Тренировки в Гурмазово с Вероника Иванова

2498 преглеждания

Заниманията се провеждат в НЧ „Богатово-2015“

Шампионката по спортни танци Вероника Иванова води занимания по йога, канго джъмпс и зумба в Гурмазово. Тренировките се провеждат в НЧ „Богатово-2015“ в селото, с продължителност един час.

Вероника Иванова е лицензиран инструктор по йога, пилатес, табата, зумба, степ аеробика и канго джъмпс. От малка се занимава със спортни танци и е печелила многократно първите места на републикански и балкански първенства. Завършва НСА „Васил Левски“, специалност „Спортни Танци“ и е магистър по „Спортна Психология“.

Вероника преподава на малки и големи и казва, че спортът е начинът й на живот: „Той е страст и нещо, без което не мога“. Това е и причината Вероника да дойде от София в село Гурмазово, с цел популяризиране на тези занимания и подтикване на хората към повече движение и усмивки.

За всички, които желаят да се включат в заниманията и да подобрят своята физическа форма и тонус, както и да изградят трайни навици да тренират активно, програмата за тренировките е следната:

Йога: вторник и петък - 19:30 ч.; неделя - 12:30 ч.

Йогата помага за добро телесно здраве, съзнателно регулиране на физиологическите функции на организма, дишането, мускулното напрежение и кръвообращението, упражнявайки всеки мускул и сухожилие и така тялото става гъвкаво и трудоспособно.

Такса за еднократно участие: 10 лева

Такса за 8 посещения: 64 лева

Такса за 10 посещения: 84 лева

Канго джъмпс: вторник и петък - 18:30 ч.

Този вид спорт е забавен, но и заздравява гърба, оформя мускулите по цялото тяло и помага за редуциране на телесната маса.

Такса за еднократно участие: 10 лева

Такса за 8 посещения: 64 лева

Изисква предварителна резервация на обувки - 0883/548265

Зумба: четвъртък - 18:20 ч.

Зумбата включва в хореографията си различни движения от аеробиката и много танцувални стилове от южноамериканската култура – ча-ча, салса, меренге, регетон, фламенко и още много други. 

Такса за участие: 8 лева

Такса за 8 посещения: 56 лева

За редовно спортуващите възрастни и деца има възможност за закупуване на месечни карти с отстъпка. Повече може да разберете на място или да позвъните на телефон 0883548265 - Вероника Иванова.

От месец септември в Гурмазово ще има занимания по зумба за деца (вторник от 17:30 ч., 8 лева), йога за деца (петък, от 17:30 ч.), степ-табата аеробика (10 лева), латино танци за деца (8 лева) и илатес (8 лева).

Ивайла Ивайлова

Снимки: Ивайла Ивайлова