Седмичен хороскоп 29 август – 04 септември

410 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

В началото на седмицата на представителите на зодия Овен, им предстои прекрасно време за изграждане на хармонични отношения с партньорите. Става дума както за бизнес партньорството, така и за брачните отношения. В деловите контакти това е подходящо време за обмен на информация и търсене на оптимални взаимноизгодни решения. Семейните отношения ще се градят на взаимно уважение и готовност за отстъпки и постигне на съгласие. Любимият човек, ще се вслушва във вашите думи и ще ги има в предвид в поведението си.

Опитайте се да прекарвате повече време на обществени места, в пътуване, на празнични и тържествени събития. В края на седмицата обаче, отношенията с партньора може да се влошат. Възможно е да излязат на преден план стари съмнения, относно искреността на намеренията на вашата половинка. Опитайте се, да се доверите на партньора си и всичко постепенно ще се нормализира. А от спорове и изясняване на отношенията, е най-добре да се въздържате.

ТЕЛЕЦ:

В началото на седмицата представителите на зодия Телец, ще могат да постигнат успех в своите дела. Благодарение на доброто си самочувствие и самодисциплина, ще успеете в работата и ще увеличите вашата производителност. Това е подходящо време за тези, които са решили да променят начина си на живот и да рационализират ежедневният си режим. От гледна точка на здравето е много важно да обърнете внимание на своето тяло, да започнете да посещавате фитнес, да правите упражнения, да се храните здравословно и да се отървете от вредните навици.

Високото ниво на работоспособност, ще ви позволи да издържате на тежките физически натоварвания. А посещението на фитнес залата, ще ви закали и помогне да отслабнете. В края на седмицата обаче, може да се почувствате зле. Не е желателно да приемате алкохол и енергийни напитки - това може да провокира здравословни проблеми. Паралелно с това, може да настъпи някакъв хаос във вашите дела. Ще ви бъде по-трудно да се организирате да завършите задачите на основната си работа и у дома.

БЛИЗНАЦИ:

В началото на седмицата на представителите на зодия Близнаци, им предстои прекрасно време за творческа себереализация. Основното условие за това, е да имате свободно време. Може би в тези дни ще бъдете ентусиазирано ангажирани с някакъв вид творчески процес, хоби, спорт. Не пропускайте да присъствате на спортни състезания не само като фенове, но и като участници. Полезно ще е и посещението на фитнес. В тези дни мускулната ви маса може бързо да се увеличи и по този начин да оформите красиви пропорции на тялото си.

В този период, ще сте способни на смели постъпки в името на любимия човек. Покажете въображението си в любовните отношения, изненадайте и зарадвайте тези, които обичате. В края на седмицата обаче, може да започне труден и нееднозначен период в любовта. Възможно е да ви се струва, че сте срещнали истинската любов. Не бързайте обаче с изводите. Сега може да сте склонни към самоизмама и да сте си изфантазирали идеален образ на любимия човек. В действителност човека може да се окаже напълно различен от това, което сте си го представяли.

РАК:

В началото на седмицата представителите на зодия Рак, ще имат възможност да свършат много полезни неща за семейството си. Помислете кои домашни и битови проблеми са най-актуални и в тази посока трябва да насочите усилията си. Ще сте склонни да действате енергично и изобретателно. Поканете на гости роднини - ще бъде забавно и полезно прекарано време.

Може да имате също успех в духовните практики. Намерете време и място, където може да се усамотите в тишина. Ако нямате собствена стая у дома, където бихте могли да останете сами, тогава отидете сред природата, в гората за гъби и горски плодове. В контакт с природата ще може да намерите спокойствие. В края на седмицата нуждата ви да прекарвате възможно повече време със семейството, може да не се осъществи. Вероятно ще имате повече от обичайното различни проблеми на основната си работа.

ЛЪВ:

В началото на седмицата представителите на зодия Лъв могат да бъдат изключително жизнерадостни, любопитни и общителни. Това може да ви доведе до чести пътувания и много контакти. Ще бъдете привлечени от динамичния стил "живот на колела", когато постоянно сте на път. Ако не сте обвързани със задължения, лесно ще може да се откъснете и да отидете на пътешествие с приятели. Също така е чудесно време за разрешаване на всякакви проблеми с помощта на дружеска подкрепа и бизнес познанства. Ще имате и достъп до необходимата информация.

През този период пред вас може да се отвори обещаваща посока за реализация. Мечтайте за бъдещето и то ще се доближи до вас. Все пак в края на седмицата е препоръчително по възможност, да се въздържате от активни контакти с околните. Проблема е, че сега се увеличава вероятността от измами и други неприятности от хората около вас. Вероятно ще получите доста невярна информация, която няма да бъде лесно да разпознаете и водени от нея, рискувате да направите грешки.

ДЕВА:

В началото на седмицата представителите на зодия Дева могат да постигнат успех в професионалната си дейност. Дните са благоприятни за кариера и растеж на доходите ви. В известен смисъл може да се отличите с нещо и да привлечете вниманието на другите. Например, да спечелите награда в творческо или спортно състезание. На работа може да ви предложат позиция с по-висок статус. Има вероятност да получите подкрепа от силни и влиятелни хора. Насочете финансовите си възможности към решаване на проблемите в семейството - това ще помогне за подобряване на психологическия климат у дома.

Също така е добър момент да започнете диета, за отслабване и подобряване на цялостното си здраве. В същото време изберете диета, която резонира добре с повишената физическа активност. В края на седмицата настъпва неблагоприятно време от гледна точка на вземане на финансови решения. Може да се окажете в плен на илюзии, относно целесъобразността на определени покупки. Също ще сте склонни да харчите големи суми за стоки, които в бъдеще, изобщо няма да ви потрябват.

ВЕЗНИ:

В началото на седмицата представителите на зодия Везни могат да се откроят в ученето. Вашите интелектуални способности, ще нараснат. Добро време за реализиране на лични планове и задачи. Това особено важи за физическото усъвършенстване. Може би ще имате желание да подобрите физическата си форма, да се запишете в спортна секция. Също така е добър момент да преминете към здравословен начин на живот. Вашият основен мотив за поведение може да бъде желанието да бъдете по-привлекателни от гледна точка на противоположния пол.

И за това всички методи са добри, като се започне с физически упражнения и уроци във фитнес залата и се стигне до посещения в салон за красота и експерименти с външния ви вид. В края на седмицата е препоръчително да бъдете по-внимателни в общуването с вашият партньор. Възможно е да имате повод да се съмнявате в честността и искреността в поведението на любимия човек. Въпреки това не се опитвайте да получите пълната и безусловна истина от вашата половинка.

СКОРПИОН:

В началото на седмицата представителите на зодия Скорпион, може да усетят че притежават някои психични способности. Може епизодично да се прояви дарба на предвидливост и ясновидство. Ще може интуитивно да разчитате специалните знаци на съдбата като подсказки, за да вземете правилните решения. Вашите действия ще бъдат толкова по-правилни, колкото повече се вслушвате в интуицията и инстинктивните си желания. Чудесно време за участие в спортове с елементи на конкуренция.

Това е благоприятно време също за тези, които обръщат много внимание на духовните практики, развиват способността за концентрация и управление на вътрешното си физическо и психологическо състояние. Паралелно с това в края на седмицата ви очаква период на отслабване на имунитета, което може да доведе до здравословни проблеми. Следете собственото си здраве и отделете време за почивка, правете медитация или дихателни упражнения. Във всеки случай, нещо може да попречи на вашата трудова дейност.

СТРЕЛЕЦ:

В началото на седмицата представителите на зодия Стрелец, успешно ще развиват отношенията си с приятели. Именно в кръга от приятели, ще намерите подкрепата, от която се нуждаете в момента. Също така периода е добър за намиране на съмишленици, посещение на клубове по интереси, регистрация и общуване в групи и общности в социалните мрежи в интернет. Семейните отношения също ще се укрепят, ако не само изпълнявате своите отговорности, но и се научите да бъдете приятели с партньора, да разберете проблемите му и да му помагате във всичко.

Да, вашият партньор може да се нуждае от практическа помощ и подкрепа. Опитайте се да узнаете и направете каквото е необходимо. Добро време за участие в обществени събития. В края на седмицата обаче, отношенията с някои ваши приятели или познати, може да се усложнят. Възможно е някои събития да ви накарат да се усъмните в искреността на техните намерения. Все пак не бързайте, не правете прибързани заключения. Може би вие самите сте станали жертва на собствените си заблуди и субективно мнение. Освен това, ако имате любим човек, е възможно скрито съперничество между него и някой от вашите приятели.

КОЗИРОГ:

В началото на седмицата представителите на зодия Козирог, могат да се покажат като много активни и енергични личности. Най-успешната област, в която бихте могли да се реализирате, е професионалната дейност, кариерата. С необходимата активност бихте могли да постигнете подобряване на условията на труд, повишаване на статуса и укрепване на позицията си в колектива. Ще станете по-видима фигура, другите ще говорят за вас и като цяло ще оценят положително вашите действия.

Друга положителна тенденция е фокусът към вашето тяло. Може да постигнете впечатляващи резултати във фитнес залата. Балансираната диета, съчетана с упражнения, може да направи чудеса за вашето тяло. В края на седмицата може да възникнат конфликти между перспективите за кариера и интересите на членовете на семейството. Възможно е да ви бъде предложена нова работа с по-висок статус. Това обаче няма да получи подкрепа в семейството.

ВОДОЛЕЙ:

Началото на седмицата за представителите на зодия Водолей, може да се превърне в своеобразен калейдоскоп от романтични запознанства. Не са изключени ваканционни романи или онлайн запознанства с чужденци. Тези дни може да са най-запомнящи се, за креативните и ентусиазираните от вас. Може би сериозно ще се заинтересувате от изкуство или спорт. Едно увлечение, може бързо да се превърне в хоби. Наличието на свободно време е едно от условията за оптимизъм в тези дни.

Добре е да посещавате развлекателни празнични събития като концерти, фестивали, клубове, юбилейни вечери и театрални представления. Препоръчителни са всякакви дейности и забавления на открито. Паралелно с това, в края на седмицата се препоръчва да се въздържате от нови запознанства. Това важи особено за виртуалните запознанства във форуми и социални мрежи в интернет. Проблема е, че сега може да станете доста лековерни и да ви е трудно да оцените критично реалността. Следователно може да станете жертва на измама.

РИБИ:

В началото на седмицата представителите на зодия Риби, ще имат възможност да свършат много полезни неща за семейството си. Насочете енергията си към подобряване на условията на живот. Може да станете организатор и активен участник в ремонта у дома. Освен това ще може да привлечете достатъчно финансови средства за това. Моментът е подходящ за контакти с роднини, които са готови да ви окажат материална и финансова подкрепа. С увеличените доходи на вашият партньор, ще се увеличат и финансовите постъпления в семейния бюджет.

Можете да направите големи покупки за бита на кредит. В края на седмицата обаче финансовото изобилие може бързо да пресъхне. Възможно е да се окажете в много трудно финансово положение. Опитайте се, да се въздържате от вземане на решения относно продажба на имоти, както и на кредити поне до края на седмицата. Проблема е в това, че през този период няма да имате ясна представа какво точно трябва да направите, за да подобрите финансовото си състояние.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com