Holiday Heroes с турнир по плажен волейбол

1997 преглеждания

Социално отговорните компании отново могат да станат част от традиционния турнир на Празничните герои и да помогнат на семейства в нужда

На 30 юни Holiday Heroes и Sport Volley организират петия пореден турнир по плажен волейбол между компании, част от серията „Спортувай с мисия“. Празничните герои и Добромир Лазаров отново събират феновете на волейбола, за да поиграят любимия спорт и да помогнат на каузата хиляди семейства в нужда да получат празнични пакети с хранителни продукти. Крайният срок за регистрация на отбори е 20 юни, а заявление за участие може да се подаде тук: https://holidayheroes.bg/volley/

Традиционният благотворителен турнир отново ще се проведе на откритите игрища по плажен волейбол в гр. Божурище, а в събитието могат да се запишат за участие представителни отбори на компании. Всеки отбор се състои от четирима състезатели, които получават специални брандирани екипи, неописуемо спортно изживяване и най-голямата награда – да бъдат герои за семейства в нужда.

Докато корпоративните отбори се състезават в благотворителния турнир, посвещавайки съботния си ден на колегите си и каузата на Празничните герои, организаторите са предвидили вълнуващи инициативи и за гостите на събитието. Екипът на 2sport4live е подготвил вдъхновяващи забавления за малчуганите, а също и за по-големите. Игри за деца и семейни тренировки на открито ще превърнат 30 юни в истински празник не само за добротворците от участващите компании, но и за техните семейства, приятели и колеги, дошли да ги подкрепят.

Всички събрани средства ще бъдат използвани в подкрепа на кампания „Коледа 2018“.

Видео: https://www.youtube.com/watch?v=PhekOZY8u9Y

EsprеssoNews е медиен партньор на Holiday Heroes и ще отразява за читателите на регионалния портал, благотворителните каузи на Holiday Heroes.

EspressoNews