„За децата на България с любов“ в Божурище

2076 преглеждания

Каузата е набиране на средства за изграждане на комплекс за деца и младежи с проблеми в развитието

Благотворителен концерт  с участието на Ваня Костова, Росица Кирилова, Кристина Димитрова и още много изпълнители, музикални и танцови състави ще се проведе на 16 май в НЧ „Христо Ботев - 1934“- гр. Божурище. Събитието е под надслов „За децата на България с любов“ и е посветено на каузата за набиране на средства за реализирането на комплекс за рехабилитация, интеграция и професионална работа с деца и младежи с проблеми в развитието.

Концертът е с начален час 19:00 ч., като от 17:30 ч. в читалището ще се проведе и благотворителен базар, на който всички, които искат да подпомогнат каузата, ще могат да си закупят специално направени за базара кулинарни шедьоври, картини и други произведения на приложното изкуство, дарени с цел набирането на средства. Цената на билетите за концерта е 10 лева и могат да бъдат закупени в НЧ „Христо Ботев-1934“, цветарския магазин на главната улица в гр. Божурище /при Радето/, в офис „КРАФИ“ и в читалището на с. Гурмазово.

Организаторите са си поставили амбициозната цел, чрез различни дарителски форми да съберат един милион лева за своята кауза, като освен, чрез концерта и базара, е разкрита и дарителска смета. Титуляр е Сдружение „За децата 2017“ в обществена полза: BG94FINV91501017155954 BIC: FINVBGSF. Можете да подкрепите каузата и с дарителски СМС  с текст DMS ZADECATA на 17 777.

Повече информация за „За децата на България с любов“, може да намерите на официалната фейсбук страница на събитието.

EspressoNews