NET 1 вече и в Божурище

4598 преглеждания

Телекомът пусна безплатен интернет достъп в парк „Божур“

Софийският телеком NET1 вече предлага услугите си и в град Божурище. От днес офис на компанията отваря врати в парк „Божур“ („градинката на Божура“), а като комплимент към жителите, компанията пусна безплатен Интернет достъп в района на градинката.

„Избрахме Божурище, защото виждаме сериозен потенциал за развитие на града, заради близостта му до София, изградените пътни връзки и не на последно място, защото вече предлагаме услуги на наши корпоративни клиенти в Индустриалната зона. Съвсем естествено е да предоставим тази възможност и на жителите на града. Планираме да покрием цялата територия на града с инвестиция за десетки хиляди. Използваме GPON технология за доставка на интернет, позволяваща скорости до 1 Гигабит. В допълнение към цифрова телевизионната услуга, която предлагаме нашите клиенти в Божурище ще могат се абонират и за интерактивна телевизия (IPTV) т.е. телевизия, с която хората ще могат да гледат предавания на запис, да паузират, стопират, стартират предаване и т.н.“, заяви Петър Ризов, управител на NET1 и допълни: „Това, което гражданите могат да очакват от нас е високо качество на услугите, бързина на обслужване и грижа за клиента.“

Първата промоция, с която NET1 стартира работата си в Божурище - „Доведи съсед/приятел“, дава възможност за получаване на един безплатен месец на всеки абонат, който препоръча телекома и доведе нов абонат, като няма ограничения за брой доведени приятели и безплатни месеци. Новият абонат също получава безплатен месец. От компанията заявяват, че тепърва ще има още и различни промоционални предложения.

Повече информация за предлаганите услуги, промоционални пакети и условия за включване можете да получите  всеки ден от понеделник до петък от 10:00 до 19:00 часа на място в офиса, на адрес: бул. Европа, 20 (градинката на „Божура“) и на телефон: 0899691414, онлайн на http://www.net1.bg или като се свържете с Център за обслужване на клиенти: 0700 35 035 (на цената на един градски разговор) или изпратите запитване на bozhurishte@net1.bg.

Повече за NET1:

Софийският телеком NET1 е вече 13 години на пазара, през които се утвърждава като един от водещите телекоми в София. Компанията предлага на своите клиенти богато портфолио от услуги: интернет, телевизия, мобилна телевизия, интерактивна телевизия, умни устройства за дома, гъвкави индивидуални решения за бизнеса, с гарантирани параметри и ниво на техническо обслужване, телефония, IT поддръжка, видеонаблюдение за бизнеса и др.

NET1 изгражда пазарно поведение, в центъра на което са клиентът и неговото удовлетворение, като залага на бързина, качествено обслужване, високо ниво на техническа поддръжка, бърза реакция при аварии, учтивост и приветливост.

Сред основните стремежи на компанията са устойчиво развитие и създаване на дългосрочни отношения с клиенти, служители и партньори, основани на взаимно разбиране, почтеност и стремеж към постоянно израстване.

NET1 е изцяло българска компания и като такава, вярва че трябва да се развива не само като бизнес, но и като компания, която инвестира сериозни усилия в сферата на корпоративната социална отговорност, с акцент подобряване качеството на живот, образованието и градската среда. Активно организира инициативи за залесяване, а част от добрите практики на телекома са изграждането на безплатни WiFi точки на обществени места като паркове, градинки и площади.

Полезни връзки:

Уебсайт на NET1: http://www.net1.bg

Официална Фейсбук страница на NET1: www.facebook.com/net1.bg

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук