Седмичен хороскоп 12 – 18 декември

622 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

В началото на седмицата животът на представителите на зодия Овен, обещава да бъде ярък, богат и интересен. Може би ще срещнете нови приятели и ще се забавлявате с тях. Контактите ви в социални мрежи, в общности и в интернет форуми, стават по-активни. Възможно е също тда бъдете поканени да се присъедините към група хора с подобен на вашият начин на мислене, като например към политическа партия или доброволческа организация. В средата на седмицата може да попаднете в ситуация, ограничаваща по един или друг начин вашата свобода. Това може да бъде свързано с влошаване на здравето.

Препоръчително е да отделяте повече време на здравословното си състояние и да поддържате организма си в баланс. В противен случай може да се наложи да останете известно време в леглото с висока температура и да не може, да извършвате планираните дейности. В края на седмицата, ще имате по-голям шанс за постигане на стратегически цели. На първо място, това се отнася за сферата на професионалната дейност. Възможно е пред вас да се открият нови перспективи. Външните обстоятелства ще допринесат активно за кариерното ви израстване. Имате и добри шансове да подобрите социалния си статус. След тази седмица много от вас, ще започнат да се осъзнават по нов начин, от по-висока позиция.

♉ ТЕЛЕЦ:

В началото на седмицата представителите на зодия Телец, е добре, по-активно да започнат да преследват целите си, както и да действат по-смело и напористо. Сега не е момент за компромиси. Може да се наложи да защитавате вашите интереси. В този случай дипломатичните методи и прекомерното спазване на правила, ще се възприемат от другите като позиция на слабост. Всяка промяна във външните обстоятелства, може да отвори пред вас нови възможности. В средата на седмицата е възможно да се наложи да промените най-радикално плановете си. Външните обстоятелства могат да се променят и това, към което сте се стремили, може внезапно да загуби своята релевантност.

Това вероятно ще засегне особено отношенията с приятели и познати. Възможно е внезапно и буквално изневиделица да се скарате с някой от приятелите си. Препоръчително е обаче да не изгаряте мостовете зад себе си. Ще мине малко време и всичко ще се върне към нормалното. Любовните отношения също могат да претърпят подобни метаморфози. В края на седмицата, започнете активно да разширявате своите хоризонти. Най-доброто нещо, което може да направите, е да пътувате. Това значително ще обогати разбирането ви за света около вас. Възможно е също във вашето полезрение да се появи човек, когото ще вземете за пример.

БЛИЗНАЦИ:

В началото на седмицата представителите на зодия Близнаци, може да очакват положителни промени в брачните отношения. Вашият съпруг/а, може да ви изненада приятно и да предприеме стъпки, в резултат на които вашият статус и авторитет значително да се повишат в очите на другите. Освен това пред вас, може да се открият някои примамливи перспективи. Например, да бъде закупен ваучер за туристическо пътуване или на круиз с комфортен кораб или ще бъде направено нещо, за което отдавна сте мечтали. Средата на седмицата може да е свързана с влошаване на външните обстоятелства. Това е особено може да важи за кариерата и професионалната дейност.

Възможно е да настъпят промени в трудовата ви организация, което пряко да се отрази на служебното ви положение. Опитайте се да не се суетите и действайте по-организирано и последователно, за да разрешите проблемите по-бързо. В края на седмицата енергийният ви потенциал може да се увеличи. Ще можете да издържите без никакви затруднения на големи физически и психологически натоварвания. Освен това, е добре да дадете предпочитание на интензивния ритъм на живот. Сега не е време за умиротворително съзерцание. Това е момент да станете активни и да излезете извън обичайната си зона на комфорт.

РАК:

Началото на седмицата за представителите на зодия Рак, е благоприятно време за урегулиране на битови и финансови въпроси. Моментът е подходящ за покупка на домакински уреди и мебели. След като сте усвоили функциите на някой домакински уред, може значително да облекчите домашния си стрес. Също така е подходящо време решително да се отървете от вредните навици и да промените ежедневието си. Като цяло, ще може да подредите нещата в пространството около вас. Ако следвате целта да рационализирате своя ритъм на живот, за да бъдете по-успешни в бизнеса, тогава ще успеете.

Средата на седмицата може да е свързана с усложнения в отношенията с представители на закона. Въздържайте се от започване на съдебни дела, разбирателства в съда. Бъдете по-внимателни при шофиране на личния автомобил - нарушенията на правилата за движение могат да доведат до глоби. Това не е най-доброто време за обучение и преквалификационни курсове. Краят на седмицата е изключително подходящо време за хармонизиране на партньорството. На първо място ще го усетят тези, които имат официален брак. Вашите спорове и недоразумения, ще останат в миналото, ще настъпи време на спокойствие и хармония.

ЛЪВ:

Началото на седмицата за представителите на зодия Лъв е благоприятно за любовта и отношенията. Ако сте необвързани и искате да започнете сериозна връзка, опитайте се да излизате по-често в обществото, посещавайте тържествени или развлекателни събития като сватби, годишнини, концерти и дискотеки. В такава среда може да се осъществи желаното запознанство. Тези, които имат романтична връзка от дълго време, могат да получат предложение за брак и да обявят годежа си. В Средата на седмицата има вероятност от финансови загуби и всякакви форсмажорни обстоятелства, към които ще трябва бързо да се адаптирате.

Опитайте се да не правите неща, които биха увеличили риска от нараняване. Може да сте склонни към крайни прояви по тези въпроси, които се отнасят до ограничение на вашата свобода. Например, ще сте склонни внезапно да спрете всякакви опити, за контролиране на вашите действия. Обаче, не трябва да бъркате грижите с опит да ви контролират и ограничават. Краят на седмицата е чудесен момент да се погрижите за здравето си. Точно сега организма ви, ще бъде в енергиен баланс. И много болести могат да спрат да ви безпокоят.

ДЕВА:

В началото на седмицата представителите на зодия Дева, ще бъдат в отлична физическа форма. Това ще ви позволи да повишите вашата ефективност, да свършите много домакински и професионални задачи. Ремонтите на дома, ще се развиват добре. Като подредите нещата, ще почувствате подобрение в здравето. Много болести ще започнат да изчезват сами. Средата на седмицата може да бъде свързана с усложнения в семейните и брачните отношения. Ако сте свикнали да контролирате партньора си, то през тази седмица той ще е извън вашият контрол и ще действа напълно свободно и независимо, сякаш между вас няма никакви задължения.

Такъв бунт не трябва да се приема твърде трагично - всичко се случва в живота и тази буря няма да продължи дълго. Ще отнеме малко време и ситуацията ще се успокои от само себе си. В края на седмицата може да почувствате творчески подем, което ще се отрази положително на цялостното ви емоционално състояние. Това време се характеризира с оптимистично настроение, голямо желание да получавате радост от живота. Може би в един момент ще се замислите, дали да не организирате някакъв празник.

ВЕЗНИ:

Началото на седмицата за представителите на зодия Везни може да премине в творчески подем. Ако сте запалени по някаква дейност, тогава намерете свободно време, за да правите това, което обичате. Тези, които имат абонамент за фитнес зала, е препоръчително да започнат да тренират по-интензивно. Ще имате достатъчно енергия за успешно участие в спортни състезания, посещение на различни мероприятия. Романтични запознанства, могат да се случат на кратки пътувания. Това може да бъде ярко и вълнуващо преживяване. В средата на седмицата е препоръчително да се погрижите за здравето си. На първо място е необходимо да регулирате въпросите с храненето. Увеличете дела на продуктите с високо съдържание на витамини и протеини, храните трябва да са пресни.

Може да се наложи да изразходвате много енергия на работа и тялото ви ще се нуждае от добро енергийно снабдяване. Пазете се от течение и преохлаждане, тъй като вероятността от развитие на настинки се увеличава. В края на седмицата, времето ще е благоприятно за семейния живот. Може напълно да се потопите в домакинските задължения и грижи и да намерите радост в това. Отношенията с близките роднини, родителите и всички хора, които считате за членове на своето семейство, ще са прекрасни.

СКОРПИОН:

В началото на седмицата представителите на зодия Скорпион, активно ще се стремят да подобрят своите условия на живот. Основният акцент трябва да поставите върху използването на технически средства, благодарение на които, всички дела могат да бъдат завършени много по-бързо и без големи физически усилия. Периода е подходящ за закупуване на домакински уреди като съдомиялна машина, кухненски робот, пералня или прахосмукачка. В средата на седмицата може да усетите засилване на авантюристичните наклонности. Възможно е да поискате по някакъв начин да разнообразите живота си, да внесете в него елементи на изненада и творчество.

Ако сте влюбени, ще искате да изненадате любимия човек. В това желание обаче рискувате да прекрачите разумната мярка и да получите ефект точно обратен на очаквания. В края на седмицата може да сте настроени към разширяване на приятелския кръг и активни контакти с приятели и познати. Успешно ще се осъществяват нови запознанства. Хората, с които се срещате, ще ви бъдат полезни и тези установени връзки могат да останат с вас за дълго време.

СТРЕЛЕЦ:

Началото на седмицата за представителите на зодия Стрелец, може да бъде белязано от засилени контакти с приятели и познати. Ще бъдете непринудени да прекарате много време в пътуване. Това важи особено за тези, които имат собствена кола. Сядайки зад волана, може да почувствате приятното усещане от скоростта и свободата при шофиране. Възможни са пътувания извън града, с роднини на пикник. Също така е успешен момент за учене и реализация на интелектуалния ви потенциал във всяка творческа дейност. Средата на седмицата може да ви подтикне към ремонтни в дома ви.

Може би смятате, че нямате достатъчно място в апартамента и се опитвате по някакъв начин да поправите тази ситуация. Но нито ремонтът, нито пренареждането на мебели, ще ви дадат желания ефект и впоследствие ще трябва да върнете всичко обратно. Невинаги желанията, отговарят на възможностите. В края на седмицата настъпва благоприятно време за успешно разрешаване на материални и финансови въпроси. Може да увеличите заплатата си, да ви предложат по-висока позиция, да направите печеливша поръчка. Друга положителна посока, на която трябва да се обърне внимание, е рационализирането на ежедневието и подобряване на здравето.

КОЗИРОГ:

В началото на седмицата представителите на зодия Козирог, ще усетят нарастване на енергийния си потенциал. Това е подходящо време за физическа активност, например във фитнес залата. Благодарение на това, може да укрепите физическото си състояние, да отслабнете, да направите фигурата си по-стройна и красива. Това също е подходящо време за комбиниране на физическата активност с водни процедури като контрастен душ, вана или сауна. Успешни ще са също духовните практики. Медитацията, ще възстанови вашето спокойствие. Средата на седмицата може да бъде свързана с по-импулсивни отношения с хората около вас.

Може би ще отделите много време за пътувания, контакти, телефонни разговори. Все пак трябва да имате в предвид, че почти всички нови запознанства, които направите през тази седмица, ще приключат толкова бързо и неочаквано, колкото са започнали. Това време се характеризира с разхвърляност в интересите, спонтанно превключване от една тема към друга. Края на седмицата е време за прогресивно личностно развитие. За да се чувствате добре и да успеете в работата, трябва да имате достатъчно свобода, за да може да действате и вземате решения самостоятелно. Затова на първо място се опитайте да се освободите от всичко, което ви ограничава.

ВОДОЛЕЙ:

В началото на седмицата на представителите на зодия Водолей се препоръчва, да обърнат максимално внимание на физическото и интелектуалното си развитие. Това е време, когато трябва да поощрите в себе си здравословен егоизъм. Ако мечтаете да имате красива фигура и добър мускулен тонус, тогава трябва да започнете систематично да спортувате. Най-добре е да направите това, като започнете да посещавате фитнес клуба. Ако не ви се ходи сами на фитнес, тогава може да вземете със себе си приятели или познати и да направите това събитие забавно и полезно забавление.

В средата на седмицата са възможни големи непланирани разходи. Ако сте в затруднено финансово положение, тогава помислете какви мерки бихте могли да предприемете, за икономия и спестяване на средства. Може да не успеете да избегнете някои разходи, дори само защото домакинските уреди у дома, внезапно могат да се повредят и да трябва да харчите пари за ремонт или подмяна. Режимът на стриктни икономии обаче, ще ви помогне да сведете материалните разходи до минимум. В края на седмицата настъпва благоприятно време за спокоен и тих семеен живот. Ще се чувствате доста комфортно насаме със себе си.

РИБИ:

В началото на седмицата представителите на зодия Риби, може да проявят повишен интерес към всичко мистериозно и тайнствено. Може да бъдете привлечени от четене на детективска или езотерична литература. Успешно ще се развиват всякакви разследвания, изследователски дейности. Може би ще успеете да повдигнете завесата на тайната над онези събития, които досега са били внимателно скрити от вас. Освен това ще може да се докажете като изтънчени и изобретателни дипломати в разкриването на тайни. Интересно е да се отбележи, че влиятелен покровител, който предпочита да остане на заден план, може да ви помогне да постигнете целта си.

В средата на седмицата може да почувствате особена склонност към независимост. В същото време обаче, се опитайте да вземете предвид мнението на другите хора и не нарушавайте съществуващите норми на поведение. Не забравяйте, че вашата свобода, която е толкова желана за вас сега, свършва там, където започва свободата на другите хора. При преминаване на тези граници на позволеното, може да влезете в конфликти. В края на седмицата успешното направление за вас, ще бъде общуването с околните. На първо място, това се отнася до контактите с приятелите и най-близките хора.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук