AQ Magnit пренася Годеч в света на киното

1409 преглеждания

Тазгодишните летни киновечери в града са с благотворителна кауза

Летни киновечери с подкрепата на AQ Magnit ще се проведат в Годеч. Срещата със седмото изкуство през тази година ще се състои на 6, 7 и 8 септември, като прожекциите ще са на лятната сцена в града от 21:00 ч. В трите поредни вечери, жителите и гости на Годеч ще могат да се насладят на прожекции на филми, засягащи теми за моралните ценности, самооткриването и силата на любовта без етикети.

Тази година прожекциите ще имат и благотворителен характер, в подкрепа на дарителската кампания „Бъдеще за Криси“.

Като най-голям работодател в общината AQ Magnit насочва усилия в подкрепата на местни културни и образователни инициативи и проекти, които подобряват качеството на живот и възможностите за реализация в града и общината.

Ето и програмата на киновечерите:

6 септември /петък/ :

19:00 - 21:00: Музика и забавления;

21:00 - 23:00: Прожекция на игралния филм „Jellyfish”, Великобритания.

Животът не е лесен за Сара, която е изправена срещу тормоз в училище, работа и грижи за майка си и по-малките си брат и сестра. Въпреки трудностите, тя открива, че може би има скрит талант в сферата на стендъп комедията. Докато любовта на Сара към комедията расте, балансът в живота й се нарушава и тя е принудена да избира между това, което я прави щастлива и отговорностите към семейството и.

7 септември /събота/:

19:00 - 21:00: Музика и забавления;

21:00 - 23:00: Прожекция на игралния филм „Giant Little Ones”, Канада.

Франки и Балас живеят перфектния тийнейджърски живот на известни момчета от училищния отбор по плуване до нощта на епичното парти на 17-ия рожден ден на Франки. Двамата се замесват в неочакван инцидент, който променя живота им завинаги. Една сърдечна история за приятелство, самооткриване и силата на любовта без етикети.

8 септември - /неделя/:

19:00 - 21:00: Музика и забавления;

21:00 - 22:30: Българско късометражно кино:

„Батмобил“ от реж. Деян Барарев

„Серафим“ от реж. Ваня Донева, продуцент Турандот, Милена Стойкова и Ваня Донева, оператор Кирил Проданов, по разказа на Й. Йовков.

„Рандеву” от реж. и продуцент Ваня Донева, оператор Милена Стойкова, по разказа на И. Вазов “Кой ще цивилизува шопско”

„Ботев е идиот“ от реж. Деян Барарев

Повече за АК Магнит:

АК Магнит е дъщерно дружество на AQ GROUP AB (Швеция), който е световен производител на индуктивни компоненти и системи за индустриални клиенти с високи изисквания. Фирмата е производител на индуктивни компоненти - трансформатори, индуктори, релета и др. електротехнически компоненти и е базирана в гр. Годеч, намиращ се на около 50 км от София.

Следете АК Магнит във фейсбук: https://www.facebook.com/AQMagnit 

и

Linkedin:www.Linkedin/company/aq-magnit

EspressoNews