b2b Media специално предложение за Employer Branding Forum 2019

1099 преглеждания

Двама с един билет в „Битката за талантите“

Само до 6 декември имате възможност да се регистрирате двама с един билет за третото издание на най-силното събитие в областта на Employer Branding: Битката за талантите 2019.

Tретото издание на най-силното събитие в областта на Employer Branding: „Битката за талантите 2019“. Събитието ще се проведе на 12 декември, в Полиграфия офис център, София.

Не само, че Employer Branding е сред най-значимите тенденции на годината, но и форумът в това си издание ще разшири и допълни темите от предишните два с различни подходи и нестанадртни гледни точки. 

Остават броени дни за регистрации. Вземете своя специален билет 2 в 1 с Промо код: Talents2FOR1. Местата са ограничени!

Регистрирайте се на: talents.b2bmedia.bg

Форумът се фокусира върху най-силните Employer Branding стратегии и ще представи комуникационни кампании и стратегии на големите работодатели за привличане и задържане на талантите.

Осемнадесет топ презентатори ще разкрият своите стратегии в отделните презентации ще дискутират горещи теми като нуждата от посланици на марката, иновациите при ангажиране на служителите, позициониране на компаниите като атрактивни работодатели, за различните техники за привличане и задържане на талантливи служители, както и стратегиите за community branding. 

Организатор на събитието е b2b Media. То е предназначено за: HR професионалисти, Специалисти за привличане на таланти, Комуникационни експерти, PR и Employer Branding професионалисти  и за всеки, който се отнася сериозно към разработването на стратегии за изграждане на работодателска марка, за привличането и задържането на таланти, за въвеждането на иновации и за осигуряването на растеж в компанията.

Повече информация за форума и неговата програма, може да намерите на сайта: talents.b2bmedia.bg

EspressoNews e медиен партньор на „Битката за талантите 2019”.

EspressoNews