненето и работата са основни приоритети. Подходящ момент за аналитични дейности, ревизии и всякакви дейности изискващи концентрация и внимание към детайлите.

РИБИ:

ПОНЕДЕЛНИК, ВТОРНИК И СРЯДА - Човек е любопитен и любознателен, с удоволствие се обучава и поглъща знания. Засилва се общуването и контактите с хора, разговорите по телефона или се обръщате навътре и интересите си са свързани с четене и писмена работа.

ЧЕТВЪРТЪК И ПЕТЪК - Засилена интуиция и емоционалност. Желание да прекарате повече време вкъщи. Потребностите ви са насочени към дома, къщата и семейните дела. Препоръчва се умерена консумация на алкохол, поради бързо и пълноценно усвояване от организма.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ - Проява на независимост и стремеж към лидерство. Влечение към удоволствия, изкушения, хобита или спорт. Различни развлечения и/или занимания с деца. Време за удовлетворяване на различни капризи. Изкушения към хазартни и рискови дейности.


Последвайте EspressoNews във Фейсбук